Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Aktív témák
-
szabof1
őstag
válasz lsooky90 #23399 üzenetére
Akkor rootolva vagy! A visszaszámlálás alatt kell Allow-t nyomni, hogy megadd a programnak a jogokat! Nem adja meg neki automatikusan, kell a te hozzájárulásod is.
Ezt láttad korábban is? Mert ha igen, akkor már korábban is sikerült a rootolás.
Fel a fejjel! Belejössz és végül azon kapod magadat, hogy hetente cserélgeted a romokat.
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
Azt hiszem kipróbálok egy IAIO féle Superfroyo-t... froyo light még úgyse volt a defy-n, csak a gyári 2.2.2 utólag fagyasztott cuccokkal.
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
Joke21
aktív tag
Csak egy ötlet, ha közbeszólhatok. Persze tudom, hogy simán menni-e kéne a rootolásnak, de ha nem boldogul vele és ennyire megy az rsd lite használata és gyári romok telepítése, akkor ajánlom a magyarított cee rom telepítését, ugyan is az alapból rootolt.
-
szabof1
őstag
válasz lsooky90 #23387 üzenetére
Nem olyan nehéz ez, csak belekavarodtál és feleslegesen telepítetted RSD Lite-tal a 2.2 NORDIC romot. Most azért csak tedd fel a 2.2 CEE-t, hogy a nálunk (Magyarország) szokásos rom legyen rajta.
A leírásom 2. pontja tökéletesen elég lett volna a rootoláshoz, ami egy átlagos műveletnél 1-2-3 perc. De itt is le van írva a rootolás menete: [link][ Szerkesztve ]
-
mm89
őstag
válasz lsooky90 #23382 üzenetére
Persze, hogy meg tudod, de mi is a célod pontosan? Csak rootolni szeretnéd vagy tovább akarsz menni CM vagy MIUI rendszerre? Ha tovább akarsz menni akkor jó ez alapnak (szerintem), csak legyen meg a root jogod, mert az fog kelleni a 2nd init recoveryhez. Ha maradni akarsz gyárin akkor szerintem tedd fel a CEE végűt a leírás alapján, de előbb inkább válaszolj és akkor segítünk
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
törölt tag
válasz lsooky90 #23382 üzenetére
Ha vissza akarod telepíteni a CEE-t, akkor újra megcsinálod a feleslegesen megcsinált első lépést, csak nem a NORDIC végű oprendszert telepíted a linken adott lehetőségek közül, hanem a CEE végűt. De a NORDIC is jó, sokan direkt azt használták egy időben. A SEA végű is "divatos".
(#23383) lsooky90: Tedd vissza a CEE-t és utána rootolj. Jó lesz.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz lsooky90 #23374 üzenetére
Az általad használt leírás első lépése operációs rendszer telepítését végzi az RSD Lite program segítségével. Tehát törli az előzőt, és telepíti a kiválasztott új operációs rendszert.
(#23377) lsooky90: Igen, az a NORDIC, ami azt jelzi, hogy rootolás helyett telepítettél egy új operációs rendszert a gépedre, miközben rootolni akartál.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz lsooky90 #23369 üzenetére
Ha mindez igaz, amit eddig írtál, és nem csak minket ugratsz, akkor a leírás első lépésének megcsinálásával vagy újratelepítetted ugyanazt az operációs rendszert, ami rajta volt a telefonodon, vagy telepítettél rá egy hasonlót. Mondjuk ez elég fura, hogy a mobilodon .ND végű system version van, ilyet még nem nagyon láttunk. Honnan van?
(#23371) lsooky90: Most próbálkozz a rottjogot igénylő szoftverekkel, hogy működnek-e.
[ Szerkesztve ]
-
lsooky90
csendes tag
bementem a settings/applications/ bepipáltam az unkown sources-t,aztán developmentbe bepipáltam az usb debugging-ot.fentről lehuztam a képernyőt-usb connection-motorola phone portalpipa. aztán a gépen elindítom a SOC programot rendszergazdai jogosultsággal.rányomok hogy root. elkezd tölteni,telón elindul 1 progi,aztán kiírja a gép hogy device is rooted. újraindítom a telóm,és megnézem a checker programmal hogy jóe. és nem
-
-
mm89
őstag
válasz lsooky90 #23364 üzenetére
De mit variáltál az RSD lite programmal akkor? Lehet hogy én értem félre, de szerintem keversz valamit:
1. Flashelés: új rom felrakása, tehát ha neked volt egy abc123 verziószámú rendszer a telefonodon és ezt lecseréled abc1234 verziószámú rendszerre. (ezek csak példák) (defy esetében az RSD lite programmal csinálod)
2. rootolás: a meglévő rendszeren rendszergazdai jogok szerzése. Ehhez jelen esetben (Motorola MB525 Defy típusú telefon) kell egy számítógép valamilyen windows rendszerrel, egy SOC (SuperOneClick) nevű program és a telefon. NEM KELL HOZZÁ AZ RSD LITE PROGRAMELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
válasz lsooky90 #23362 üzenetére
Onnan, hogy bekapcsolod és ha működik akkor jó ha nem akkor meg nem jó...
Nézd meg mi van neked most a Settings/about phone nál. Írj le mindent onnan. (ha tudsz képernyőképet menteni a telefonról akkor az még jobb. Ha nem tudsz akkor írd le)ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
törölt tag
-
lsooky90
csendes tag
-
mm89
őstag
válasz lsooky90 #23346 üzenetére
Sima Defy-d van ugye? Még véletlenül sem Defy+ ugye?
Ha így csinálsz mindent lépésről lépésre akkor működnie kell...
A rootoloásnál a 2.2-es pontban van egy megjegyzés, hogy milyen módba tedd a telefont amikor a géphez csatlakoztatod, esetleg próbáld másik módban.
A windowsod milyen? Ha vista vagy 7, akkor rendszergazdaként futtattad a SuperOneClickert?ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
YAS-dude
őstag
Tisztában vagyok vele, mit jelent a KANG, nem azzal van a baj, hogy valaki nem nyúl bele, csak letölti githubról és buildel belőle egy nightlyt, ha már a cyanogenmod buildszerver nem csinálja. Az a bajom, hogy mindig visszajönnek az egyszer (párszor) már megoldott hibák, mintha fogalom nélkül piszkálgatnák.
-
lsooky90
csendes tag
válasz #71562240 #23345 üzenetére
ezt a leírást használtam: http://androidunderground.info/motorola-defy/motorola-defy-felkeszules-a-cyanogenmod-7-cm7-illetve-a-miui-rom-telepitesere-kezdoknek itt lépésről lépésre csináltam,és avicc,hogy ugyanazt írta ki nekem is mint a leírásban szerepel,,, de a vége nemjó csak
-
-
-
Z0C!
őstag
válasz Shyciii #23336 üzenetére
nemjó ROMot használtál. Nekem nem FCzett, minden programmal megy
Csak a hangerőgombra zeneszámot váltok cucc nem megy...bár BT-s Nokia BH 504em van van rajta köv szám kapcsoló..DoZo Miui 1.5. coming soon...
új ikonok.
új wallpaper (bár mindenkinek van gondolom sajátja)Statudbaron dolgozom... :/
eddig kb ennyi változás.
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
lsooky90
csendes tag
sziasztok. segítséget szeretnék kérni. megpróbáltam rootolni a defymet,mindent megis csináltam ami a leírásban van,kiis ír mindent amit kellene,de a végén a root check programmal azt írja hogy nincs jogosultságom nem tudom mit tegyek,mert mindent jól csináltam elviekben. válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv,Laci -
Davebowman
senior tag
válasz domerator #23321 üzenetére
Azt vettem észre, hogy ha hívnak, akkor csak lassan jön be a telefon képe, hogy felvehessem. Ezt mivel gyorsíthatom, hogy rögtön adja a képet. A Másik, hogy a TTS-es hívó-felolvasó ebbe közrejátszhat? eCID (a legjobb) Szerinted?
Más: Nekem az is fontos, hogy ha kocsiban vagyok és bt fülessel használom és csörög, akkor halljam a pittyegést a fülesben és maga a teló felolvassa hangosan, hogy ki hív!!! Hasznos, mert a mono bt fülesekre nem visz ki minden hangot, csak a telefon hangját. Nem hallom a teló csengőhangját
Eladó/Csere: Wifis E27 izzó 1 tábla csokiért
-
mm89
őstag
válasz XenHai #23317 üzenetére
ITT le van írva minden, de ez NEM DEFY + HOZ VAN, HANEM SIMA DEFYHEZ!!!
Szerintem a DEFY+ ra nem jó ez a rom, és nem ajánlom hogy kipróbáld. Persze lehet hogy valaki már próbálta, akkor szóljon, hogy mi az eredmény.ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
válasz balewi #23316 üzenetére
III. pont, első lépés
Stock recovery factory resetje nem rakja vissza a gyári romot.ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
-
Shyciii
veterán
XML nyelven vannak megírva a témák. Kvázi mintha weboldalt szerkesztenél. Akkor jöttem rá, mikor saját témát csináltam magamnak. Megnézzem nekem melyik sor tartozik hozzá?
szétbontod azt mtz file-t (sima tömörített állomány. abban van egy lockscreen azt is szétbontod. Abban van egy advance mappa, és abban egy manifest.xml azt tartalmazza a locksreen kódját. Azt már sima notepad-el lehet szerkeszteni
Ott benne találsz majd olyan sort, hogy call_missed_count meg sms_unread_count sorokat. Sima HTML tages, tehát szerepel benne egy color=#hexakód. Mivel nektek fekete, ezért valszeg a hexakód helyén 0-ák vannak. Ha fehér színt akartok akkor pl FFFFFFFF.
[ Szerkesztve ]
-
XenHai
senior tag
Valaki tudna linkelni vagy le írná részletesen ,hogy milyen lépések kellenek a domiuiDSJ telepítéséhez defy+ on full gyári még a teló nem volt berfelve.Érdemes felrakni a 2.1.8-at ?
-
balewi
aktív tag
Régen csináltam már, kicsit megkopott a tudásom: hogyan tudom a legegyszerűbben visszaállítani a gyári állapotot?
2.2-gondolok. Jelenleg a 179-002 CEE alapon van a legújabb WajkIUI.
(legyaluljak mindent és flash a gyárit, vagy elég a stock recovery-ben egy factory reset?)
Az ok, amiért erre szükségem lenne: a home gomb világítása gyengébb lett, mint a másik 3. Valószínűleg kiment egy led, emiatt vissza kellene vinnem a vodához.X13 << Mate20Pro << Honor8 << MI2S << MotoDefy
-
YAS-dude
őstag
Kipróbáltam a 0112-es KANG nightlyt. Asszem jól döntöttem, hogy nem követem egy ideje a CM vonalat. Ez most épp nem megy le soha deep sleepbe és a kamera rossz minőségű, túltömörített képeket készít, valamint videofelvétel közben nincs fénymérés. Voltak már ilyen hibák benne régebben, aztán megjavultak, hát most megint visszajöttek és ez az ami felbosszant ebben az egész gányolásban. (természetesen tudom, hogy nem várhatok el semmit a "fejlesztők"től, szabadidejükben csinálják, ráadásul a sötétben tapogatóznak a zárt kernel és driverek miatt, de azért bosszant hogy ami már egyszer jó, ahhoz minek piszkálnak hozzá mindig).
Így marad a walter-féle 2.3.4-es defy+ rom, kiváló akkuélettartammal, kicsit lassabb, bluros, de hibátlan, stabil működéssel és az unalommal, ami a hibátlansággal jár. -
mm89
őstag
válasz zsolt19900 #23283 üzenetére
én se, de megírod fekve de küldés előtt felállítod és akkor látod hogy mennyi van
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
Thief
aktív tag
Feltoltam, nekem tetszik, gyors is, DE: ha basebandet váltok, akkor újraindítás után nagyon akadozik a telefon. Ez egy bug, már 3x csináltam clean installt és ez mindig előjön. Mindenképp kell váltanom basebandet? Vagy mi az alap?
-
domerator
veterán
válasz Lacopapi #23298 üzenetére
Kerestem a neten, de csak appokat talaltam, amik vagy mukodnek, vagy nem (NoDock, stb.)
A romban meg melyebben van ez kodolva, pedig az lenne a jo megoldas, hogy az a kapcsolo ne csinaljon semmit.Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
zsolt19900
őstag
értem köszönöm, nekem van ingyen smsem csak bele kell, hogy férjek a keretbe
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Thief
aktív tag
Az előbb ment a CM9, basebant switcherrel váltottam, újraindítottam, most megint megállt a motorola logónál. Mi lehet a baj?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest