-
GAMEPOD.hu
29-es körzet: internet, TV, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
cOxeR
Ármester
Gondoltam írok, egy kis tapasztalatot...
Találtam egy számot, akivel egyeztettem is, hogy a szerződéssel és a bekötéssel kapcsolatban keresnek...
Azóta hívnak... most már nem elérhető az a szám sem...
Ha másért nem már ezért katasztrófa amit művelnek... ez szolgáltatói botorság, hiszen már rég ketyeghetne nálam a szerződésük... -
cOxeR
Ármester
Én azt honnan a retekből tudjam, hogy a digis box kimenete mi?
Nem aggódok, már leadtam az érdeklődésemet egy kedves fórumozó segítségével, remélem holnap fel is hívnak a részletek egyeztetése miatt...
(#4121) orkester
Köszönöm! Közben elcsíptem már az elérhetőségi "szálat".
Meglátjuk, jó lenne ha a héten már a szerződésen túl lehetnék...[ Szerkesztve ]
-
cOxeR
Ármester
válasz Dictator^ #4117 üzenetére
A telken belül már be van húzva egy lakásba... szomszédos oszlopról... onnantól csak bekötik hozzánk is... sőt... kint van egy központi doboz lakásonként szelektálva... abba kell csak átkötni az oszlopról a kábelt... onnan meg megy be a házakba a kábel.
Köszönöm, megkeresem a nevet, és telefonálok.
-
cOxeR
Ármester
Először is örülök, hogy ráleltem erre a topikra!
Boldog Új Évet Kívánnék mindenkinek!
No meg természetesen egy kérdésem is lenne...
Gyömrőn, kábeles Digi elérés van?
Szerencsétlen ügyfélszolgos nem tudott segíteni... pedig a társasház első épületében biztosan digi van... és kábeles... már csak a sávszélből adódóan... nem tányéros.
Nekem meg a tányérost ajánlgatta...
Valaki tudja esetleg, hogy a helyi értékesítő ki, és milyen formában lehet rendelni, váltani?
Tréhómtól szeretnék szabadulni...Köszönöm előre is!
cOxeR
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest