Hirdetés
-
GAMEPOD
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
válasz
dellfanboy #7218 üzenetére
Nekem volt olyan T-s flottám ahol volt ilyen. Kedvesek és szinte azonnal felveszik.
-
kano
nagyúr
válasz
SárkánySzív #7177 üzenetére
Álmodozz...
-
kano
nagyúr
válasz
SárkánySzív #6891 üzenetére
MOV-D az nem MOL flotta az biztos. A MOL flotta nem mp alapú számlázású (ilyen havidíjjal), ez pedig az.
Akkor most dörzsölik a tenyerüket a bejuttatók (pénz állt a házhoz). -
kano
nagyúr
A Tesco Mobile-ban az a furfangos, hogy a feltöltési dupla bónusz csak 30 napig él. Utána ugyan úgy 58 Ft/perc a percdíj.
-
kano
nagyúr
válasz
Rosszarcu01 #6695 üzenetére
Te ezt írtad: "Egy perc alapu mitol lenne jobb a mp alapunal?????"
Én leírtam egy esetet aminél jobb a perc alapú alacsonyabb percdíj, mint a mp alapú magasabb percdíj.
Az hogy neked mi jó, azt neked kell eldönteni, de ne általánosíts!
Edenyke
Hasznos info, köszi. -
kano
nagyúr
válasz
Rosszarcu01 #6690 üzenetére
Ez a perc alapú/nem perc alapú dolog attól függ, hogy ki, mennyi hívást indít. Ha én havonta kb. 20 hívást indítok akkor max 20 perc ami kárba mehet (ez a max). Így nem járok jobban egy magasabb percdíjjal és havidíjjal mp alapon. 50MB meg szinte semmi (felhasználás kérdése, nekem pl. elég), de ha 10kB-os alapon kellene kifizetni, akkor már jó. Pláne, hogy korlátlan.
-
kano
nagyúr
válasz
Rosszarcu01 #6687 üzenetére
Rosszabb percdíjak, nincs net benne, magasabb előfizetési díj, stb...
-
kano
nagyúr
válasz
SárkánySzív #6651 üzenetére
Én regisztrálva vagyok (kamu adatokkal), de az oldalukon nincs fent a tarifa.
Azt írják keresnek. -
kano
nagyúr
A Magyar Kedvezmény Kártyás flottáról tud valaki valamit?
Azt ígérték, hogy felveszik velem a kapcsolatot. -
kano
nagyúr
válasz
SárkánySzív #6179 üzenetére
Ne bánkódj, annyira nem jó ajánlat.
-
kano
nagyúr
válasz
SárkánySzív #6177 üzenetére
Mailt írj neki, arra válaszol.
-
-
kano
nagyúr
-
kano
nagyúr
Nem hiszem, hogy többet böknék. A perc alapúság miatt olyan +30% körüllel lehet számolni, de a 23xx Ft-ból a 953 Ft lebeszélhetőség az enyhén szólva is sz@r.
Mindegy, nem szimpi nekem ez a havi dézsmázás. Az lenne jó, ha a MOL kis csomagja mp alapú is lenne.A kicsi MOL flottában tudok beszélni elméletileg 100 percet a havidíjért (ez kb. 70 perc lesz a perc alap miatt).
Ezért kifizetek 17xx Ft-ot.
A másikban 953 Ft-ért kapok szintén 70-75 perc környékit, csak ezért 23xx Ft-ot fizetek havonta.
Nem nagy buli...
Arról nem is beszélve, hogy 23xx Ft-ért már lehet találni teljes lebeszélhetőségű Telenoros flottát, még ha kicsit drágább is a percdíja. -
kano
nagyúr
Azért a 2 hűség között különbség van.
1. 24 hó tarifahűség esetén 10k-t kell fizetned csak, ha mégis kilépnél közben (az elengedett szerződéskötési díjat);
2. Készülék kedvezmény igénybevétele esetén pedig a kötbért is ki kell fizetni + a 10k szerződéskötési díjat (vagy mit, amit elengednek a belépésnél).Dave79
Egyébként nekem előre kell gondolkodnom:
1. Most van egy céges telefonom (céges flottában). Ennek a költségeit bizonyos összegig a cégem fizeti és a percdíja 8,2 nettó bárhová, 60 ingyen SMS-sel. Ide vittem be barátnőmet és anyumat is az ingyen duma miatt.
