Hirdetés
-
GAMEPOD
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaeMonS
tag
válasz
jpisti #10528 üzenetére
ebben az esetben sokkal jobban jarsz mondjuk egy asus rtn16al...tomatoval
samba, ftp, es barmi ami kell megy alapbol,extrazod,akkor torrent es tarsai is...usbs nas funkciok, es a wan oldali sebessege is jobb ~120 korulo..mig a wrt mar csak kb a fele, ha pl digis neted van ,akkor ez is szamit.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
jpisti #10525 üzenetére
Ha az USB rész sebessége fontos akkor szerintem felejtős a TP-Link mert baromi lassú rá a másolás és az olvasás olyan USB 1.0-ás sebességgel megy jó esetben.
Én most tervezek venni egy netgear WNDR3700 ez már igen csak gyors másolásban és írásban is, igaz lényegesen drágább de megbízhatóbb is.
Akivel csak beszéltem és ez használ az mind dicsérte sebességét és tudását is. -
PonPon
senior tag
válasz
jpisti #10520 üzenetére
én ezt venném: [TL-WR1043ND]
-
And
veterán
Ja, hogy áramlökés
.
#791: Sorry. Az azért meglep, hogy erre a határoló kütyüt nem készítették fel. De szerintem ez nem lehet kielégítő magyarázat a firmware, a belső flash-memória tartalmának elvesztésére. Biztos vagy benne, hogy az szállt el (power led bekapcsolás után csak villog)? Ezeket a flash-áramköröket általában úgy tervezik, hogy ne lehessen csak úgy véletlenül írást kezdeményezni bennük. Még kifejezett szándék mellet is trükkös parancsokkal lehet csak elindítani a törlési / újraírási folyamatot, szóval a véletlen sérülés esélye eléggé kicsi.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Windows 11
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Le Mans Ultimate
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Energiaital topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest