Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
nagyúr
válasz huszi.gyb #43252 üzenetére
Nem tudom, hogy állsz a fékkel... Előcsiszolnám a lengővillát, ha lenne mivel.
Hétvégén nem biztos, hogy órákat ráérek. Vmi drótkefém van: vegyek korongot?
Tudom sokféle csiszolópapír is kéne, de legalább a lepattogó festéket le lehetne
zúzni róla vmi ipari megoldással, ami kevésbé pepecselős. Vagy tévedek? -
dJ Peer
aktív tag
Most hívott a csávó, akitől rendeltem volna: Ő is megkérdezett valakit, aki szerint, csak a hengerfejbe kellene termosztát, viszont nincs belőle utángyártott, és 29.000, azaz, huszonkilencezer forint.
-
huszi.gyb
senior tag
Ez nagyon off... A srác nem olyan rég vette, szépen megy (tudom, tőlem vette hozzá az alkatrészeket). Frissen cserélt tökéletes teleszkópokkal (szintén tőlem van). Csak az volt neki majdnem 10k
Kompressziója van, menni is megy. Órájában nem sok a km már átfordult tekerni se kell xDÖsszességében állapotot veszünk, és szerintem azzal nincs gond.
Tudom, hogyan szoktak kinézni a futár gépek... De ez nem újonnan került ilyen üzemmódba
[ Szerkesztve ]
www.dongosofor.hu
-
üszök
őstag
Nem tudja valaki,hogy hol találhatnák Malguti Phantom Max 250-hez egy manualt?
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
huszi.gyb
senior tag
-
huszi.gyb
senior tag
válasz canniball #43281 üzenetére
Nem a fokozatok miatt... Hanem azért, mert "melós járgyánynak" jobb... Értsd: egyetemre, munkába mászkálni, ezt-azt hozni-vinni... Több benne a hely, és városban kényelmesebb... Viszont később mindenképp szeretnék egy motort kirándulásra/túrázgatni...
www.dongosofor.hu
-
kcsa
veterán
Tegnap hazahoztam munkahelyről a Kymcot. Egyenesben megy mint a p.csa, kanyarodni vagy nem tudok még vele, vagy valami futóműhelyzet készülődik. Egyiken se lepődnék meg Hozzá kell még szoknom egyértelműen.
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
Valahol azt írták róla, hogy nagyon jól ki van egyensúlyozva. Pontossabban nagyon könnyű egyenesen menni vele lassú tempóban. Tudod még van az elegedett kormány, és utána már csak szokni kell.
Írták ezt róla a burgonya, és többi naggyal összehasonlítva. Szóval könnyű lesz detektálni ha rossz. -
kcsa
veterán
válasz Brogyi #43285 üzenetére
Egyenesben nem tűnt vészesnek, de körforgalomban erősen bizonytalan vagyok.
De annyira más mint az előző (erősebb vibráció - nyilván, mélyebb üléspozíció - pedig magasabb, meg minden máshol van ) hogy biztos hogy erősen szokni kell, és ha valami nagy gáz van akkor az kiderül. De csak nem.Az biztos hogy futómű sokkal puhább mint a Satelisen, vasúti átjáróba amaz szét akart hullani, ez simán átgördült.
-
-
kcsa
veterán
válasz Tothgera30 #43289 üzenetére
Bécsi úton én is meglepődtem amikor lámpánál 1-es BMW tolakodott, majd lemaradt. Én meg lenéztem órára és 110
-
DigitXT
nagyúr
Valami készül... (4?)
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
válasz huszi.gyb #43296 üzenetére
"Ricky Yamasuki-ja 180 paci, nekem pedig van egy házi építésű chopperem valami 70 lóerővel. Azt hiszem van egy kis esélyem, mert optimista vagyok."
Elsőre azt gondoltam nem tudom mit akar, van egy kis különbség, aztán néztem a gyorsulásokat és lestem.Sic Parvis Magna
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest