Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttxxeu
tag
Sziasztok
Frondeo ügyben szeretnék hozzászólni a témához.
Az előttem szóló leírja, hogy 15000 ft.-t kér a Frondeo a kártya elhordozásáért, ez ügyben adnék információt.
Minden flotta hűséggel szerződik a szolgáltatójával, másképp nincs "jó" percdíj, ez tény, ez alól nincs kivétel, másképpen csak prepaid csomagot vehetnének kb. 50.-ft-os percdíjjal. Tehát minden flotta hűséges, csak ezt a hűségidőt nem mindegyik hárítja át az ügyfeleire, de ugyanakkor megoldja, hogy ügyfél hordozhassa a kártyáját máshova, még úgy is, ha bukik rajta.
Tehát mikor kedves ügyfél kilép a flottából, mert reggel éppen úgy ébredt, akkor a flotta fizet a szolgáltatójának egyszer 24000.-ft-t a hűség miatt, aztán feltölti a kihozott szám egyenlegét, (mivel addig nem adják ki) a frondeo esetében 2700.-ft-tal, majd postázza a kártyát az ügyfélnek. Tehát a Frondeo fizet+ügyintéz+ írogat+telefonál+arra a névre írja a kártyát amire ügyfél szeretné, mert ugye úgy hozta be a kártyát, hogy ötlete nem volt kinek a nevén lehet, de Frondeo elintézte, hogy az öve maradjon a kártya.
Ez egy szívás, minden szinten a flotta számára.Ha mindenki simán ugrálna ide-oda a flották között és ezt csinálná, az anyagilag komoly bukás lenne és a flotta működését is akár veszélyeztethetné. Tudom ez itt senkit nem érdekel..... csak stabil, olcsó és megbízható legyen! A három együtt működik....
Frondeo fizetett 27200.-ft-t. hogy ügyfél elvihesse a kártyáját és egy másik flottában spóroljon havi párszáz ft-t, ami nem igaz, mert a Frondeo-nál sem volt több a havi számlája 2-3000.-ft.-nál. (ezt azért tudom, mert összesen 1 ember lépett ki eddig a frondeo-ból, tudomásom szerint.)
Ügyfél fizetett 15000.-ft-t amiért kap 2700.-ft lebeszélhetőséget+postázást+névre írást.A Frondeo is egy üzleti vállalkozás, mint az összes többi flotta, és nem arról szól, hogy 1-2 döntésképtelen fillérkergető hülyeségének megfeleljen.
Stabil flottat akartok, de pont az ilyen dolgokkal veszélyeztetitek a normál működést. A Frondeo nem egy piti kártyagyűjtőhely, aki le akarja nyúlni az embereket. Most tettek a cégbe több 10millio forintot a tulajdonosok, irodát nyitottak ahova bárki bejöhet, es folyamatban vannak a tárgyalások a virtuális szolgáltatóvá váláshoz is, ami több száz millió forint tőke emeléssel jár és még kedvezőbb percdíjakkal!
Mindenki azt gondol amit akar, nem érdekelnek a észosztó hozzászólások. Én csak annyit tudok, a Frondeo- gyors, korrekt, rugalmas, és bármikor jobb az ügyfélszolgálata mint akármelyik flottának!Különben az irodájuk címe fenn van az oldalukon..
[ Szerkesztve ]
-
ttxxeu
tag
válasz mamusz11 #20285 üzenetére
Szia
Nem minden esetben van 10 000.-Ft. letet a frondeonal. Ha peldaul sajat szamlajarol utalja a tanacsadasi dijat es nem kp befizetos, akkor nincs letet! Vagy ha hordozott, vagy elofizeto valatasos akkor sincs!
Erdeklodj, hogy edesapad eseteben mi a szituacio es az altal mik a lehetosegek. Kulonben ha pedig csak roaming kell nemzetkozi hivas nelkul, azt szerintem siman bekapcsoljak!Szia
-
ttxxeu
tag
válasz st.stofi #20271 üzenetére
Szia
Szerintem ez a szamvisszatartas vagy penzel valo megvaltas teljesen normalis dolog, mivel a frondeo-nal olyan szamokat lehet valasztani amiket mindenhol 50-100 ezer forintokert arulnak. Gondolok itt a 3 azonos vegu nagyon egyszeru szamokra es tarsaira.
A szolgaltatoknal ezeket a szamokat meg sem lehet venni, csak max berelheted horror aron!
Udv
-
ttxxeu
tag
válasz cincinatus #20166 üzenetére
Jól beszélsz!
-
ttxxeu
tag
Ugyancsak a Frondeo-nál!
Ezüst, arany és gyémánt számok is elérhetőek felár nélkül!
Regisztráció után megnézheted öket!
-
ttxxeu
tag
-
ttxxeu
tag
válasz cincinatus #19608 üzenetére
Táblázatban javítva!
-
ttxxeu
tag
válasz cincinatus #19465 üzenetére
Ez nem a Frondeo-tól függ! Attól függ honnan akarod hordozni!
-
ttxxeu
tag
válasz MPeter87 #19264 üzenetére
Igy ebben a formában igazad van, nem gondoltam azokra az egyesületekre akik nem sajut maguk intézik a flottájukat!
Es ott tenyleg, ha gáz van, nem az egyesület bukik hanem a gyűjtő es kész!
De vannak egyesületek akiknek nincs kezelőjük, hanem saját maguk szerzödtek a szolgáltatoval, én azokra irtam, hogy stabilabbak es erősen kontroláltak. -
ttxxeu
tag
válasz sharkypeti #19247 üzenetére
En ugy tudom, hogy a sajat neveden maradnak a kartyak!
-
ttxxeu
tag
Aztán vannak olyan esetek, amikor túlvállalja magát a szerződésben a flottakezelő, és amikor rájön, hogy nem fogja tudni tartani a vállalást akkor már direkt bukásra játszik. PL.: bevállal 1500 sim et 2 hónapon belülre, kb sim enként 20ezerFT s kötbérrel. Esélytelen... És ilyenkor van az, hogy kauciot meg egyebeket szed előre, aztán bukik mint szél!
Ezek a gyüjtők általában sima kft-ék és aztán mennek a levesbe stromanok nevén.Az Egyesületeknél más a helyzet, ott nem lehet elsibolni a pénzt, minden egyesület ügyészségi felügyelet alatt áll, és marhára rajtuk vannak a hatóságok. A szolgáltatók is jobban szeretik öket mint a "gyüjtőket".
A voda most éppen kifejezetten irtja a "gyüjtős" flottákat.
-
ttxxeu
tag
Azt nem értem ezeknél a bukó flottáknál, hogy a userek miért nem kérték le az egyenlegüket minden hónapban sms-ben?!
És ha azt látják, hogy csak nő folyamatosan az egyenleg, akkor egyértelmüen nem fizetik a szolgáltatót rendesen, és ha már akkor szólnak akkor nem tudja a flottakezelő lenyúlni hónapokig a pénzt, ezáltal bebuktatni a flottát!1 sms és kiderül, hogy áll a számlád!
-
ttxxeu
tag
De a tegnapi, itt nem volt fenn.
-
ttxxeu
tag
Tegnap is meghalt 1......
-
ttxxeu
tag
2 nap mulva meghal egy flotta..........
-
ttxxeu
tag
válasz Sayuar #19071 üzenetére
Kedves Sayuar!
Ez az utolsó hozzádszólásom, nem akarom miattad szét offolni a forumot.
Sajnos magamra kell vennem, mert engem tiltattál ki 2x innen, amúgy nem fájt, túléltem..
Nem átkozlak, csak bízom abban, hogy sorstól visszakapod azt amit Te is adsz..És igen, igazad van, volt egy olyan a Frondeo indulásánál, hogy a Tagok belépési dijat fizetnek majd, és abból az ajánló Tag visszakap egy részt, de ez egyszer sem valósult meg és pár napon belül le is került a Frondeo oldaláról!
Nagyon sok itteni embernek van már Frondeo-s kártyája, és azok pontosan tudják, hogy korrekten, becsületesen, és rugalmasan, gyorsan történnek a dolgok a Frondeo-nal! Nem tudom miért hallgatnak ilyenkor, de szerintem pont az ilyen támadásokat szeretnék elkerülni, mint amit most Te csinálsz!
Sajnálom, hogy nehezen tudod azt elfogadni, hogy lehet valakinek minden hátsó szándék nélkül pozitiv véleménye valamiről. Gondolok itt (#19016) bbgenerate hozászolására.
Jó lenne ha normálisan eltudnánk itt lenni, és tényleg csak azzal foglalkoznánk, amiről a Mobil flották forum szól!
Üdvözlettel
TTXXEU
[ Szerkesztve ]
-
ttxxeu
tag
Nem olcsó a havidíj, sőt, azt sem tudjuk mennyi igazából!
Nem mindenki beszél keveset. Én inkább azt vallom beszélhessek amennyit akarok, jó áron.
Nem tervezed a számod cseréjét, szó elég érdekes mikor az alfáról telefonálsz és mindenkinek felhivod a figyelmét, hogy ezen ne hivj, mert lehet megszünik! Komolytalan....
Eleve bukásra játszanak jó sokan, be is fog bukni...Nekem ha kell valami, nem várok hónapokat, a telefon munkaeszköz, az idő pénz!
Nincsenek narancsos ismerőseim, szóval DPI-s sem, inkább maradok a 6.-Ft-nál!Nekem a Frondeo a befutó, nincs most annál jobb!
Szép napot!
[ Szerkesztve ]
-
ttxxeu
tag
Ne haragudj, de igencsak más véleményen vagyok!
Mitől nyerő az alfa?
A számlázás elmarad, nincs!
Nem egyenes, nem valós tájékoztatás van az oldalukon!( kötelező beszélgetés)
13.-ft-os percdíj, hát mit is mondjak, szerintem drága! (Frondeo=6,35.-ft.)
Voltak már kikapcsolva!
Azt sem tudjuk ki és mióta üzemelteti a flottát!És a DPI?
Könyörögnöd kell, hogy valahogy belekerülj.
Aztan néha hetekig vársz a kártyára.
10,80.-ft perdíj nem valami fényes!
És a politikai hovatartozásról ne is beszéljünk!Ez a két szerinted "nyerő"?
De legyen boldog mindenki azzal aki neki megfelel.
[ Szerkesztve ]
-
ttxxeu
tag
Teljesen jól irta MPeter87 forumtársunk, ahol képek vannak ott elég időigényes az oldalak betöltése.
[ Szerkesztve ]
-
ttxxeu
tag
válasz Studiossrác #18977 üzenetére
Na és ezt miért nem tudják elmondani az Alfás Tagoknak előre? Akkor ezek szerint nem 5 perc meg hasonlók!
"- minimum 68 perc Telenor irányba, és
- minimum 68 perc más hálózatokba irányba,
Elvárt forgalom, minimum 136 fizetős perc összesen! Flottán belüli ingyen hívások nem számítanak.
Aki ezt nem teljesíti kirakják nyilvános Telenor előfizetések valamelyikébe."A meglepetés nem kellemes lett volna a számla kézhezvételénél, hanem szerintem mindenki kicsit átverve érzi majd magát, főleg ha átteszik publikus csomagba, úgy, hogy nem is tud róla. Na akkor lessz majd az igazi meglepi ha megkapja az éles számlát!
[ Szerkesztve ]
-
ttxxeu
tag
Mindenesetre nálam nem játszik a Netegyesületes Alfa flotta, nem pontos a tájékoztatás, már volt egy kikapcsolásuk. Részemről a bizalom elszállt... Nyugodtan kizárhatnak.
-
ttxxeu
tag
válasz Studiossrác #18977 üzenetére
Ok! Mit irjak bele?
-
ttxxeu
tag
válasz Studiossrác #18969 üzenetére
Ha teljesen egyértelmüen tisztázták, akkor miért igy szerepel az oldalukon?
Nekem marhára nem egyértelmű, hogy akkor most mégis mennyit kell beszélgetnem....
[ Szerkesztve ]
-
ttxxeu
tag
Ok. Nem tudom kinek van igaza, de az nonszensz, hogy nem tudja megadni a pontos feltételeit a csomagnak az Alfa kezelője!
Addig viszont amig ez nem tisztázodik egyértelmüen, marad a "kötelező telefonálás" a táblázatban. -
ttxxeu
tag
válasz MPeter87 #18943 üzenetére
Az a problémám, hogy a szolgáltató 2 havi számlatartozás után korlátoz leghamarabb! Szóval mióta tolhatták maguk elött a minuszt?
Azzal viszont nem értek egyet, hogy ezután senki ne menjen flottába saját számmal.
Csak és kizárolag flottán keresztül lehet elérni a legjobb percdijakat!
Körültekintően kell a flottát kiválasztani! Azok a "gyüjtők" ahol több szolgáltató flottája is elérhető, alapból kiesnek, mert ha csak egy is beborul a flottáik közül az magával rántja az összest!
A másik az olyan flotta, aminek "üzemeltetője" csak és kizárolag a flotta miatt jött létre!
Én jelen pillanatban a Frondeo-t preferálom aztán a DPI-t majd a Forensis-t és utolsóként a Pránanadi-t.
