Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
zgospel
őstag
Próbáltam végigbogarászni az uniont meg az uniqát is, de nem találtam meg kifejezetten ezt a csomagot amit az oldalon közvetítenek. Nem vagyok jártas a témában, de azt el tudom képzelni, hogy ő bulizta ki az adott csomagot az egyik nagy biztosítónál, mondván hogy ő majd hoz több száz, vagy ezer ügyfelet nekik, és akkor a biztosítónak is megéri, ő meg elrakja a jutalékot.
Ez a része igazából rendben van, csak nem árt ezzel is tisztában lenni, hogy nem vele szerződnek az emberek, mert ő csak egy közvetítő.
Amit nem értek hogy miért kell őket felhívni, meg személyesen találkozni ahhoz, hogy megkapd a részletes kondíciókat és a szerződés szövegét? Jó lenne elolvasni az apróbetűs részt is, mik a kizáró okok, meg ilyenek. Kb 1 éve, másfél, még elérhető volt, most meg már nem
A weboldalukon csak az van leírva hogy kösd meg, motorosoknak van, nagyon fasza, de részletek nincsenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akciókamerák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xbox tulajok OFF topicja
- Windows 11
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás Számítógép! Rog Maximus VIII / I9 11900K / 7900XTX 24GB / 32GB RAM
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Xiaomi Redmi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és hardver felvásárlás! Korrekt áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest