Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Épp' ez az, h. nem!
A popupokat (nagyon helyesen) továbbra is tiltja, de erről nem értesít engem semmilyen módon!
Ezt az értesítést szeretném visszaállítani, már csak azért is, mert az internetbankom egy felugró ablakban jelenik meg. (Tudom, betehetném a ''Kivételek...'' közé, de én az értesítést szeretném visszakapni. )
Egyébként is szeretem tudni, mikor mit tesz a böngészőm...Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
válasz Tele von Zsinór #628 üzenetére
Értem, akkor megszokom.
Köszi.
Más.
Kikapcsoltam a felugróablakokról értesítő információs sávot -azt hittem, jelezni fogja v.mi kis ikonnal, mint az IE, de nem. H. lehet visszaállítani az értesítést?Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
Az miért lehet, h. friss Firefox telepítésem használva a böngészés bosszantóan lassú?! Letöltött minden frissítést, elvileg a legfrissebb verzió fut -2.0.0.1.
A fórumot 300-as blokkméret használatával egyszerűen megállt egy-egy oldal teljes betöltéséig, se görgetni nem lehetett, sem beírni a keresőbe...Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest