Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Aktív témák
-
szabof1
őstag
válasz XenHai #37078 üzenetére
Már rootolható. Így mehet rá főzött is: pl. CM7, CM9, MS2GingerV3-V4, Nothing But Speed...
De ez inkább a Defy+ fórum témája[ Szerkesztve ]
-
szabof1
őstag
válasz XenHai #26475 üzenetére
Jól értem, gyári (Defy+-os) 2.3.6 van a telefonodon és nem sikerül rootolni?
Próbáld ezzel: [04/Jan][ROOTING/UNROOTING] DooMLoRD's Easy Rooting Toolkit [v4.0](zergRush Exploit) - tegnap ezzel tudtam egy 2.3.6-os Defy+-t rootolni (2.3.6-ra nekem nem ment a SOC v2.3.3)[ Szerkesztve ]
-
mm89
őstag
válasz XenHai #26468 üzenetére
Azt mondtad egy 2-3 hete raktad fel. Én októberben vettem a telót, előtte olvasgattam, hogy mit hogyan. Már akkor le volt írva, hogy magasabb gyári romról nincs vissza lépés (2.2 ről nem lehet 2.1 -re, ill. 2.3-ról nem lehet 2.2 re.). Az első hozzászólásban is benne van. Persze nekem van annyi előnyöm hogy ez már a második androidos telóm, így rögtön olvasással kezdtem, de ez józan ész, hogy előbb olvasok, aztán telepítgetek.
Nem piszkálni akarlak, mert attól nem javul meg a telód.
Volt itt egy másik srác is aki így járt mint te, neki se sikerült a visszatérés.Domerator:
Akkor jól sejtettem hogy a verziószámmal lesz baj, csak nem tudtam megnézni, hogy az hol van leírva
Köszi[ Szerkesztve ]
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
válasz XenHai #26463 üzenetére
.... Hát ezt nem fogod lecserélni... Várj egy kicsit, Domerator linkel majd neked egy útmutatót azzal van egy kis esélyed, de nem hiszem, hogy menni fog. Attól függ milyen verziójú 2.3 -at raktál fel. (nem tudom pontosan hogy megy ez, szerencsére én inkább olvasok 2x, mint egyszer hülyeséget csináljak)
Egyébként sajnállak meg minden, de ugyanakkor mégsem, mert elkerülhető lett volna egy kis figyelemmel..addig is EZT olvasd el! (lehet hogy ezt rakná be Domi is)
[ Szerkesztve ]
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
válasz XenHai #23317 üzenetére
ITT le van írva minden, de ez NEM DEFY + HOZ VAN, HANEM SIMA DEFYHEZ!!!
Szerintem a DEFY+ ra nem jó ez a rom, és nem ajánlom hogy kipróbáld. Persze lehet hogy valaki már próbálta, akkor szóljon, hogy mi az eredmény.ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
forest601
tag
válasz XenHai #21157 üzenetére
GTA III, N.O.V.A. Asphalt 6 , NFS shift ezek elég komolyak és CM7 alatt mind elment és nem akad! (cpu 1100mhz)
Ezúton kívánok minden fórumtársnak Boldog Karácsonyt!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S5(SM-G900F), Samsung Galaxy S3(i9300) Blue, Motorola MB525 SoC (KitKat rom)
-
Shirchy
tag
válasz XenHai #21149 üzenetére
Szervusz!
Bár nem hozzám intézted a kérést,illetve picit más beállításokat használok,de én is azt a romot használom,és a Shadow Gun,ha mond neked valamit,is szépen fut rajta,pedig az szerintem grafikára igen csak ott van. Ha van esetleg kívánságod,hogy mivel teszteljem le írj!
az én beállításaim:300/700/1100
qadrant pont: 2325[ Szerkesztve ]
"jobb adni,mint kapni" mondta a boxoló... :P
-
tarnagy
aktív tag
válasz XenHai #19257 üzenetére
Root Explorerrel (az előbb is ezt akartam írni a boothang kiszedésénél!!).
rum-cajsz
Bocsánat, bevallom, nem ismerem az MsGingert. Honnan lehet leszedni? Föltenném, s kiderülne, annyi-e a fogyasztás, illetve kikapcsolja-e a fogyasztókat, mint Nálad![ Szerkesztve ]
Az optimista szerint a lehető legjobb világban élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez igaz.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest