Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
erikke17
őstag
válasz mrszitya #28067 üzenetére
Hmm.. Rápillantok, pedig mikor elinditom videót, nézem VGA órajeleit majd mikor hallom a hangot, hogy jobb akkor vált UVD órajelre VGA is..
Szerk: Hát őő LoL most meg ahogy elinditom videót egyből vált UVD-re nem késlelteti.. Ki érit ezt na mindegy..[ Szerkesztve ]
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
Steelmanus
addikt
válasz mrszitya #27915 üzenetére
Nekem nem fut sandboxban a flash. es sosem fog futni, amig tiltani lehet.
(#27916) xabolcs Mivel eleve tiltva van a sandbox, es a Nightly-t csak azert tettem fel hogy lassam mikent viselkedik, meg kiegek sem voltak telepitve, fokent nem a FlashBlock, mert azt mar alapbol nem teszem fel, csak mint furcsasagot irtam be, nagyjabol 1/2 orat volt a gepemen.
(#27917) DS39 Sokmindenben egyet kell hogy ertsek Veled, de hidd el, ha felvasarolnak a Mozilla/FireFox duot, be is fejezem az utolso olyan verzioval ami meg eredeti, es szamomra megfelel. Nem erdekelnek a trendek, divatok, sok ilyet megertem mar, es lattam hogy mive valtak, vagy semmisultek meg. Gondolod hogy a Chrome mindig fog szarnyalni, hiszen mar most lassult a novekedese, es egyszer ugymond telitodik a piac akkor mi lesz? Lesz harom, ill. csak ketto, mert ugy hallottam hogy a Safari-t mar nem fejlesztik Windows-ra, gondolod hogy csak ketpolusu lesz a bongeszok piaca? Nem elkepzelhetetlen. Legyen, de engem az mar nem fog erdekelni.
(#27918) kranazoli Roviden, rossz nezni azt a generaciot akit a gep ural es nem forditva. SMS szakitas a masikkal, utazok a buszon unatkozik az illeto, elo a kutyut dumal de nem mond semmit, konnyu mert a masik fel nem latja, szep jovo.
-
DS39
nagyúr
válasz mrszitya #27895 üzenetére
ebben is van igazság, csak pl a 3.6 előtt időszakban ahol lassan érkeztek az újítások, most hasraütésre volt elérhető 100 feature az addonok révén melyből ki hogy tetszése szerint telepített ezt azt. jelenleg a gyors ütemű fejlesztésnél mindenbe kicsit belekapkodnak, ellopják a konkurencia ötleteit azt teszik bele, és az előbb említett 100 feature-ből véletlenszerűen kapunk párat, melyből néhányat úgy tesznek bele hogy a trükközés ahhoz kell hogy kiszedd ezeket és úgy használhasd szeretett böngésződet ahogy régen. kicsit olyan a dolog hogy sokat akarnak újítani, de nagy igazság a mondás, a kevesebb több.
egyébként a webtechnikai fejlesztéseikkel meg vagyok elégedve, még mindig a Mozillában jelennek meg legjobban az oldalak, a Chrome ilyen szempontból olyan mint egy habzsoló gyerek, gyors, de melléeszik.
[ Szerkesztve ]
-
kranazoli
senior tag
-
DS39
nagyúr
válasz mrszitya #27892 üzenetére
én nem a 3.6 óta történt fejlesztésről beszélek, hanem kb a 9-es óta jönnek olyan feature-ok (vannak hasznosak is persze) amik nem kikapcsolhatóak, nem változathatóak. speciel a http eltűnése nem para, mert az about:config-ból visszahozható. a többit is megoldják így, senki nem szólna egy szót sem, ehelyett marad a trükközés.
ha az előbbi hsz-emben felsorolt 4 dolog visszaállítására nem lenne semmilyen mód, már nem használnék Firefoxot. (mert egy apróság apróság, sok apróság már idegesítő, zavaró)
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz mrszitya #20999 üzenetére
A 7est még nem próbáltam, mert a lassú gui miatt nem használok FF-et, amíg azt meg nem csinálják.
A többi sem takarékoskodik a rammal, de pl. az Operának olyan a ramkezelése, mint a winnek, minél több van annál többet használ és ha kell, akkor felszabadít. Viszont nem tapasztaltam leaket, ha van is, nem olyan durva, mint az FFnél.
Mondjuk elég sok kiegem van FFre telepítve, lehet azok közül pluszba leakel valamelyik, de 1-1,5 óra böngészés után nem ritka, hogy 1,5-2GB ramot használ és azért ez elég nevetséges.
-
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 4
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Politika
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest