Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
válasz
Holleanyo #9266 üzenetére
Tökéletesen tiszta üveggel.
A tiéden szépen látszik a maszat a szélén.THE SECRET TO STICK PLA PARTS TO THE BED - Nem kiabálok, Miranda úr tette fel így.
-
OutsideR
aktív tag
válasz
Holleanyo #9256 üzenetére
Fedelet az elektronika ventije felé hogy ne essen bele szemét. Én ezt nyomtattam ki
Tárgyhűtő venti kivezetést. jelenleg ezzel használom (nem akad bele a kapocsba ami a levehető lapot tartja) -
janek69
senior tag
válasz
Holleanyo #9176 üzenetére
Tévedésben vagy. Hideg helységben a relatív páratartalom alacsony,mert a levegő nem tud nagy nedvességet tartani.Te az ellenkezőjére gondolsz annak ami történik. Gondolj csak bele,hogy ha van szemüveged,vagy valakinek van,akkor az éppen akkor lesz párás,ha a kint lehült szemüvegével bemegy a meleg szobába.Ha kimegy a meleg szobából,akkor semmi gond.Mivel a nyomtató kikapcsolt állapotban a szoba hőmérsékletét veszi át,így semmi nem csapódik ki rajta,ha elkezd fűteni,akkor meg főleg nem.A kondenz víz a klímán a hideg oldalon csapódik ki. A fűtőtesten soha nem láthattál még ilyet.
quby
Szóval ahogy valaki előttem írta,nagyon jól el kell szigetelni.Neked egy kiszuperált üvegajtajú hűtőszekrény lenne a király,amit pl. a disco-kban használnak,hogy lásd benne a piát.[ Szerkesztve ]
-
quby
őstag
válasz
Holleanyo #9113 üzenetére
Én nyomtam egy "home all axis"-t ott megnéztem megddig megy le az extruder, és ahhoz állitottam a végálláskapcsolót. Szerintem egy kicsit feljebb van mint 32mm. Ellenben az Y végálláskapcsoló csavarral készre van szerelve és nem jó helyen van, de ugy látom ez nem csak nekem problema hanem másnak is, ugyhogy az elsö nyomtatás ez lesz...csak nincs még filamentem....
[ Szerkesztve ]
-
bitmad
aktív tag
válasz
Holleanyo #9060 üzenetére
Nálam végül meglett a negyedik csipesz is, csak az a dobozba volt beleesve.
Viszont nálam is beleakadt a fej a csipeszbe, szóval azóta nincs abban a sarokba rakva, ahol a home pontot felveszi, hanem csak a másik három sarkon.
Összerakásnál nem volt probléma, talán arra figyelj, hogy a csavarok legyenek meghúzva.
Például nálam az nyomtatóasztal kicsit lötyögött, de a görgők finom meghúzása után jó lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Videoteszt A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új 2K Gamer PC Intel i9-12900F/RTX 3070 Ti 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% ÁFÁ-s)
- HP Laptop , 17,3" , R3 7320U , 512GB SSD , 8GB DDR5 , Radeon
- Olcsó PC , i5 6400 , 1050 Ti , 16GB DDR4 , 120GB SSD , 500GB HDD
- Új 4K Gamer PC Intel i9-12900F/RTX 3080 10Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% ÁFÁ-s)