Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUresz
tag
Egyetertek!
PET-G -bol keszitettem a reteghutot, minden mast PLA-bol. Tarantulam egesz rendesen szet van mar barkacsolva. Egyedi X kocsi, egyedi rogzites a radiator hutesnel ... sok sok mokolas.
Idovel beepitettem, egy "szekrenybe" es elerkezettnek ereztem az idot, hogy elovegyem a mar regota tartogatott ABS es HIPS tekercseket.
Elkezdtem ABS-bol nyomtatni ... Mivel nalam a TT directdrive-ban uzemel, kicsit magasabban vannak a dolgok mint normalisan, de meg igyis megvetemedtek a PLA alkatreszek. Arra lettem figyelmes, hogy zorog valami, benezek az uvegajton es latom, hogy a bltouch vidaman gravirozza a friss muanyag feliletet.
Most az X iranyban a teherviselo elemek ABS a reteghuto pedi PET-g bol van.
En is szeretem a petg-t, de van ahol nem tudom olyan jol hasznalni mint a PLA-t. Lehet, hogy meg nem talaltam meg a megfelelo beallitasokat. De vannak olyan apro es egesz bonyolult "csatlakozo feszkek" amik jelentosen szebbek pla eseten.
@Saccco: Anno rendeltem en is TPU-t ... azt hiszem ti linkeltetek meg ...
Van mar vele ertekelheto tapasztalat?
Kivancsi vagyok ... nalam direkt a titan ...
hetvegen kiprobalom szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Videoteszt A 3D nyomtatás sikerének alapja
- 9. generációs irodai / netezős konfig (i5-9400/8GB/240GB)
- Steam Deck 256gb + Grip
- Hatalmas csomag vicc áron ,minden új!!!!!!!! Továbbértékesítésre is!+néhány ajándék CSERE IS!
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 / B450M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB M.2 SSD / 700W
- Acer játékra is,17,3"FullHD,core i5,Nvidia 2/4GB VGA,8-16GB RAM,SSD,Szép állapot