Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"
Új hozzászólás Aktív témák
-
hrabanc
tag
Ha időnként megnyitom a Galéria appot, akkor miért látom azt, hogy folyamatosan szinkronizál a felhővel? Amikor már azt gondolnám, hogy biztosan a végére ért, akkor látom, hogy ismét elkezdte elölről.
Természetesen az akku pedig merül...[ Szerkesztve ]
-
hrabanc
tag
válasz
Viktor0610 #10938 üzenetére
Közben megtaláltam a megoldást.
A Zene appban kikapcsoltam az "Online tartalomszolgáltatás"-t.
Hogy ez miért volt hatással a Tiktok appban üzenetben kapott videók lejátszására, azt nem tudom, úgy, hogy közben a Tiktok videók egyébként simán mentek. -
hrabanc
tag
válasz
Viktor0610 #10936 üzenetére
Ez a jó. Mármint, hogy elfogult vagy. Ezzel semmi gond.
Én a GoodLock-ot nem használtam, nekem elég volt a gyári OneUI rendszer.
Igazából már rég leszoktam a témák és háttérképek variálásáról is.
És ahogy elnéztem, nem akarok foglalkozni már a MacroDroid féle megoldásokkal sem.
Én ebben már nem lelem az örömömet, nem megbántva senkit, aki használja.
Én csak egyszerűen használni szeretnék egy normális telefont. Váltottam, mert a 14T-t technikailag egy jó telefonnak gondoltam. És az is. De a HyperOS! Hát nem tudom. És nem, nem vagyok elfogult a Samsunggal szemben. Lehet, hogy csak megszoktam, hogy ott egyszer belaktam és utána gond nélkül használtam.
Most pl. a Tiktok szivat. A főképernyőn simán mennek a videók, de ha meg akarok nézni egy az appon belül nekem küldött videót, akkor azok el sem indulnak. Miért? Milyen engedély hiányzik nekik? Azt sem tudom hol keressem... -
hrabanc
tag
válasz
nfsu17 #10929 üzenetére
Igen, köszi, a DND-t használom is.
A wifit leginkább azért kapcsoltatnám ki, mert az ágyamhoz viszonylag közel van a telefon.
Az érdekes az, hogy a Samsung telefonomon android 14 volt és ezeket az üzemmódokat/rutinokat simán kezelte. Nem külsős applikáció volt, hanem gyári.
Hasznos volt még, ha pl. bringázni mentem.
Egy ikon megérintésével bekapcsolta a BT-t, lekapcsolta a wifit, bekapcsolta a mobilnetet, elindította a sport-tracker appot, felhangosította a csengőhangot. -
hrabanc
tag
Létezik-e olyan rutin vagy üzemmód a HyperOS alatt, amivel például be tudom azt állítani, hogy 22 órakor kapcsolja ki a wifit, némítsa le a telefont, tegye energiatakarékos módba, és másnap reggel 6-kor állítson mindent vissza?
Ilyesmire milyen megoldás van?
(Xiaomi 14T, HyperOS 2.0.2.0) -
hrabanc
tag
-
hrabanc
tag
Sziasztok,
HyperOS 2.0.2.0 alatt hogy lehet kitenni a kezdőképernyőre közvetlen tárcsázás/hívás ikont? (Xiaomi 14T, legfrisebb Google tárcsázó és Google Névjegyek app)
Ha egy névjegynél kiválasztom a "Hozzáadás a kezdőképernyőhöz"-t, akkor a névjegyet teszi ki és nem a gyorshívást.
Ha a Modulok opciónál választanám ki a Google Névjegyek widgetet, akkor vagy kitesz egy 4x1-es ikont (Kedvencek) vagy egy 2x2-es "Egy ismerős" ikont. A közvetlen hívás nem is opció.
Van valakinek valami ötlete? -
hrabanc
tag
válasz
janakbacsi #10185 üzenetére
Nekem sem rakta ki a gyorshívás ikont! Jobb oldali legszélső képernyőre sem!
Találtál valami megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- NBA és kosárlabda topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LED világítás a lakásban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4113
- iPhone SE 2020 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4112
- 1 db Samsung Galaxy A55 A556 5G 128GB GARANCIA
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4111
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.