Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
A fej és a török közötti hűtés hiáanya miatt lehet az, hogy megszorul a filament az első 1-2 rétegnél?
Tárgyhűtőt majd műtök rá, már éreztem 1-2 , egyébként nagyon faja modellnél, pl Witcher medál, hogy kell, mert megolvadt szegény farkas orra és nem épp hegyes lett
Azért nem használok komplett fejet, mert nem kapni (vagy nem találtam) önállóan működő hőmérséklet érzékelős relét, ami megfelelő lenne mondjuk 10 és 250 fok között kapcsolgatni, pláne nem hotenddel együtt. Ez nem gyári gép, a hőmérséklet vezérlése teljesen különáll mindentől, nem tudja a vezérlő szoftver, hogy hány fokos az anyag, vagy hogy egyáltalán be van-e kapcsolva a fűtés.
Plusz ez az alu blokk, egy darab aluminium rúdból lett flexszel, pisztolyfúróval meg kézi menetfúróval elkészítve. Kicsit megkentem MX-2-vel, hogy jobb legyen a hőátadás és ennyi. Mivel azt se tudtam, hogy egyáltalán lesz-e annyira pontos a gép, hogy érdemben tudjak vele nyomtatni, ezért nem fektettem túl sok időt a minőségi dolgokba.De kapni amúgy olyan fejet, amihez van különálló, kijelzős kapcsoló meg ilyenek?
Mert amúgy vettem egy kapcsolótáblát, ami jó a gyári fejhez, csak nincs rajta kijelző, potmétert tekergetve állítom be a hőfokot, a potméter meg csak egy relatív ellenállást néz, nem hőfokra megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Videoteszt A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Hatalmas csomag vicc áron ,minden új!!!!!!!! Továbbértékesítésre is!+néhány ajándék CSERE IS!
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 / B450M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB M.2 SSD / 700W
- Acer játékra is,17,3"FullHD,core i5,Nvidia 2/4GB VGA,8-16GB RAM,SSD,Szép állapot
- Ps5 Slim lemezes 1TB/2TB extrákkal
- HP játékra is,corei5 7200u,R5 2GB videokártya,8-16GB RAM,120GB-1TB SSD,jó állapot