Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rick4

félisten

válasz profi #46027 üzenetére

Szia!

Amennyiben az alaplapod marad, nem fogod tudni itx házba pakolni, a nagyobban meg elfér egy rendes tápegység. A kinézett adapter se jó, neked, a paneltáp bemenetére nem 19.5V kell, hanem 12V.

Pont pár napja nézegettem én is ezeket a dolgokat, itx méretű Asrock H110M + i7-6700-ról váltottam itx méretű Asrock H370M + i7-8700-ra, mindkét proci 65W TDP, de kissé mellényúltam, mert amíg a régi lap + proci kombó elvolt a 120W-os paneltáppal és a 75W-os adapterrel, és minden teszt simán futott, addig az új lap és proci többet kért, és egyes teszteknél restart volt, de nekem 120W körül kellett, 200W-tal már vidáman elvagyok, nincs VGA, csak a prociban lévő.

Több megoldás volt adott, gondolatban elkalandoztam, létezik 200W-os paneltáp, és 200W-os xbox tápegység, találtam a kettőt 13K-ért, mondom ez jó is lesz, de végül alaposan szétnézve meglett a tuti, egy vadiúj chieftec itx házat vettem, amiben benne van a 250W-ot tápegység, mindezt 20500Ft-ért.

Ha lapot cserélsz, bele fog menni az egész kisebb házba, ha mindenképp paneltápban gondolkodsz, a kinézett az adatai alapján jó lesz, de ki tudja, milyen minőséget képvisel ez valójában, nem tűnik márkás cuccnak. Az adapterre is van megoldás, pl egy ilyen adapter tökéletes lesz hozzá.

Új hozzászólás Aktív témák