2. Arra az esetre kell gondolnom, ha esetleg eljövök a cégtől, mert akkor ki kell lépnem a cégesekből.
Továbbra is szeretném, ha ingyen beszélhetnénk egymással és nem beszélünk sokat. Erre a legjobb a MOL lenne, mivel kicsi a havidíja (mondjuk kár, hogy perc alapú).A Kontakt 1-nál mi az a 800 Ft kedvezmény? Nem találom sehol...
Köszi! -
kano
nagyúr
Én pedig 1 simre számolok, és leírtam, hogy van MOL-os ismerős, ezért nem számolom a belépési díjat.
Nekem nem éri meg a HTFSZ flotta az biztos, akkor már inkább a céges flottánkba lépnék aminél lebeszélhető az egész 8,2 nettó díjakkal. Viszont, ha eljövök a cégtől akkor ki kell belőle lépnem. -
kano
nagyúr
válasz
Térközjelző #6072 üzenetére
"A 3348-ből 2390-et elköltöttünk marad 958Ft beszélgetni." - Ezt kifejtenéd? Mert többszöri olvasásra sem értem, hogy ezzel mit akarsz mondani.
(#6073) Dave79
Ja, csak az egyiknél havonta fixen fizetsz 2400 Ft-ot amiből 953 Ft beszélhető le a másiknál meg 17xx Ft-ot amiből 12xx Ft. Hát nem tudom. Értem én, hogy mp alapú, de szerintem akkor sem jobb a teljes költség/lebeszélhetőség arányában. -
kano
nagyúr
-
kano
nagyúr
válasz
Térközjelző #5988 üzenetére
3 csomag van és a legdrágább mp alapú számlázású.
-
kano
nagyúr
Van valaki aki belépett itt a Forensis flottába?
Mik a tapasztalatok? Most igényelnék kártyát (nem ez miatt) és érdekelnének a részletek, de még ugye a honlapon nem tudom megnézni.
Melyik szolgáltató (Voda)?
Köszönöm! -
kano
nagyúr
válasz
szokeherceg #5862 üzenetére
Ugye ez T-s flotta?
-
kano
nagyúr
válasz
szokeherceg #5859 üzenetére
És a teljes összeg lebeszélhető?
-
kano
nagyúr
Ez vajon mit jelenthet a Voda honlapján?
"Tagi igazolás nélkül – Most elegendő a meglévő MOL flotta előfizetés beazonosítása!"
Ha van már 1 MOL-os előfizum akkor igazolás nélkül vihetek be másikat? -
kano
nagyúr
Az a baj, hogy nem lehet kiszámítani mikor és hogyan kérnek előleget (kauciót). Ami szebb, hogy ők sem tudják, hogy mi alapján kérnek.
Nyilván leforgalmazható, de 2 szám után be kell fizetnem 18k-t és a havidíj meg 1760 Ft / hó.
Nyilván nem azért választottam ezt a csomagot, mert annyira sokat telefonálok, így előlegre sem akarok sokat költeni. Ha nem lenne 2 év rabság akkor még bele is mennék a 9k-ba, de 18k akkor is sok. -
kano
nagyúr
válasz
stuntmanmike #5774 üzenetére
És volt Vodás múltad? Mert nekem nagyon régi van csak és eddig másik szolgáltatónál sem volt semmilyen előfizu a nevemen (flottás voltam mindig is).
-
kano
nagyúr
Na tőlem is 9k előleget akar a Voda a MOL flottába való belépéshez.
Nincs Vodás előéletem (max. 1-2 feltöltős kártya volt) valószínűleg ezért kérik.
Szerintem nem vállalom be, hagyom a fenébe az egészet ...
Pedig megöl a kíváncsiság ... -
kano
nagyúr
Emberek!
Hagyjátok már ezt itt abba, mert nem hiszem, hogy sokan kíváncsiak lennének erre. Intézzétek el privátban vagy a megfelelő dühöngő részben.
Köszi! -
-
kano
nagyúr
válasz
bulikavagyok #5638 üzenetére
Nem kell meghívó kód hozzá, tudsz az nélkül is regisztrálni.
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Samsung Galaxy Z Fold 6 512GB Ezüst Független
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- MSI MAG B650 Tomahawk WIFI Alaplap
- MSI PRO B760-P DDR4 II Alaplap
- ÚJ AKKSI! W11 Dell XPS 15 9560 (I5-7300HQ, GTX 1050 4GB, 16GB RAM, 256GB M.2) - Teszt BESZÁMÍTÁS!!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest