Hirdetés
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- World of Tanks - MMO
- S.T.A.L.K.E.R. - StalkerSoup és Narodnaya Solyanka
- Előrendelői előzetesen a WUCHANG: Fallen Feathers
- Last Epoch
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
And
veterán
válasz
OddMan #12565 üzenetére
"Jelenleg ott tartok, hogy jtag-en keresztül sikerült visszaraknom az eredeti cfe.bin-t."
Ahhoz miért kellett nyúlni? A CFE-t webes frissítésnél nem piszkálja semmi. Bár ha a jtag-es beírás előtt készítettél mentést róla, és visszaolvasva is ugyanazt kapod, mint amit beleírtál, nagy gond nem lehet vele. Mellesleg ebben a fórumban (konkrétan ezen az oldalán) találhatsz webfelületről lementett CFE-t WRT54GS v1.1-hez: [link].
"Később olvastam, hogy előbb a gyári, eredeti fw.-t kellett volna visszaállítani és csak utána szabadott volna az openwrt-t felrakni."
Nem tudom, hogy valóban szükség van-e a gyári fw visszatelepítésére OpenWRT felrakása előtt, de WRT54GL-nél e szerint nincs: [link], pedig abban csak 4 MB flash van, a GS v1.1-ben pedig 8 MB. Sőt éppen a gyári fw az, amely a nagyobb méretű fw-image fájlok beírását visszautasíthatja, a 3rd-party firm-ek esetén ez nem - vagy másképp: nem ez- szokott gond lenni. Az OpenWRT leírásában sem találtam erre utalást, sőt kifejezetten a TFTP-t ajánlja már 3rd-party firmware-re váltáshoz, vagy a gyárira való visszatéréshez (Persze a boot_wait bekapcsolása és megfelelő időzítésének beállítása után).
A DD-WRT-nek van kifejezetten TFTP-s feltöltésre szánt verziója (GS v1.1-hez is), más 3rd-party vagy a gyári esetén nem tudom, létezik-e ilyesmi, vagy mindegy.
Próbálhatod JTAG-en feltolni a kernelt is, ha elég türelmes vagy. Amúgy TFTP-n is jó sokat (perceket) kell várni a beírásra, és az újraindulásra, miközben látszólag semmi nem történik.
Ha nagyon nem megy, keresd Wind-Storm kollégát, ő vállal jtag-es kezelést is.
#12566: JTAG segítségével minden flash-szegmens írható, oprendszertől függetlenül, a teljesen kipucolt flash is.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Politika
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi haladó szinten
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motoros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest