Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
-
GAMEPOD.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
úúútálatos
tag
"Csak véleményt nyilvánítottunk.Azt ,hogy nekünk mi és miért nem tetszik.
Eddig csak azok dicsérték akik már adják is hozzá az ajánlói kódjukat,ergo érdekük ,hogy regisztrálj és majd utána megtudhatod miről is szól ez az egész.
Úgy látom te is egy ajánlói kóddal rendelkező szervező vagy, ügyvezető rangban mint a nagyon jó fej Előd aki amúgy értékesítési igazgató.
Mindketten megadtatok mobilszámot is a fórumon.
És most nem érted miért vannak telefonos érdeklődők nála is?"Sokféleképpen lehet véleményt nyilvánítani, de lehúzásnak, stb. nem korrekt!
Ezért írtam, hogy ami valakinek nem felel meg, az másnak épp a tökéletes!
Ha, nem tudsz egy ennyire érthetően megfogalmazott levelet értelmezni, akkor nincs miről beszélni.
Nem is beszélve arról, hogy szó sem volt olyasmiről, hogy én nem értem miért vannak érdeklődők nála is.
Én az üzleti korrektség miatt adtam meg az elérhetőségem azért, ha valakinek azon felül lenne kérdése amit a weboldalon megtalál, vagy nem ért, akkor meg tudja tenni.
Jelezni szeretném, hogy NEM vitatkozni akarok!
Azért meg már ne kelljen elnézést kérnem, hogy téged frusztrál, ha valaki cégvezető. -
club1
veterán
A titkolózásnak a legfőbb oka az, hogy a szolgáltatók ezt megkövetelik a flották tulajdonosaitól. A nagy publicitást nyert flottáktól a szolgáltatók megvonhatják a flottának adott kedvezményeket, az pedig percdíjban átlag 100%-os növekedést jelenhet. Az más kérdés, hogy én nem emlékszem olyan flottára, ahol a szolgáltató ezt a fenyegetését be is váltotta volna, a flották ált. a nem fizető tagok, vagy az elégtelen tagtoborzás/rossz szervezés miatt szoktak bedőlni.
-
Z0C!
őstag
már ne is haragudj, de a flottás feleannyit nem hoz a konyhára mint egy normál előfizető.
és még a flottás veri az asztalt az Ájfon 4ért....meg hogy miért drága neki a telefon.hát ezért.
drága díjcsomag + olcsó telefon
olcsó díjcsomag + drága telefon
csak mert az egyensúlynak meg kell lennie...@ közlöd a flottád percdíjait, pff, és? kismillió flotta van...csak majd nehogy úgy járj, hogy módosítja a céged a flottaszerződést és mp alapról majd hirtelen perc alapú leszel
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
pancelos
tag
A Vita nem veszekedés.
"A tarifát bármelyik tag elárulhatta,nem hallottam még olyan flottaszerződésről amelyik ezt tiltaná."
Nem is kell a flottaszerződést áttanulmányozni, elég ha pl az Egzineten a tarifatábla alá nézel:
"A CSEP mobilflotta tarifájának egyetlen megjelenítési módja az alábbi táblázat, mely a CSEP Kft. és a Vodafone között létrejött szerződés értelmében szigorúan csak a www.egzinet.hu weboldalon regisztrált felhasználóink számára publikus információ.
A táblázatot, vagy annak tartalmát bármilyen formában (írásos, hang vagy képi) nem regisztrált felhasználók számára közölni szigorúan tilos. A CSEP Kft. elhatárolódik minden olyan, nem általa közzétett kommunikációtól, mely a fent részletesen körülírt mobilflotta szolgáltatás paramétereit ismerteti. Ezekből eredő félretájékoztatás, helytelen ismeretátadás, anyagi kár esetén a felelősség az információ átadóját terheli."
És ezzel megmagyaráztam azt is, hogy amikor valaki hozzáférést kér tőlem az összehasonlító táblázatomhoz, miért kérdem meg, hogy regisztrált tag-e az Egzineten.
Persze bármelyik tag közzéteheti itt-ott, de ugye nem lenne ez a világ a világ, ha ne lenne ennek is felelőse, ami pedig ez esetben a CSEP Kft. Tehát a Vodafone a flotta üzemeltetőt fogja felszólítani, hogy tegyen már rendet.
-
pancelos
tag
Nos, képzeld el, ha van egy kereskedésed. Néhány kiemelt partnered olcsóbban vásárol, diszkontált áron. Te kiakasztod a boltodra, hogy "Te mennyivel fizetsz többet mint Ő"? Ez csak kettőtökre tartozik.
Persze mindketten tudjuk miről szólnak ezek a flották, egy kis zsebpénzért leszek katolikus, ha úgy szolgálja az érdek, akkor leszek dolgozó, vásárló, unokaismerős...
De azért ez így megfogalmazva elég komikus. Kizárólag bárki! Mennyire álszent.Azért valljuk be, a 3 év hűség nem semmi! Ezért max. 10 forintot kellene ajánlani.
[ Szerkesztve ]
-
pancelos
tag
Nem az a poén, hogy nincs ingyen! Legyen ára, ha előnyös.
A móka, hogy az egyháztól és brókereitől ne kérj számlát!
Az érdekelne, kit, kiket gazdagítunk!
Lehet itt támogatni az egyházat munkával vagy adománnyal. Én megkeresztelve sem vagyok, de 7.500-ért.....Mindegy, semmi nem kényszer, sokaknak így is megéri az egyházi flotta, hogy zsebbe, zsebekbe fizetsz. Szabad a döntés.
De ők is meggyónják? Vagy beteszik a perselybe? -
pancelos
tag
Attól, hogy olvastam, még téves információ. Nincs semmilyen flottával járó költség vagy kötelezettség.
Számos helytelen információ van itt, amelynek korrekt megjelenítése is már szabályt sért.
"...a Vodafone között létrejött szerződés értelmében szigorúan csak a www.egzinet.hu weboldalon regisztrált felhasználóink számára publikus információ."Ez meg teleshop-szerű, hangzatos baromság: "MINIMUM 50% MEGTAKARÍTÁS"
A viszonyítási alapot képező korábbi tarifa és telefonálási szokások függvénye a megtakarítás mértéke. -
peyo53
csendes tag
ok értem,
a hexonnál az 5e most
Amennyiben Ön a 2010.dec.10-től 2011.feb.28-ig taró időszakban csatlakozik a Hexton Telekom mobilflottába, úgy Önre a szolgáltatott kedvezményeken felül csökkentett éves adminisztrációs díj is vonatkozik. Az éves 4000 forint + áfa díjat 60% - kal csökkentettük az Ön számára, ha ebben az időszakban csatlakozik a Hexton Telekom mobilflottába. Tehát az akció időtartama alatt Önnél az éves kezelési díj 1600 forint + áfára mérséklődik.
lac
-
Intel q8200
senior tag
Ez így igaz!
Elég sok flotta ismertetője fordult meg itt a forumon.
Nekem is idő kellett mire értékeltem magamban őket és kiválasztottam a nekem legmegfelelőbbet.
Persze, hogy mindenkinek jobb lenne a 2000ft-os havidíj, ami teljes egészében lebeszélhető és 13-14ft-os percdíj lenne, legalább 60db ingyen sms-el.
De ezek a lehetőségek nem nagyon fordultak meg itt, nehogy belépési lehetőséggel, hanem megemlítésképpen sem,iPhone 14 pro
-
humax
senior tag
Akkor magyarol az a jo fllota jogolag:
1. fllota )
ha en lennek a szerződő, es a számlafizető is ( az olyan mint egy rendes elofizetes):
igy ha ( fllota megszunik, mindenki csak a sajat szamlaja utan fizet , semmi koze huza a fllota tobbi nem fizetet szamlaja huz.2 fllota)
ha csak számlafizető vagyok, de nem szerződő, akkor az se jo, mert elvesztet a szamoda ha fllota megszunik, meg szolgaltatas rendesel stb, nem te rendelheted csak rajtok keresztol.
de itt semm felelsz meg a tobbi tag atal nem fizettet szamlak ert.3 fllotta)
ha se számlafizető, se szerződő nem vagy az mar gaz ugye?[ Szerkesztve ]
Elnézést kérek a rossz magyar írásomért, külföldi vagyok
-
sifarr
senior tag
2. vagy a flotta igényelt egy számot a szolgáltatótól és a sim kártyát elküldte neked
Ebben tévedsz. Számlafizetővé a mobilszolgáltatónál úgy lehetsz, ha magad is aláírod számlafizetőként az szerződést. Ha csak sim-et kapsz és nem írod alá a szerződést, akkor nem lehetsz számlafizető.
A jogszerű számlafizető mindig a mobilszolgáltatótól kapja közvetlenül a számlát mint a mobilszolgáltatóval közvetlenül szerződő egyik fél az előfizető mellett.Ha flotta nem fizet,minden kártyát korlátoznak kivétel nélkül.
Jogszerűen működő flotta esetében ez sem egészen így van.
Az előfizető (cég) felel a nem fizető számlafizetőkért. A számlafizető nem felel a többi előfizetésért és ezt a szolgáltatók respektálják.Te kevered a jogszerűen működő flották esetét a szürkékkel.
Ha egy cég valóban a saját működése, szükséglete miatt köt flotta szerződést, akkor ezeket a számokat kizárólag a cég alkalmazottjai használják. Ha nagyobb cégről (nagyobb számú előfizetés) van szó, akkor a flotta szerződés része lehet pl. egy "dolgozói" csomag. Erre utaltál te is. Azaz az alkalmazottak házastársnak, gyereknek, stb. kérhetnek kedvezményes előfizetést, ahol ők lesznek a számlafizetők a cég pedig az előfizető. És ebben a konstrukcióban a cég anyagi felelősséget vállal az alkalmazottjaiért.Ha a cég az alaptevékenysége során becsődöl (nem fizeti a céges használatú sim-eket), akkor a mobilszolgáltató a pontosan fizető dolgozói előfizetéseket nem korlátozza. A nemfizető cég ugyanis a dolgozói előfizetésekről kész lemondani, a mobilcégnek pedig nem érdeke egy pontosan fizetőt elveszíteni. Azaz a dolgozó előfizető is lesz ebben az esetben és gond nélkül használhatja tovább a számát.
Sőt! Konkrétan ismerek olyan esetet, amikor a cég szolgáltatót váltott. A dolgozói csomag hűséggel terhelt számlafizetőinek a régi mobilszolgáltató azt is megtette, hogy a dolgozói tarifa szerint adja a hűség lejártáig a szolgáltatást.
Ha szürke flottáról van szó, akkor persze más a helyzet. Akkor igazad van.
-
tag
Aham.. Tehát kijelenthetjük (?), hogy a klasszikus flotta tulajdonképpen az mikor én csak fizető és nem a szerződő vagyok. Ami miatt persze lehetnek hátrányai, meg rizikó, de nincsen rózsa tövis nélkül, illetve ha mindenki rendesen fizet akkor komolyabb gond nem kéne hogy legyen (elméletileg )
Egyéb vélemény tapasztalat, hogy szabad-e, megéri-e belépni egy ilyen flottába?
CSERE/BESZÁMÍTÁS: antisztatizsacsi kártyáknak, VGA passthrough kábel, PCIe gen1 VGA, PCMCIA soundcard, Smat plug ESP chippel
-
Zirowe
nagyúr
Engem is üzletkötő vitt be a flottába, vaterán hirdetve, vele tegnap beszélte, azt mondta, hogy a cég neki 100ezer jutalékkal tartozik.
Itt a flotta nem a nemfizetők miatt bukott be, mert arra ott lett volna a kaució, amiből lehet fedezni a rosszak tartozását, és utána kipenderíteni őket.
Itt konkrétan a cég lógott meg feltehetőleg a pénzükkel.A telenor fele szerencsére csak a cég tartozik, mi, akik a telefonokat használták, nem, így új előfizetés megkötésekor vagy esetleg új flottába lépéskor nem leszünk hátrányosabb helyzetben.
Az, hogy én fizettem kauciót és havidíjakat telejesen visszakövethető, mert havonta kaptunk mailt az aktuális számlánkról, illetve a kaució befizetéséről.
Mivel ez nem készpénzes fizetés, hanem minden esetben utalás vagy banki befizetés keretében történt, így ezen befizetéseknek van nyoma.Mivel én magánszemély vagyok, és a kauciót egy magánszemély számlájára fizettem, aki a flotta felbomlása után nem jelentkezett nekem a visszafizetés részletivel, így az eltulajdonítási szándék nyilvánvaló (természetesen a kaucióból le kell vonni az eddigi havi fogyasztásomat, de mivel ebben a hónapban záróvizsgáim vannak, alig telefonáltam, pontosan 22 perc és 4 másodpercet, illetve 4 sms-t küldtem, melyek árát bőven fedezi a havidíj részaránya, ami 16 napra kb 1146,7 ft, két sim kártyámra 2293,4 ft, amit majd levonok a két telefonra adott 12ezer ft-s kaucióból, és csak a fennmaradó összegre áll fenn a lopás).
A számlák összegét én minden hónapban fizettem határidőben szintén magánszemélynek, Veres Henrih-nek, aki, bár minden hónapban oda volt írva, hogy cégvezető, felém, mint magánszemély jelentkezett, nem pedig, mint cég.
Én a v&a expressz ingatlan kft-vel jogviszonyba nem léptem, nincsenek követeléseim felé, csak a telenor volt vele jogviszonyba, és neki vannak felé követelései, de persze ha becsődöltek vagy felszámolták magukat, akkor sok pénzt nem fognak látni.
Viszont ezzel nem tudnak védekezni felém, mert ismétlem, mi magánszemélyek voltunk, akik nem voltak kapcsolatban a jogi személlyel!
Én minden hónapban telefonáltam, ezen telefonálások díjáról kaptam minden hónapban befizetési emlékeztetőt, amit Veres Henrih számlájára fizettem be.
Veres Henrih viszont a részére bocsájtott számladíjakat nem fizette tovább a telenornak, hanem lenyúlta őket, ez pedig hűtlen kezelést valósít meg.Külön külön a két összeg (kaució és 3 havi számla) lehet, hogy szabálysértési érték alatt van (20ezer ft), ilyen esetben a rendőrség továbbadja az ügyet az önkormányzat szabálysértési osztályának, ami nem jó, mert kisebb hatékonysággal dolgoznak, mint a rendőrök.
Ezért kell törekedni arra, hogy az egész egybe legyen, lopás és hűtlen kezelés, mert a kettő együtt már túllépi a szabálysértési értékhatárt.Az én esetemben a két összeg, a két sim kártyámat együtt nézve, így alakul:
3 havi számla (18670)+fél havi számla (2293,4ft)--> 20963,4 ft
két kaució csökkentve a fél havi számlával--> 9706,6 ftMi alapján lehet a két elkövetőt beazonosítani?
Először is ott vannak a bankszámlák, amik alapján a rendőrség be tudja kérni a számlatulajok adatait, hála a banktitok megszűnésének.
Veres Henrih esetében pedig az anyja neve ismert a cégjegyzékből (Veréb Irén), ami alapján még könnyebb a beazonosítás.A címük megtudakolása után az okozott kár (tehát itt most csak a kaució az 16napi havidíj részarányos levonása után) megtérítését kérhetjük a rendőrséig eljárás során.
Ám azok, akik bevitték a saját számukat a flottába, és így a két elkövető ügyeskedése miatt elestek ezen szám használatától legalább 7hónapra, ami rengeteg kellemetlenséggel jár, beadhatnak egy fizetési meghagyást a két elkövető ellen.
A fizetési meghagyás egy egyszerű kis papír, amit a jegyzőnél kell beadni, az alacsony értékre való tekintettel 3000 ft-s illetékbélyeggel.
A fizetési meghagyásban kell kérni a kaució csökkentett összegét, illetve egy nemvagyoni kárt (vagy amennyiben a telefonszám jövőbeli kiesése valós, bizonyítható anyagi kárt okozott, úgy annak összegét is bele lehet írni), amit kb 20ezer forintra tudnék saccolni/per szám.
A fizetési meghagyás ismételten személy, és nem a cég, ellen megy, a tartozásért az adós, tehát a két tettes, a személyes vagyonával felel, ami a fizetési meghagyás jogerőre emelkedése után végrehajthatóvá válik!
Természetesen a 3000 ft illeték árát az adós fizeti vissza utólag.
Amennyiben ellentmondással élnének a fizetési meghagyás ellen (ami eléggé valószínűtlen, mert sárosak, itt inkább az képzelhető el, hogy nem veszik át, ám a fizetési meghagyás akkor is jogerőre emelkedik!!), úgy egy gyorsított peres eljárás lesz, amiben elég felmutatni a befizetési bizonylatokat és a feljelentést, és az embernek nyert ügye van.Megjegyezném az ettől ódzkodókat, hogy ezen eljárás nem ügyvéd köteles, mindenki képviselheti magát (nincs szükség különösebb jogi tudásra sem!), a fizetési meghagyás kitöltéséhez is adnak segítséget a bíróságok (minden bíróságon van hetente legalább 1 alkalommal ingyenes jogi tanácsadás, a Fővárosi bíróságon, a Markó utcában, pedig minden nap van!), illetve neten is van számos kitöltési útmutató.
Nem egy nagy ördöngösség, de ezek a rohadékok megérdemlik!Emlékeztetnék mindenkit, hogy ez a két elkövető feltehetőleg arra pályázik, hogy senki nem fogja venni a fáradtságot, hogy végrehajtsa a fent leírtakat, és így megléphetnek a kb 150 tag 3havi számlájával és kauciójával!
Ne hagyjuk ezt, igenis vegyük a fáradtságot arra, hogy elballagjunk a szabadidőnkben a rendőrségre feljelentést tenni, illetve később adjunk be fizetési meghagyást!
Amúgy az esetről írtam egy rövid szösszenetet homárra (no meg a személyes logout blogomra, de az nem számít ), remélem még a napokban kirakják!
Tegnap egész éjjel a fórumot és a netet böngésztem flották iránt, mire kb megtaláltam a nekem megfelelőt.
Számomra xabolcs flottája lesz a nyerő, ami, a tagdíjat leszámítva, amit kibírok, teljesen megegyezik a régi flottám feltételeivel, és lehet számot bevinni.
Nagyon jó ajánlattal rendelkezik (csak számomra picit drága a havidíj) még Szedi, akinek ha írsz adatlapi címére mailt, akkor rögtön válaszol a feltételekkel.
A vodás flották közül az egyetlen ami emészthető az az ikea family, ami kb megegyezik A88 flottájával, csak nincs tagsági díj (viszont kell ikea family kártya, de az ingyenesen igényelhető), hátulütője, hogy csak hálózaton belül lehet lebeszélni a havidíjat.
A futottak még kategóriában említeném a prospergo flottát, amiről semmi konkrétumot nem tudok pár díjon kívül, illetve vmi Hungarobill kft, aminek állítólag jó ajánlata van, de szintén semmi konkrétumot nem találtam róla.
Remélem tudtam segíteni minden érintettnek!
[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
pancelos
tag
Nos, nem két ajánlat csap össze, több száz flotta ajánlata van a piacon. Bár ha kiszűröd azokat, amikben nem Te vagy a szerződő és amikhez szinte képtelenség csatlakozni (bérmálkodsz, stb.) erősen szűkül a kőr.
A percdíjcsökkentés ígéretéről:
Nem ígértem semmit, megszellőztettem, de már nem teszem, két okból:
1. Így is rám koppintottak a CSEP-től. Jogosan!
2. Így elkerülöm a hasonló, "sajnos nekünk bizonyíték kell...", egyébkét érthető reakciókat.Majd közlöm, ha új konstrukció van.
-
pancelos
tag
Ha csak a percdíjakat vizsgálod, a CSEP flotta messze nem a legkedvezőbb - jelenleg!
A magyarázat:1.
Amint arról már megemlékeztem, az áralkunál nyilván gyengítette a tárgyalási pozíciót, hogy a CSEP a 2009 tavaszi megállapodáskor NEM VÁLLALT semmiféle kötelezettséget, volument, kártyaszámot, stb. Így teljesítésre vonatkozó nyomás vagy teher sincs a közösségen illetve a flotta szervezőn.
Most azonban eltelt közel másfél év, és a 12.000 regisztrált tag már komolyabb piacot jelent a Vodafone számára, így új szerződés várható.
További látványos produktum, hogy számos más flottából vándorolnak ide át, elsősorban amiatt, hogy itt a tag maga a szerződő és számlafizető egyben. Ez tudjuk számos előnnyel jár.
Nem kis előny, hogy egy egyszerű meghívó linkkel bárki korlátlan számú tagot hívhat meg, így nullázhatja könnyedén a percdíjakat.2.
Nem írt alá a CSEP Kft. kizárólagosságot, így lehetősége van további mobil szolgáltatókkal tárgyalni, amely versenyhelyzetet állít fel és minden érintett telefontársaságot újabb díjkedvezményre sarkall. Erősen elképzelhető, hogy több szolgáltató flottaajánlata körül választhatnak a közeljövőben a CSEP tagok. Ez hosszú távon kedvezőbb díjakat jelenthet, mint a kizárólagosság.3.
Nem csökkentette a percdíjakat az sem, hogy a Vodafone-ra terhelte a CSEP az összes tagi szerződéssel és számlázással kapcsolatos adminisztrációs terhet.
Viszont a tagok nem függnek flottaszerződőtől, maximális függetlenséget és biztonságot élveznek!.. már 149 fő.
[ Szerkesztve ]
-
pancelos
tag
1. Bármely regisztrált tag, bejelentkezést követően áttekintheti, a tagok számára biztosított díj-visszatérítési illetve a jövedelemkiegészítésben megjelenő lehetőségeket.
2. Nem, mivel a a tagdíjakat a flottának fizetnéd, ez pedig a szolgáltató havidíja, amely a csoportos beszélgetés opció költsége. Ez jelenleg nem lebeszélhető.
3. Jól gondolod, a Vodafone és a CSEP Kft. közötti megállapodás nyilván tartalmaz egy díj-visszatérítés vagy hívhatod így, jutalékos rendszert. Ez részben a CSEP Kft. profitja, részben azon CSEP tagok jövedelme illetve költség térítése, valamint azoké akik építik az ajánlói hálózatot.
Vacakul nem működhet, mert 2 hónap alatt 130 fővel és négy mélységben épült fel a saját ajánlói hálózatom, néhány fórum jelenléttel és közösségi oldalon elhelyezett hivatkozással.
Mindenki maga döntött a regisztráció illetve a flotta előfizetés mellett. Nem beszerveztem, mint paraszt tehenét a TSZ-be. -
pancelos
tag
Ez nem "inkább" kérdése, nyilván nem azért csevegnek emberek hosszasan mobilon, mert személyesen is van lehetőségük találkozni. Te szerencsés vagy.
Pontosan számít a taglétszám percdíj szempontjából. Ahogy ugyanis nő a taglétszám, új ár-alku pozícióba kerül a flotta, ahogy ez most is történni fog.
Egyébként nem az én flottám, hosszas mérlegelés után döntöttem mellette. Egyrészt mert itt én vagyok a szerződő, másrészt mert egyszerűen, egy meghívóval regisztráltathatom a rokonokat, ismerősöket, kollégákat, üzleti partnereimet. Nem kell igazolásokat faxolgatni, előre utalni, stb.
Egyet értek, aki pl. üzletkötő és sok idegen számot hív, ismerőseivel ritkán mobilozik, lehet megéri 4-6 forinttal alacsonyabb percdíj. Őt nem a flotta 0 Ft motiválja. -
Nico0621
csendes tag
Üdv.Flottánkba kétféleképpen lehet belépni:
Mint cég vagy mint magánszemély.
Cégeknek:Havi előfizetési díj 1700 Ft –amelyből 1300 Ft lebeszélhető
Percdíjak
Hívás mobil irányba minden időszakban 10,5 Ft
Hívás vezetékes irányba minden időszakban 5,2 Ft
SMS küldés/darab 15,0 Ft
Hívás egyesületen belül, minden időszakban 0 Ft
Egyesületen belül küldött SMS (darab) 5 Ft
A fenti árak nem tartalmazzák az Áfa-tMagánszemélyeknek:
A kondíció előnyei:
- 3 féle csomagból választhatják ki a számukra legkedvezőbbet
- a havidíj teljes egészében lebeszélhető, illetve SMS-re is felhasználható
- egy magánszemély maximum 2 db előfizetést vásárolhat
- ingyenes beszélgetés az egyesület tagjaival (cég és magánszemély)
- másodperc alapú számlázás
- a mobiltelefon számla a magánszemély nevére érkezik.
Magánszemély egyesületi taggá válásának feltétele a belépési nyilatkozat elfogadása, valamint a tagdíj megfizetése, melynek összege: 6000 Ft/év (egy összegben esedékes).Díjcsomagok:
Tarifa Üzleti Fix 2000 Üzleti Fix 4000 Üzleti Fix 6000
Havidíj 2000 Ft 4000 Ft 6000 Ft
Felhasználhatóság 100% 100% 100%
Percdíjak*
Hívások hálózaton belül 15,00 Ft 13,50 Ft 12,00 Ft
Hívások vezetékes irányba 15,00 Ft 13,50 Ft 12,00 Ft
Hívások más mobilhálózatba 15,00 Ft 13,50 Ft 12,00 Ft
Belföldi SMS küldés / db 25,00 Ft 22,50 Ft 20,00 Ft
Ügyfélszolgálat hívása
(1270, 1788) Díjmentes
Hangposta hívása 15 Ft
Wireless Office Az opció megrendelése minden előfizetésre kötelező
Havidíj 400 Ft
Havidíj lebeszélhetőség 100% hálózaton belül lebeszélhető
Hívások csoporton belül 0 Ft
Bármely vezetékes körzet hívása Az opció kártyánként választható
Havidíj 500 Ft
Hívás minden időszakban 8 Ft
SMS 30 opció Az opció kártyánként választható
30 db SMS 300 Ft opciós díjért
SMS 100 opció Az opció kártyánként választható
100 db SMS 1000 Ft opciós díjért
A fenti árak nem tartalmazzák az áfát.
2. SMS üzenetek fogadása ingyenes.
3. A hívások számlázása 1 másodperces egységekben történikinfo: mailben a csaba.ordos@gmail.com
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest