Hirdetés
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- Nintendo Switch
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 3
- PlayStation 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Solad
addikt
válasz
Rendo84 #44260 üzenetére
Ahaa. Ezek szerint mindenkinek nélkülözhetetlen volt a hitelre vett új autója? Jópár olyat ismerek, akik a 8-10 éves teljesen jó állapotú gépjárművüket cserélték le, vagy olyanok akik korábban autó nélkül is teljesen jól elvoltak, vettek újat mert épp királyság a devizahitel.
Ha szerinted ez indokolt, akkor nem hiszem hogy meg tudlak győzni.
Abba most ne is menjünk bele, hogy mennyire indokolt ÚJ autót vagy SAJÁT lakást venni...
Ellenben én hoztam egy felelős döntést, összegyűtjöttem egy 12 éves autóra (amire tegyük hozzá nem azért volt szükségem, hogy legyen, hanem mert kell a munkámhoz). Ezek után meg azok a tömegek akik
hülyékfelelőtlenek voltak, most verik a mellüket hogy mentse meg őket az állam az én adómból?Hát bocsánat, de inkább ne...
(#44263) mycso: Ez jogos, csak ugye az emberek itt nem egy millás verdákat vettek többségében..
No meg ugye senkinek nem tették a fejéhez a pisztolyt hogy te most biza devizaalapon fogod felvenni a hitelt, ott volt a forintalapú is. Az meg ha valakinek nem jut el az agyáig, hogy a törlesztőrészlet árfolyamfüggő lesz, szimplán no comment (Látható volt hogy abban az időben amikor ez a nagy hullám volt, hogy történelmi mélyponton volt pl a Frank árfolyama, szóval számítani lehetett ilyesmire)
-
válasz
Rendo84 #44260 üzenetére
De, a legtobb okos emberke indokolatlanul vett fel penzt, olyan termekekhez, amit nem tud kifizetni. Persze a bank a hulye, mert nem kozolte a minimalberes barommal, hogy a svajci frankos tobbmillas hitel nem biztos, hogy az o anyagi korulmenyeihez optimalis... Legkozelebb gondolkodjon, mielott baromsagot csinal. A rasszizmust meg a hasonlo elkepzeleseket pedig inkabb tedd vissza a polcra.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BestBuy ruhás topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Vezetékes FEJhallgatók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest