Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jamboo529
senior tag
Sziasztok!
Win7 ről váltanék win10-re. A firefoxot uganúgy kell "költözetni", mint más esetben tenném?
Tehát a profilos mappát átrakom az új helyére és megmondom a firefoxnak, hogy onnan olvassa a dolgokat?Ja, a verzió:
63.0.3 (64 bites)[ Szerkesztve ]
-
Jamboo529
senior tag
Üdv!
57.0 64bit verzió van fenn a gépen tegnap óta. Volt korábban egy bővítmény (Automatis Save Folder) Ami fájltípusok, valamint a forrás (internetes oldalak szerint) Tudta külön-külön mentegetni a fájlokat különböző helyekre (akár hálózatra is). A legújabb verzióban ez megszűnt. Tud valaki valamilyen helyettesítőt???
-
Jamboo529
senior tag
Erre valaki?
-
Jamboo529
senior tag
Sziasztok!
Szükségem van egy kis segítségre.Feltettem az automatic save folder nevezetű kieget. A laptopon lévő firefoxon fut, be van állítva, hogy adott típusú fileokat adott oldalról automatikusan mentsen le egy mappába, a belső hálózaton lévő NAS egyik mappájába. A laptop bekapcsolása, vagy sleepből való ébresztése után az elsőként lementendő fájlt minden esetben a c/users/.... helyre menti. Ezután addig, amíg ki nem kapcsolom, vagy le nem csukom a laptop tetejét, tehát nem szűnik meg a wifi kapcsolat mindvégig csinálja a dolgát, úgy ahogyan be lett állítva.
Majd a következő indításkor/felélesztéskor megint eljátssza ugyanezt.
Ha ugyanazt a fájlt, ha másodszorra akarom letölteni, akkor már jó helyre rakja.
Valamint akkor sem csinálja ezt a hibát ha a lementések előtt pl. kitallózom TCMD-ben azt a hálózati helyet, ahova menti a kieg a fájlt.
Elvileg a NAS nem lehet az oka, mert a vinyók soha nincsenek leállítva benne, állandóan online az eszköz. Mind a firefox, mind a kieg a legfrissebb verzió.Tud valaki esetleg valami megoldást a problémára?
Bármi ötlet? -
Jamboo529
senior tag
pls help!
Feltettem az automatic save folder nevezetű kieget. A laptopon lévő firefoxon fut, be van állítva, hogy adott típusú fileokat adott oldalról automatikusan mentsen le egy mappába, a belső hálózaton lévő nas egyik mappájába. bekapcsolás, vagy sleep után az elsőként lementendő fájlt minden esetben a c/users/.... helyre menti. Ezután addig, amíg ki nem kapcsolom, vagy le nem csukom a laptop tetejét, mindvégig csinálja a dolgát. Majd a következő indításkor megint eljátssza ugyanezt. Ugyanazt a fájlt, ha másodszorra akarom letölteni, akkor már jó helyre rakja.
Elvileg a NAS nem lehet az oka, mert a vinyók soha nincsenek leállítva benne. 1.04 az automatic save folder verziója, a firefox 19.0.
Tud valaki esetleg valami hasonló kieget?
Az lenne a feladat, hogy adott típusú fájlt megadott helyre mentsen el egy domainról/ bárhonnan; a többi helyről, vagy a többi kiterjesztésű fájlok meg menjenek az alapértelmezettnek beállított helyre. -
Jamboo529
senior tag
Minden firefox megnyitáskor a kezdőlap mellett megjelenik egy automatic save folder fül is ami megköszöni, hogy telepítettem, és elmondja, hogy ez csak az első indításkor jön fel.
a címsorban ez van.:
chrome://asf/content/help/update.xhtmlHogy tudnám kitörölni ezt a fájlt, vagy valahogy rávenni, hogy többet ne jöjjön fel a firefox indításkor???
(ha letiltom a bővítményt, akkor nem jön fel az ablak.)
-
Jamboo529
senior tag
Üdv!
Megoldást keresek az egyik bajomra, lehet itt tudtok segíteni.
Konkrétan, itthon a megbuherált routeremre rá van kötve egy webcam, aminek a jelét folyamatosan streameli.
Ha fellépek a router által létrehozott weboldalra, és folyamatosan nézem a webcam képét, akkor mindig feljön a firefoxos ablak, ami megkérdi, hogy mit kellene csinálnom a fájlal, megnyitni, vagy menteni. Elég idegesítő ezt állandóan kikapcsolni.
Nincs valami lehetőség, hogy erről az adott oldalról ne akarja menteni a streamet?[ Szerkesztve ]
-
Jamboo529
senior tag
Olyan kínom van a firefoxban pár napja, hogy nem veszi az entert.
Maga a billentyű működik, de ha begépelek egy oldal címét és entert ütök (akkor is ha az egérrel kattintok az ugrásra), vagy a címsor alatt felbukkanó korábbi címekre kattintva csak pörög pörög, de nem csinál semmit.
Ha beírom googleba, és onnan indítok bármit, akkor villámgyorsan bejön az adott oldal.
Szintén működnek a könyveljző ikonok.
Van valakinek valami ötlete, mitől ment gallyra a címsorom?Nem tudom, ezzel van-e összefüggésbe, de a felső fejléc cimkéken is csak a csatlakozás felirat virít, akkor is ha már betöltött az adott oldal
[ Szerkesztve ]
-
Jamboo529
senior tag
Mi az alapértelmezett böngésződ, és honnan akarod megnyitni a linket?
Mindig ott kell beállítani a böngésző típust, amelyik progival a linket tartalmazó anyagot megnyitottad. -
Jamboo529
senior tag
Frissítettem a teljes firefoxot, és pluginokat.
Azóta indulás előtt feljön egy ablak, és ezt írja ki:Java-script alkalmazás
Hiba! Nincs jogod létrehozni a fájlt!Mi kínja lehet??
-
Jamboo529
senior tag
Olyan addont szerettem volna, ami a különböző típusú fájlokat, különböző mappákba menti.
Ez valamilyen szinten megoldás, de nem lehet kipiálni a többet ne kérdezzen rá lehetőséget, mert akkor minden elromlik.
Nincs olyan esetleg, ahol csak rá kell böknöm a linkre, és autómatán csinálja a dolgokat mentés, meg mappa kikeresés nélkül???? -
Jamboo529
senior tag
Üdv!
Olyan kérdésem volna, hogy létezik-e olyan addon, vagy bármi más kiegészítő, ahol be tudom állítani, hogy különböző kiterjesztésű fájlokat különböző helyekre mentsen alapból???
-
Jamboo529
senior tag
válasz Winner_hun #8041 üzenetére
Azt hiszem megoldottam a problémát.
Feladatkezelő meg a taskmanager is kijelzett még 1 firefoxot ami zabálta a memóriát, és nem lehetett kilőni.
Egy újraindítás megoldotta a gondot.
Viszont az még továbbra is fenn áll, hogy hiába váltok át egyéni beállításokra, mindig visszaugrik arra, hogy megjegyzi az előzményeket. (adatvédelem résznél a beállításokban)
Vagy ennek eleve igy kell működnie :S[ Szerkesztve ]
-
Jamboo529
senior tag
Hello!
Behalok ettől a rókától!
Eddig 3.0 valami volt fent nekem, tökéletesen működött.
Gondoltam frissítem, hátha valamivel többet tud a 3.5.1.
A frissítés után nem is volt semmi gond, ment szépen minden, majd elkezdtek jönni a hibák.
Ahol most tartok, hogy a beállításoknál bármit állítok a firefox újraindítása után az összes helyről kiléptet. Nevet, jelszót ment, automatikusan be is ír, de be kell jelentkezni mindenhova előröl.
Kissé idegesítő.
Az eszközök/ beállítások/adatvédelem fülnél meg bármit nyomhatok neki úgy is arra állítja be amire akarja.
Szerintem ezért jelentkezik nekem ki mindenhonnan.
Tud erre vki vmi megoldást???Mondjátok, hogy nem kell visszatennem megint a régit
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- PlayStation 4
- Übergyors Samsungnak próbál látszani egy hamisított NVMe SSD
- Autós topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen TV-t vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest