Aktív témák
-
kano
nagyúr
válasz Crondore #34204 üzenetére
Mit jelent az, hogy elszáll?
somi52
Köszi!
katona.t
Melyik SOC-od van?
Be vannak pipálva a szükséges beállítások (USB Debugging)?[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kanyazsombor
tag
válasz Crondore #34273 üzenetére
A volume + power az nem hot boot, hanem normál! Most próbáltam.
És nem kér sim pin-t. Se volume+ power, se bekapcsológombos újraindításnál. Ami engem mondjuk nem zavar. Sőt.
És repcsi módból normálra váltásnál sem kéri. Ez meg kifejezetten tetszik.
Kikapcs után, ha bekapcsolom, akkor szépen kériMotorola Defy :)
-
kanyazsombor
tag
válasz Crondore #34204 üzenetére
WhiteRabbit 1.4? Próbáld a 3 hardveres gombot egyszerre, ahogy előbb írtam. Ha nem, akkor próbáld feltenni a rom xda topikjának 1.hsz-ból a cm7 kernelt. Ha azzal se megy, restart után sem, akkor tedd föl a pikachut (előbbi helyen megtalálod a linkjét, vagy xda search) és arra a nyulat. Állítólag ez is tud segíteni.
A WhiteRabbit 1.4 jól szalad nálam.
[ Szerkesztve ]
Motorola Defy :)
-
fa4hu
őstag
válasz Crondore #14713 üzenetére
A Go SMS-sel valószínűleg ugyanaz lesz a gond, mint a Handcent SMS-sel. Állítsd ideiglenesen angolra a telefon nyelvét, próbálj üzenetet küldeni, és akkor megjelenik a Superuser engedélykérése, amit fogadj el, és onnantól kezdve elvileg nem lesz gond. Próbáld meg a Go Contacts-is, hátha az is valamilyen hozzáférést kér.
Aktív témák
- Apple iPhone 7 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Note 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max, Silver, 128Gb, 100% gyári akku, 3 hó garancia, független.+ Uag tok