A többiről nem tudni semmit, fogalmam nincs mivel foglalkoznak egyébként, részemről átláthatatlanok.Ez csak az én véleményem, lehet én nem vagyok elég informált, senkinek nem akarok beletaposni a lelkébe...
[ Szerkesztve ]
-
ttxxeu
tag
Sziasztok!
Ugy látom azért ezzel az Alfa flottával vannak gondok. Idézet az Alfa forumról:
"Számlázásról kérdeztem azt írta hogy a februári tört hónap számláját egyben kapom a márciusival.
Mytelenoron úgy írja hogy 23-án éjfélkor van számlazárás.
Viszont eddig kettő olyan nap volt, amikor csak annyit vettem észre hogy nincs mobilnetem, és hívni sem tudtam mert számlatartozás miatt kimenő hívások korlátozva vannak. Bár egyik alkalommal délelőtt már elhárult a hiba, másik alkalommal talán délután 3-4 óra környékén tudtam csak telefonálni, ez azért nem olyan jó dolog."Azért az elég kemény, hogy már most itt tart a flotta :-) 2 napig nincs telefon számlatartozás miatt??!!
Sok szerencsét hozzá az itt irogató Alfa Fanoknak
[ Szerkesztve ]
-
ttxxeu
tag
Kedves Forumtársak!
Megkérlek Titeket, hogy NE az én saját telefonszámomat kérjétek privátban a Frondeo Egyesülettel kapcsolatban, hanem regisztráljatok ingyenesen a www.frondeo.org oldalon és az ott található telefonszámon érdeklödjetek!
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
ttxxeu
tag
Szia
Valami mégiscsak van ha ezt irják az oldalukon:
"A tarifát nem használhatjuk csak internetezésre. Normál beszélgetést is kell rajta bonyolítani.
Tehát nem használható arra a tarifa, hogy "csak" elérhetőséget biztosítson.
Ha ezek a feltételek nem teljesülnek, akkor ki kell léptetni az előfizetőt ebből a tarifából."
Nem tudom miért nem tudják leirni mi az elvárás!? Pont ezt hivom én kisbetüs szivatos résznek, nem korrekt...
-
ttxxeu
tag
Igen, igazad van. Csak sajnos én pont arra gondolok, mint amikor állam bácsi bevezette a kapcsolási dijat, és a szolgáltatók átháritották annak megfizetését a felhasználokra. És ha hüséged volt nem mehettél át olyan flottába ahol ezt azonnal benyelték! Még mindig vannak olyan flottak akiknek aktiv kapcsolási dij fizetési kötelezettségük van.
-
ttxxeu
tag
A telenor térerejéről meg ne is beszeljünk! Ök azok akik a mai napig képesek bemondani, hogy "kérjük próbálja késöbb, a rendszer túlterhelt".
A t magasan veri technikailag, ha valahol olyan helyet találtunk ahol nem volt térerő, akkor szoltunk a kapcsolatartonknak és pár héten belül megoldották.
És az sem mindegy, hogy t minden flottáját üzleti előfizetőként kezeli, igy a rendszer, hiváskor és adatforgalmazásnál elörébb sorolja a sima előfizetőknél! -
ttxxeu
tag
Hát nekem fontosabb az amire a telefon való, telefonálni... Ezért számomra fontosobb a percdíj, és az alacsony havidíj. És nem értem mire a hűség ha nem veszek tölük készüléket?! Én inkább a hűségben látom a csapdát az egyoldalú szerződés modósitások miatt. Ha nincs hüségem és valami nem tetszik akkor veszem a kalapom és viszlát. Te meg majd neki állhatsz kötbért fizetni a saját számodért, ha tovább akarsz állni! És azért azt se felejtsük el, hogy a telenor volt az utolsó aki benyelte a kapcsolási díjat, és még most is van olyan csomagja amiben benne van, tudok olyan 400 fős telenor flottát ahol még mindig aktiv, vagy 8 hónapig a kapcsolási díjat tartalmazó szerződésük! Alig várják, hogy szabaduljanak...
Soha többé telenor.... -
ttxxeu
tag
válasz gabor9991 #18782 üzenetére
Szia
A kötelező beszélgetést egy olyan ember mondta akinek már gondja van ebből, de már itt a forumon is irták!
A lebeszélhetőség sima számolás: 591 osztva 10,25 mivel teljes egészében lebeszélhető. Persze ha sms-t is használsz akkor a számok változnak....A többit javitottam
[ Szerkesztve ]
-
ttxxeu
tag
Alfa11
Nincs hűségidő! Átirtam!
Akár 1. hónap után lemondhatod. Ok.
Amit 24 honapot írtál honnan vetted? Valahol itt olvastam.
A tagsági díj tanulóknak (diákigazolvánnyal) a fele, 1 évre: 3000Ft. Ok! A húzd rá az egeret és kijelzi!
A mobilnet korlátlan mennyiségben, Ok! A húzd rá az egeret és kijelzi!
viszont sebességben (elméletben) korlátos. Ok! A húzd rá az egeret és kijelzi!
Amúgy mi alapján van sorrend? Legkedvezöbb percdíj-legkedvezöbb havidíj...[ Szerkesztve ]
-
ttxxeu
tag
Frissült a táblázat!
-
ttxxeu
tag
Igen, ez éves szinten 4 kártyával tényleg nem kevés, de nem is sok!
Pl. én a Frondeo elött korlátlanban voltam az egyik szuperfasza nagy szolgaltatónál és fizettem havi 12000.-Ft-t 1 kártyáért.
Átmentem Frondeoba és a számlám tagdijjal egyutt 5500-6000 Ft.- körül mozog havonta.
Tehát havi min. 5ezret sporolok! (Es ezt most nem szorzom meg 4-el )
Igy beljebb vagyok eves szinten min. 60ezer pengővel, egy kártyával.
A szolgaltató azt mondja hogy havi 450 perc felett a korlatlan a tuti, de persze a havi szamlán nem jelzi, hogy mennyit telefonáltál adott hónapban (nehogy ra gyere, hogy nem akkora buli korlátlanba lenni...)
Tehát ha beszélek 200 percet az alapdíjból és 450 percet + akkor az csak 4740.-Ft a Frondeonál, +595.- tagdíj. Még akkor is csak 5350.-Ft körül járunk.De ki mire használja és mennyire sürün telefonál...
Minden egyedi...[ Szerkesztve ]
-
ttxxeu
tag
Te miről irsz?
A Frondeo-nál nincs semmilyen egyszeri költség! Nincs hűség, nincs belépési díj, nincs kaució, nincs kötbér és nem kell senkit le..onod, ahhoz hogy kilépj a flottából! Nézz utána annak elöször amiről irni akarsz! Nincs semmi külön cimen kért díj, csak tagdíj van. (595.-Ft /hó)
Nem kell flottát keresni, hanem be kell ballagni valamelyik szolgáltatohóz és aláirni 2 évet valami tuti 30.-Ft-os dijcsomaggal, aztán ott lehet majd hisztizni ha nem tetszik a számla hó végén!Az érem másik oldala pedig az, hogy ezeket a kedvező percdíjakat el kell tudni érni valahogy a szolgáltatónál + az egyesületnek anyagi felelösséget kell vállalnia a havi számlák fizetésére, szóval itt már kérdéses ki-kinek a farkával veri a csalánt....
Küldjél légyszives egy jó ajánlatot, egy olyan flottától aki ingyen csinálja, szerintem itt többen is kiváncsiak lennénk rá!
A Frondeo is ingyen csinálja, ez az Egyesület nem csak a mobilról szól!
És amennyire én tudom, hamarosan nagyon megfog lepödni minden Tag, olyan pozitiv változások lesznek!Kellemes Húsvéti ünnepeket!
[ Szerkesztve ]
-
ttxxeu
tag
válasz djgodzi #18746 üzenetére
Igazad van! Ingyen kéne, hogy csinálják, csak azért, hogy Neked jó legyen! Mellesleg szerintem fogalmad sincs, hogy mit csinál a Frondeo Egyesület....
De ez a Te véleményed, és mindenki azt gondol amit akar.....
Én sem szeretek jó pár dolgot az életben, de ez van. Mindenesetre a Frondeo flottájával abszolut elégedett vagyok, az ügyintézéssel a gyorsaságukkal és egyáltalán a hozzáállásukkal, a weblapjukkal a hireikkel. Alacsony a számlám és rugalmasan müködik minden velük kapcsolatban. Nekem ennél több nem kell...[ Szerkesztve ]
-
ttxxeu
tag
[ Szerkesztve ]
-
ttxxeu
tag
válasz Soma01 #18604 üzenetére
Szia
Van egy Info rész a Pránanadi Net dijainál a táblázatban és ott a megjegyzésben benne vannak a Te általad emlitett dijak. -
ttxxeu
tag
Ezért kell mindenkinek a saját felhasználási szokásaihoz mérten flottát választani. Persze itt bekavar, hogy ha különböző flottákban vagyunk, mert úgy tutira nem beszélünk majd ingyen egymással....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest