Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz Normi813 #7429 üzenetére
hmmm.
sajnos ebben az a bibi,hogy egyedül nem tudsz fellépni a Motorola céggel szemben,mert ugyebár ha Bill Clinton lennél akkor esetleg meghallgatnak.
ugyanis akkor lenne esélyed ha esetek 95%-ban ezek a hiba jelenségek fordulnak elő szervizelés során
a Fogyasztóvédelem meg nem fog kiállni az érdekedben,hacsak le nem kenned őket.
ugyanis nem tudod bebizonyítanod,hogy rendeltetés szerűen használtad a Defy-t,és mégis párát kapott.BÁR ÉN TÉVEDNÉK,ÉS NEKED LEGYEN IGAZAD,DRUKKOLOK ÉS NYERD MEG,MERT AZ PRECEDENS ÉRTÉKŰ LENNE A MOTOROLA CÉGGEL SZEMBEN.
SAJNOS TÖBBSZÖR OLVASTAM ITT A FÓRUMON,HOGY AHOGY MEGVESZI A TELCSIT A BOLDOG TULAJ MÁR MEG VELE A MOGYORÓDI ÉLMÉNY STRANDRA ÉS CSÚSZDÁBAN MÁR FILMEZIK IS VELE.
Nekem csak annyira kell a vízmentesség,hogy esőben ne ázón be. Ennél én többet nem várok el tőle.
Elnézést,hogy ide írtam és reagáltam,a többiek érdekében írtam,hogy legalább ebbe a kellemetlen helyzetbe ne kerüljenek későbbiek folyamán.
-
jeni
félisten
válasz Normi813 #7416 üzenetére
Hello
Igazából nem a szerviz a hibás hanem maga a Motorola cég !!!
Ugyanis megtéveszti a vásárlóit azzal,hogy IP67 tanúsítvánnyal rendelkezik.
Én is a Vodafone boltban vettem és maga dobozon és a magyar nyelvű tájékoztató az első néhány oldalán fekete fehéren le van írva az IP67 szabvány és annak ismertetései.
Mert a szerviz,nem védem őket,sajnos a telefon beázott,ez meg nem garanciális hiba.
Hiába IP67 szabvány én se vagyok hülye,hogy fürödjek vele vagy tesztelésre tegyem ki a telcsit. Mert azzal tisztában vagyok,hogy a magyar szerviz mentalitása,utálatos hozzá állása milyen is egyáltalán hazai viszonylatban.U.I: A Motorola Europe Ők miért kergettek ,miért írják,hogy a magyar képviselet ami igazából nincs is,meret megszűnt! Ami van az nem más mint egy megbízott szerviz vagyis a Cordon Technologies
[ Szerkesztve ]
-
Zoja™
őstag
válasz Normi813 #6057 üzenetére
Nem tudok erről sajnos nyilatkozni, mert mikor megjelent a Code Corrupt felirat, akkor a T-Mobile boltban kicserélték a készüléket mert még 2 napos volt. Másodjára viszont úgy megsütöttem szegényt, hogy még bekapcsolni sem lehetett, úgyhogy szerintem a gyártó szervizben sem tudták kiolvastatni a hibakódot, ezért cserélték a panelt garanciában.
De rakd vissza a CEE-t a biztonság kedvéért, hátha nem tudják megnézni, hogy RSD-vel piszkáltál bele.
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz Normi813 #6043 üzenetére
Igen értem de lehet a 2.1-ről a moto soft update felteszi a 2.2 és müködik , mert lehet a program hibázik amivel a romot teszed fel
Más: csak egy tipp: milyen programal teszed fel a rom-ot és a virusirtó nem tilt le valami fájlt és amiatt nem boot-ol be ???
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
szabof1
őstag
válasz Normi813 #5994 üzenetére
Halo kolléga erre a romra gondolt: 3.4.2_155-002
-
Aktív témák
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vezetékes FEJhallgatók
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max, Silver, 128Gb, 100% gyári akku, 3 hó garancia, független.+ Uag tok
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB 12GB RAM Dual ÚJ, 2-ÉV GARANCIÁVAL, SZÁMLA + DOBOZ + TÖLTŐ SZETT!
- Apple iPhone 7 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával