Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Solad
addikt
válasz
Rendo84 #44260 üzenetére
Ahaa. Ezek szerint mindenkinek nélkülözhetetlen volt a hitelre vett új autója? Jópár olyat ismerek, akik a 8-10 éves teljesen jó állapotú gépjárművüket cserélték le, vagy olyanok akik korábban autó nélkül is teljesen jól elvoltak, vettek újat mert épp királyság a devizahitel.
Ha szerinted ez indokolt, akkor nem hiszem hogy meg tudlak győzni.
Abba most ne is menjünk bele, hogy mennyire indokolt ÚJ autót vagy SAJÁT lakást venni...
Ellenben én hoztam egy felelős döntést, összegyűtjöttem egy 12 éves autóra (amire tegyük hozzá nem azért volt szükségem, hogy legyen, hanem mert kell a munkámhoz). Ezek után meg azok a tömegek akik
hülyékfelelőtlenek voltak, most verik a mellüket hogy mentse meg őket az állam az én adómból?Hát bocsánat, de inkább ne...
(#44263) mycso: Ez jogos, csak ugye az emberek itt nem egy millás verdákat vettek többségében..
No meg ugye senkinek nem tették a fejéhez a pisztolyt hogy te most biza devizaalapon fogod felvenni a hitelt, ott volt a forintalapú is. Az meg ha valakinek nem jut el az agyáig, hogy a törlesztőrészlet árfolyamfüggő lesz, szimplán no comment (Látható volt hogy abban az időben amikor ez a nagy hullám volt, hogy történelmi mélyponton volt pl a Frank árfolyama, szóval számítani lehetett ilyesmire)
-
válasz
Rendo84 #44260 üzenetére
De, a legtobb okos emberke indokolatlanul vett fel penzt, olyan termekekhez, amit nem tud kifizetni. Persze a bank a hulye, mert nem kozolte a minimalberes barommal, hogy a svajci frankos tobbmillas hitel nem biztos, hogy az o anyagi korulmenyeihez optimalis... Legkozelebb gondolkodjon, mielott baromsagot csinal. A rasszizmust meg a hasonlo elkepzeleseket pedig inkabb tedd vissza a polcra.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okos Otthon / Smart Home
- Jogász topic
- Autós topik
- EAFC 25
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LEGO klub
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest