Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz NeoExDeath #1500 üzenetére
Thunderbird: C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\Thunderbird\Profiles\profilodneve
Firefox: C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\profilodneve
(Az Application Data rejtett mappa.) -
Littletiger
tag
Sziasztok!
Meglehetősen láma kérdéssel fordulnék hozzátok. Hogyan lehet a Firefox 1.5.0.12-es verziójáról átállni a 2-es Firefox legfrissebb verziójára? A Mozilla honlapján azt írják, hogy töltsem le a telepítőt, installáljam és az automatikusan felülírja a régi verziót a beállításaim és könyvjelzőim meghagyása mellett. Így is tettem, de a Firefox Setup 2.0.0.4. exe indítása után egy ablakban kiírja, hogy extracting és mutatja a százalékot, ahol tart. Majd amikor végzett, az ablak eltűnik, de nem történik semmi. Olyan mintha tömörített exe fájl lenne, amit kicsomagol, de utána nem találok a gépen semmit, és természetesen a verzióváltás sem történik meg. Mit csinálok rosszul?
Előre is köszi a segítséget!
Üdv: Littletiger -
Nabu
aktív tag
válasz Littletiger #1502 üzenetére
Ha így nem ment akkor először töröld a régi rókát és csak utána próbálkozz az újat feltenni, sima uninstallal vagy a vezezérlőpultban lévő programok eltávolításával ekkor minden beállításod megmarad és jöhet a friss Firefox...
Mikor nem fogunk szívni egy Microsoft termékkel??? (Ha pórszívót fog gyártani!) :))
-
DiabloCorsa
őstag
Littletiger!
Talán azt nem írta a telepítő, hogy régit csukd be, tehát állítsd le a Firefoxot. Ha fut a program, nem tudja felülírni. Még 1 fontos: nagy a verzió különbség. Először egy korábbit, pl. a 2.0.03 -t tedd fel. Az fut nálam, a 2.0.0.4-et én sem tudtam feltenni.Diablo. Ha gumira van szükséged ...
-
Boeing 737
senior tag
Nekem simán megcsinálta.
Emberek olyan kis gombot nem lehet letölzeni hozzá hogy ha megnyomom teljes képernyőre rakja a képet Tudom az F11et kell nyomni de urálom mindig előhuzni a bill-t csak ezér.
[Szerkesztve]A világ legszebb repülőgépe a Boeing 787-es. http://img.index.hu/imgfrm/1/6/2/0/BIG_0003061620.jpg
-
Brutforsz
senior tag
válasz Boeing 737 #1505 üzenetére
Toolbar Buttons kiterjesztés: [link]
95 gombot lehet segítségével eszköztárakra pakolni, köztük van a Full Screen is.
Csak Full Screen gomb: [link]
[Szerkesztve]Te sejted, kik vagyunk, mi tudjuk, ki vagy.
-
Boeing 737
senior tag
válasz Boeing 737 #1507 üzenetére
Egészen gyors lett és mostmár kirakhatom teljes képre.
Szal amit jónak találtam az operába itt is megvan.A világ legszebb repülőgépe a Boeing 787-es. http://img.index.hu/imgfrm/1/6/2/0/BIG_0003061620.jpg
-
Nabu
aktív tag
válasz Boeing 737 #1505 üzenetére
Én ezt használom: Autohide !
Honosított és eddig nagyon bevált!Mikor nem fogunk szívni egy Microsoft termékkel??? (Ha pórszívót fog gyártani!) :))
-
Boeing 737
senior tag
-
Gaboren
tag
Sziasztok!
Légyszi help! A firefox 2.0.0.3-mal megy csak a netem.Aztán 1-2 nap múlva frissíti magát a 4-esre, és onnantól nincs net. Az operával szintén nem megy a net, az explorert meg egyszer kitöröltem, az új verzát meg nem tudom feltenni, mert kiírja, hogy a windows-om nem jogtiszta.Pedig hát ez lehetetlen! Én törvénytisztelő polgár vagyok!
Ki lehet valahogy kapcsolni az auto frissítést? Már végignéztem a füleket, de sehol nem láttam ilyet. -
tomcsi23
veterán
Üdv!
Egy speckó kérdés, hátha valaki vágja a helyzetet.
Megy a multitaszk: böngészés, cset egyszerre. Aztán írnék a cseten (java alkalmazás), és amikor frissít, tölt (vagy csak úgy) a böngésző szépen átvált magára, mint aktív ablak. Van, hogy betűnként kell visszakattintani a cset ablakára, hogy egy sort írhassak.
Van valakinek ötlete erre vonatkozóan?
Köszi
Gaboren tűzfal esetleg nem korlátozza?
[Szerkesztve]...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Littletiger
tag
válasz DiabloCorsa #1504 üzenetére
Köszi! Sikerült. Az volt a baj, hogy verzióváltás előtt nem csuktam be a régi Firefoxot. Így viszont egyből ment 2.0.0.4-re.
-
Gaboren
tag
Köszi az eddigi segítséget!
Namost az a speckó helyzet, hogy fent volt egy Zone Alarm, amit rendesen uninstalláltam anno, de a rendszer szerint fönt van, és működik.A regeditnél hiába törlöm ki, újból ott van a következő indításnál. Ugyanez van az Avast vírusirtóval is, pedig ahhoz van egy külön eltávolító cuccom is. Már jó ideje nem tudom, mi a francot csináljak ezzel a 2 átokkal, van valami ötletetek? -
Finwe
őstag
Nah, ezt most el kell mesélnem!
2 FF-om van, 2 külön mappában. Mindegyik 1 helyről veszi ugye az infót ezért a kiegészítőket indulásnál mind2 ellenörzi.
Létrehoztam 1 új profilt, a click játék miatt (ezért telepítettem a 2.0-t is) de most behalt a cucc. Töröltem a profilt (a mappából). Majd nem indul 1ik firefox sem, merthogy már fut.
Restart. Megint nem indul. Hmmm, mi lehet? Találtam 1 proifiles nevű konfig file-t. Bele volt írva még a törölt profil. Kiszedtem a pár sort és simán megy minden megint
Finwe-{PoH}- Patriots of Hungary
-
Drizzt
nagyúr
A profilválasztó ablakot hogyan lehet elővarázsolni? Az ActiveX beizélt valamit nekem, s rossz profilt töltöttem vissza, most meg nem találom hol lehetne a másikat kiválasztani.
I am having fun staying poor.
-
PazsitZ
addikt
Átírják a Firefox nagy részét [link]
- http://pazsitz.hu -
-
Balinov
titán
sziasztok, gondom lenne FF 2.0.0.4-el. Melóhelyen és otthon is ugyanazt a verziót használom, darabra és verzióra ugyanazon kiegészítőkkel. A gond az,hogy pl. a hasznaltauto.hu-s hirdetésekben szereplő képre ha ráklikkelek melóhelyen rendben behozza a popup ablakot amellyel lehet a képek között tallózni (előre/vissza/bezár).Otthon csak akkor,ha IETAb-ot használva nyitom meg. Valami beállítási problémára gyanakszom,csak mivel felhasználó mélységekig ismerem csak a FF-t,nem jövök rá,mi lehet az a beálíltás,amit fixálni kell.
Van valami 5letetek?
Köszi
Balinov6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
westlake
félisten
firefox 6.0 alpha 6 pre 06.19 [link]
Play nice!
-
Balinov
titán
-
Nabu
aktív tag
válasz westlake #1537 üzenetére
Ha neked tök mindegy akkor telepítsd és használd, de inkább ne ajánlgasd mert ez még nagyon távol van a késztől! (amúgy meg az összes alpha telepíthető és működő és mégsem javasolt a használata csak fejlesztőknek)
Mikor nem fogunk szívni egy Microsoft termékkel??? (Ha pórszívót fog gyártani!) :))
-
westlake
félisten
koszi, de majd en eldontom, hogy mit ajanlgatok es mit nem (halkan jegyeznem meg, hogy belinkeltem es nem ajanlgattam).. feltuntettem, hogy alpha, igy meg azt sem lehet mondani, hogy nem tajekoztattam a ''nezokozonseget''.. az itteni forumozokat meg tartom annyira intelligensnek, hogy eldonsek maguktol, mi jo nekik.. de azert koszonom, hogy aggodsz
es csak a te kedvedert itt a 20-ai kiadas [link]Play nice!
-
Sil
senior tag
válasz westlake #1539 üzenetére
Nem alpha, csak egy nightly. És ugye nem linkeled be az összes nightly-t? Minden nap van ilyenből új, azért hívják nightly-nak...
Egyébként az alphák kódneve Gran Paradiso, a nightly-ké meg Minefield (ami elég beszédes név). És persze mint minden trunk build, előre van számozva, mert majd ebből lesz valamikor a következő alpha. -
PazsitZ
addikt
Mostanában olyat csinál a firefoxom, hogy a jelszavakat és login neveket nem rakja be autómatikusan. Manuálisan beírom és megjelenik, de addig nem. (FF 1.5.0.12)
- http://pazsitz.hu -
-
Vudu3
csendes tag
Sziasztok!
Nem tud valaki megoldást arra, hogy a Firefox2 teljes képernyős üzemmódjában (F11) hogyan lehet bekapcsolni az eszköztár(ak) automatikus elrejtését (nem kikapcsolását), mint az IE-ben? Szakállas gépem és csökött monitorom van, kellene a felület. Sajnálnám ha a Firefox ezt nem tudná, a Microsoft böngészőt meg utálom.Andariel
-
jégcsákány
csendes tag
Ciao
A Firefox hová menti el a könyvjelzőket?
Mert újra akarom rakni a rendszert és jólenne kimenteni, mert elég sok van.''Céltalan hajósnak nem kedvez a szél.''
-
canniball
nagyúr
válasz jégcsákány #1544 üzenetére
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Sil
senior tag
válasz Tele von Zsinór #1543 üzenetére
Az Autohide is tudja, és az magyarított. [link]
-
Vudu3
csendes tag
válasz Tele von Zsinór #1543 üzenetére
Tele Von Zsinór: Köszi a link, ez úgy tűnik tökéletes. Mégegyszer KÖSZÖNÖM.
Andariel
-
Vudu3
csendes tag
Andariel
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest