Hirdetés
- War Thunder - MMO Combat Game
- Nintendo Switch 2
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- The Elder Scrolls V: Skyrim
-
GAMEPOD
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Szia!
Amennyiben az alaplapod marad, nem fogod tudni itx házba pakolni, a nagyobban meg elfér egy rendes tápegység. A kinézett adapter se jó, neked, a paneltáp bemenetére nem 19.5V kell, hanem 12V.
Pont pár napja nézegettem én is ezeket a dolgokat, itx méretű Asrock H110M + i7-6700-ról váltottam itx méretű Asrock H370M + i7-8700-ra, mindkét proci 65W TDP, de kissé mellényúltam, mert amíg a régi lap + proci kombó elvolt a 120W-os paneltáppal és a 75W-os adapterrel, és minden teszt simán futott, addig az új lap és proci többet kért, és egyes teszteknél restart volt, de nekem 120W körül kellett, 200W-tal már vidáman elvagyok, nincs VGA, csak a prociban lévő.
Több megoldás volt adott, gondolatban elkalandoztam, létezik 200W-os paneltáp, és 200W-os xbox tápegység, találtam a kettőt 13K-ért, mondom ez jó is lesz, de végül alaposan szétnézve meglett a tuti, egy vadiúj chieftec itx házat vettem, amiben benne van a 250W-ot tápegység, mindezt 20500Ft-ért.
Ha lapot cserélsz, bele fog menni az egész kisebb házba, ha mindenképp paneltápban gondolkodsz, a kinézett az adatai alapján jó lesz, de ki tudja, milyen minőséget képvisel ez valójában, nem tűnik márkás cuccnak. Az adapterre is van megoldás, pl egy ilyen adapter tökéletes lesz hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple TV eladó
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest