-
GAMEPOD.hu
Milyen belső merevlemezt vegyek? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amarth
aktív tag
Sziasztok!
Rendszernek és programoknak(legfőbbképp játék) jó választás a WD Blue 500-as?
Esetleg más alternatíva?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
Porfestés Szegeden, rövid határidővel!
-
Entryy
aktív tag
Az első HSZben a merevlemez ajánlónál helytelenül szerepel az alábbi HDD cache mérete:
WD5002AALXÜdv!
http://www.adrenalinbase.com/index.php?L=fr&T=videos# -- The need4speed " The art of flight "
-
590227
aktív tag
-
-
-
Pitu
aktív tag
Sziasztok!
Ma vettem egy 1TB Hitachi Deskstar 7K1000.C hdd-t. A régi WD mellett (ami szinte hangtalan) iszonyú hangos ez. Ilyen van?? Ez természetes? Vigyem vissza a boltba v. várjam amíg tönkre megy?
-
DreiNN
tag
Helló!
Melyik doboz a megbízhatóbb?
Samsung 500GB HD502HJ 7200rpm SATA2
Seagate Barracuda 500GB 7200.12 7200rpm SATA2Vagy valami más jelentkező ilyen árban?
Köszi!
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
-
ANT
addikt
válasz ro_bert17 #23486 üzenetére
Kapacitástól függetlenül drágák az IDE vinyók.
Csak úgy poénra néztem árgépen: a 320 és 500GB-os IDE vinyót is majd 2x annyiért kapod, mint az ugyanakkora SATA csatolóst. És ezek ugye csak IDE változatban számítanak (viszonylag) nagy kapacitásúnak.''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
-
Csaby25
őstag
Szoval az a helyzet hogy a kovetkezo 3 hdd kozul szeretnek valasztani(film es jatek lesz rajta nem op rendszer):
1TB WD Caviar Green RS, Serial ATA2, 5400 rpm, 64MB WD10EARS, uj, 3 ev gari 16.000 Ft
1TB WD Caviar Green DS, Serial ATA2, 5400rpm, 32MB WD10EADS, hasznalt, 1 ev gari(3 napot mukodott osszesen a hdd sentinel szerint) 13.000 Ft korul
HDD SATA3 1TB 7200RPM 6GB/S 64MB CAVIAR BLACK WD1002FAEX WDC, uj, 5 ev gari 23.800 FT
Koszi!
A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!
Megtudna valaki mondani mi a kulonbseg ennel a ket hdd-nel:HDD Western Digital RS 1TB, 64MB, SATA WD10EARS
HDD Western Digital Caviar Green DS 1TB, SATA2, 32MB WD10EADSTermeszetesen a cache memoriat kiveve..
Koszi!
[ Szerkesztve ]
A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
-
KoPy89
tag
Sziasztok!
1 Terrás USB 3.0-ás, külső winchestert szeretnék venni, méretre jó lenne kisebb 2,5 colos. Ezt néztem ki:
http://www.ipon.hu/webshop/product/_samsung_s2_1000gb_fekete/168946
Mi a véleményetek/tapasztalatotok erről? Milyen alternatívák vannak még más márkáknál?köszi
-
LackoMester
addikt
Hát ugye valahogy nemnyilatkozott senki milyen is lehet WD Green 1.5 TB ( EARS ) 64MB winyó, hát megvettem, majd meglátjuk. Legalább majd eltudom mondani, h. ha sz@r.
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Ace Ventura
addikt
Megrendeltem a Seagate 7200.12-t.Pénteken jön, kiváncsi vagyok mit teljesít.
Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
ro_bert17
őstag
Sziasztok! Megbízható, a lehető legnagyobb tárkapacitású, melegedés nem izgat, esetleg olcsóbb IDE csatlakozós hdd-t milyet ajánlottok, ha még van valakinek ilyen tapasztalata?
-
Воланд
titán
válasz Eksis pepe #23475 üzenetére
Átfogó elemzés az SSD-k természetéről Ajánlom figyelmedbe az Elhasználódás a gyakorlatban című részt.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
AMD Power
titán
Milyen 500GB SATA2 HDD ajánlanátok nekem?
-
Eksis pepe
csendes tag
válasz Sea Edge #23462 üzenetére
De az ssd hosszú távra megéri? Nem fog nekem tönkre menni 1-2-3 éven belül? Most költök sok pénzt a gépre és nem akarok olyat venni amit 1 éven belül lehet h cserélni kell mert megadja magát. SSD-ről azt halltam h "felejt" vagy "kopik" benne valami bár ezt nem tudtam mire vélni biztos megvan a magyarázata. De nem akarom azt h egyszer bekapcsolom a gépem és elfelejtette a windost (kis túlzás) És hát nem egy olcsó dolog szóval jól akarok vállasztani de ha azt mondjátok h megéri és nem fog olyan hamar tönkre menni akkor megfogadom. Éssz érvekkel lehet befolyásolni
A nyúl az egy igazi jellem. Ott ül a fűben, de akkor sem szívja!
-
CoolBoy323
nagyúr
hello!
milyen programmal a leghitelesebb a vinyó állapota? milyen "kondíciótól" gáz?
és milyen progit javasoltok formázásra, particionálásra?
-
Csaby25
őstag
válasz zolynet #23472 üzenetére
Ertem, koszi!
Meg csak annyi hogy nemtudom miert dragabb az a Green hdd(Caviar Green DS WD10EADS) mint a tobbi Green, en nem lattam semmi lenyeges kulonbseget[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz cantus #23469 üzenetére
Köszönöm az infókat!
Hát a kábel is,ja igazad van....én vettem hozzá tokot (WD hard Case),abban van külön rekesz a kábelnek is,azt csak belevágom min2-t,azt viszem.
Akkor még egy lépéssel közelebb kerültem ahhoz.hogy beújítsak egyet...
Csak még egyet:sebességbe mit tud egy ilyen, pl.USB 3.0-n,vagy belső SATA-n 5400-as folyamatos másolásnál (nagy fileok) kb. 75 MB/sec, a 7200-as kb. 85 MB/sec vagy gyorsabb?
Nagyobb hajtás után mennyi a max hőm. kb?
Köszi![ Szerkesztve ]
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!
HDD Western Digital Caviar Green DS 1TB, SATA2, 32MB WD10EADS
vagy
Seagate Barracuda 7200.11 SATA 3Gb/s 1-TB 32MB Hard Drive ??Adattarolasra(film, jatek) lesz nem oprendszerre.
Ti melyiket valasztanatok?Koszi!
-
cantus
tag
válasz King Unique #23466 üzenetére
szia!
Szerintem teljesen jók a Samsungok, az enyém csak akkor kezd melegedni, ha egyszerre mozgatok meg rajta 200-300 Gb-ot, de ekkor sem süt, csak már érzed a kezeddel, de ekkor is totál csöndben dolgozik. Szóval, ha egyszerre nem mozgatnál több száz gigát, akkor a 7200rpm-es se melegszik sokkal jobban.
A Wd meg nálam is ugyanolyan, mint Nálad. Nagyon jó persze, de olyan kényes jószág, hogy használni se merem (Samsunghoz adtak egy tokot és most abban van). Nem beszélve arról a hülye lapos adatkábeléről. A Samsungnak olyan sima csatija van, ami pl. fényképezők is használnak, szóval bárhol vagyok vele van kábel hozzá, a Wd-hez meg vinni kell mindig.
-
LackoMester
addikt
Kellene az egyik gépembe egy HDD. SATAII 1.5 TB-re gondoltam . [link]Ehhez mit szóltok ? Valakinek hasonló?
Csak letöltésre használom a gépet, lényeg az,h. csendes, kevésbé melegedő, takarékos legyen.[ Szerkesztve ]
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
mg105
senior tag
válasz t19joc10 #23465 üzenetére
igen, a "stripe size"-ra gondoltam. utolsó bekezdést olvasd el! formázásnál én 512-es szektorméretet választanék. minek olvasson be 4096-ot, ha például annál kisebb fájlra van csak szüksége. a 4k-s szektorméretnek csak advanced format-os vinyókon van értelme.
-
King Unique
titán
-
t19joc10
csendes tag
pl 128Kb os (Stripe Size) re gondolsz :?? ha jól emléxem nagyon jó volt úgy a szekvenciális olvasás , de az oprendszer sok kisebb méretű fájlal dolgozik, de van valami formázási beállítás is (cluster méret alapértelmezett, 512kb, vagy 4096 kb)
Nagyon sokat olvastam róluk, régebben , többféle beállítást is néztem,
Akkor szerinted a legjobb beállítás 128Kb Stripe size + 512kb vagy 4096kb cluster méret??
-
cantus
tag
szia!
Nekem két 500Gb-os van. Az egyik egy Samsung, a másik meg Wd. De van már 1TB-os is:
[link]Ha a személyes tapasztalataim érdekelnek, mindenképp Samsungot vennék, egyrészt a garancia miatt is, másrészt meg nekem csendesebb, erősebb, nem beszélve arról, hogy nem gyűjti az ujjlenyomatokat.
-
Sea Edge
tag
válasz Eksis pepe #23460 üzenetére
SSD. Nagysagrendekkel gyorsabb barmilyen raptornal.
-
t19joc10
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik a jobb választás?
Raid 0 át szeretnék , mert szeretnék egy gyorsabb rendszert, jelenleg 2 lehetőségen gondolkozom:2db Samsung 3,5" 320GB SATAII 7200rpm 16MB 3év Winchester HD322GJ
vagy
2db Western Digital 3,5" 320GB SATAII 7200RPM 16MB 3 év Winchester WD3200AAKS
Jelenleg egy F3 as Samsung 1Tb os van a gépben, de nagyon lassú a Win 7- ahogy olvastam nem rendszernek való, hiába a nagy szekvenciális olvasás ......
Már volt RAid 0 a gépemben, a sebességével meg voltam elégedve , 2db wd 320 aaks volt , viszont a hangja zavart , ezért lett az 1Tb os , most viszont ismét szeretnék egy gyorsabb rendszert,
SSD t már próbáltam, tetszik (Kingston 64gb snv) , de 2 db 320 as olcsobb lenne és fontos a nagyobb gyorsabb tárhely játékok telepítésének.
Ki mit ajánlana??
-
Eksis pepe
csendes tag
Sziasztok
Rendszernek keresek vinyót és az SSD-k közt és egy 150gb-os velociraptor közt gondolkozok. Kételyeim mind kettővel vannak de mégis melyiket érdemes megvenni? Hosszú távra kell!
A nyúl az egy igazi jellem. Ott ül a fűben, de akkor sem szívja!
-
-
flurider
aktív tag
Csillagkörü Litér
-
mg105
senior tag
akkor tévedtem, valami más miatt nem látta a 4k-s szektorméretet.
minden adattárolónak van egy fizikai szektormérete, amit a gyárban meghatároznak. ez eddig 512 volt, most már 4k. az a legideálisabb, ha a partíciók szektormérete egyezik az eszköz fizikai szektorméretével.
-
DreiNN
tag
Szeretnék egy új HDD-t venni.
A kiszemelt egy Seagate ST3500418AS 500GB 16MB SATA2.Van valakinek tapasztalata/véleménye?
[ Szerkesztve ]
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
-
mg105
senior tag
-
-
gg72
veterán
Ma vettem egy Samsung HD204UI vinyót, ami ugye Advanced Format-os, a gyorsformázást alapértelmezett foglalási egységgel csináltam Win7 rendszeren. Az eredmény szerint a partíció kezdetének eltolása osztható 4096-al, ezek szerint minden rendben van? Csak azért kérdezem, mert visszaolvasva többen tanácsolták a 4096-os formázást az alapértelmezett helyett.
-
Воланд
titán
válasz #40935168 #23448 üzenetére
Nem jó topik. Először olvasd el ezt: Átfogó elemzés az SSD-k természetéről, majd ha további kérdésed van az ssd-kkel kapcsolatban, akkor ide: Flash SSD.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
törölt tag
Sziasztok,
SSD-k HDD-khez képest mennyire bírják a strapát, a sok-sok írást-olvasást, millió seek-et ? Árt neki, ha esetleg jól megnyúzott, fórumos fotógalériás webszerverbe teszek 2 SSD-t raid1-ben ? (Tisztességes kártyákra). Avagy teljesen felesleges ? (100Mbit, BIX, alap csomag vmelyik szolgáltatónál, semmi extra).
Köszi.
-
Воланд
titán
válasz CoolBoy323 #23446 üzenetére
Nincs mit!
-
Воланд
titán
válasz CoolBoy323 #23444 üzenetére
Úgy is jó. Így a rendszer (windows7 vagy vista, xp nem, mert abba nincs integrálva ahci driver!) telepíti a megfelelő drivert.
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz CoolBoy323 #23442 üzenetére
Pontosan.
Nem, nem lehet gáz, csak legyen biosban engedélyezve, meg a regedites okosságot csináld meg, amit fentebb linkeltem.
-
Воланд
titán
válasz CoolBoy323 #23439 üzenetére
Ha bekapcsolt gépnél szeretnéd csatlakoztatni a merevlemezeket, akkor van értelme, egyébként meg nincs mérhető, érezhető különbség.
-
Воланд
titán
válasz CoolBoy323 #23437 üzenetére
Ha jól tévedek akkor csak raidban van értelme.
"- Az AHCI és az IDE mód között a teljesítménybeli különbség kicsi.
- Az AHCI mód lehetővé teszi a SATA busz közvetlen szoftveres elérését, ezáltal támogatva olyan funkciókat, mint a hot-plug (üzem közben cserélhető) mód, illetve a NCQ-t. (native command queuing) .
Ez utóbbi multitask környzetben növelheti a gép / eszközök teljesítményét / reakcióidejét.
- Az AHCI mód Raid használata esetén nyújt mérhető teljesítménykülönbséget. AHCI (Advanced Host Controller Interface): az AHCI egy olyan illesztést jelent, mellyel a rendszermeghajtó- és operációsrendszer-szoftverek képesek a fejlett SATA-funkciók felismerésére és implementálására (pl: parancsok várakozási sorba rendezése (NCQ), az üzem közben cserélhető eszközök használata (Hot Swap), tápegységek felügyelete)NCQ (Native Command Queuing): olyan speciális technológia, mely képessé teszi a merevlemezt, hogy elemezze a processzortól érkező utasításokat, s azokat olyan sorrendben hajtja végre, hogy a lehető legmagasabb legyen az adatátviteli sebesség és legkisebb a fejpozícionálási idő." [link]
-
Воланд
titán
válasz CoolBoy323 #23435 üzenetére
BIOS-ban nézted? Elméletileg az a regkulcs szabályozza, hogy induláskor betöltsön-e az ahci driver, ha jól értelmezem, akkor 3-nál nem tölt be, azaz nem ahci módban van a merevlemez.
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz CoolBoy323 #23433 üzenetére
BIOS-ban kell lennie ilyen menüpontnak, vagy a fentebb linkelt cikkben lévő registry kulcsnál lévő érték nulla.
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz szatyor1972 #23430 üzenetére
-
Воланд
titán
válasz szatyor1972 #23428 üzenetére
AHCI, egyébként is ez az alapértelmezett üzemmód sata esetén. Oprendszer? Mert xp alapból nem támogatja.
-
szatyor1972
tag
És még egy kérdés IDE vagy AHCI?
Boldognak lenni nem azt jelenti, hogy minden tökéletes!
-
Воланд
titán
válasz szatyor1972 #23426 üzenetére
Primary.
Nincs jelentősége."Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
szatyor1972
tag
Sziasztok
Van egy ilyen winchesterem:SAMSUNG HD502HJ szeretném három fele particionálni.
A kérdérem az lenne hogy primary vagy logikai legyen a két új partició?
Másik kérdés hogy az alaplapon melyik sata csatira dugjam a winyot 0,1,2,3....? Vagy nincs jelentősége.Boldognak lenni nem azt jelenti, hogy minden tökéletes!
-
S-Attila
senior tag
Helló.
Adattárolásra szeretnék venni egy csendes, megbízható merevlemezt. Milyet ajánlotok?
-
Juhiii
csendes tag
WD 2000GB 5400rpm 64Mb SATA2 WD20EARS
vs.
SAMSUNG 2000GB 5400rpm 32MB SATA2 HD204UIadattárolásra win7 alá melyik a nyerőbb?
-
Boogie33
senior tag
Hali.Tudtok ajánlani valami olcsó sata 3 as vinyót ami megbízható programokra.Nem kell nagy kapacitás elég 160gb körüli.
"Gyerekek,ne legyetek már ilyen közönyösek"
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz CoolBoy323 #23399 üzenetére
-
Воланд
titán
válasz Butcher-HUN #23418 üzenetére
Btw, minek kell 600GB?
-
Butcher-HUN
senior tag
-
Воланд
titán
válasz Butcher-HUN #23414 üzenetére
Ennyiért vegyél egy 120GB-os ssd-t, jobban jársz azzal.
Ráadásul az szerver vinyó, sas csatlakozós, amit nem lehet sata csatlakozóra rátenni.
-
Butcher-HUN
senior tag
Sziasztok! Erről a vinyóról mi a véleményetek? WD Raptor mellé menne. Vagy esetleg tudtok ajánlani mást? Fontos hogy gyors legyen mert ezen is játszani szeretnék. Tárolásra 1TB vinyót használok külső az bőven elég.
300GB Dell Server winchester (400-14279) műszaki adatai:
Tárkapacitás : 300 GB
Fordulatszám : 15000 RPMválaszotokat előre is köszönöm!
✔<<<My Gaming PC>>>: http://butcherproductions.webs.com/my-gaming-pc ✔ <<<My Gameplay Channel>>>: https://www.youtube.com/user/szakozs✔
-
590227
aktív tag
válasz zolynet #23405 üzenetére
Majd megpróbálom.Addig ez van. CrystalDiskMark 3.0 x64 Beta1 (C) 2007-2009 hiyohiyo
Crystal Dew World: http://crystalmark.info/
-------------------------------------------------- -------------Szekvenciális olvasása: 111,149 MB / s
Szekvenciális írás: 109,449 MB / s
Véletlen Olvassa 512KB: 43,308 MB / s
Véletlen írása 512KB: 50,039 MB / s
Véletlen Olvassa 4KB (QD = 1): 0,550 MB / s [134,2 IOPS]
Véletlen Írj 4KB (QD = 1): 0,815 MB / s [198,9 IOPS]
Véletlen Olvassa 4KB (QD = 32): 1,083 MB / s [264,3 IOPS]
Véletlen Írj 4KB (QD = 32): 0,847 MB / s [206,9 IOPS]Teszt: 2000 MB [T: Használt 1,2% (0.7/64.0 GB)]
Dátum: 2009/12/08 14:00:23
Operációs rendszer: Windows 7 Ultimate Edition [6.1 Build 7600] (x64)Fent van Hitachi 7K500 T = x9, 2000MB teszt 1. partíció a HD.
-------------------------------------------------- -------------
CrystalDiskMark 3.0 x64 Beta1 (C) 2007-2009 hiyohiyo
-------------------------------------------------- -------------Szekvenciális olvasása: 61,754 MB / s
Szekvenciális írás: 61,166 MB / s
Véletlen Olvassa 512KB: 31,384 MB / s
Véletlen írása 512KB: 33,727 MB / s
Véletlen Olvassa 4KB (QD = 1): 0,502 MB / s [122,5 IOPS]
Véletlen Írj 4KB (QD = 1): 0,756 MB / s [184,5 IOPS]
Véletlen Olvassa 4KB (QD = 32): 1,016 MB / s [248,2 IOPS]
Véletlen Írj 4KB (QD = 32): 0,782 MB / s [190,9 IOPS]Teszt: 2000 MB [E: Használt 40,7% (26.0/64.0 GB)]
Dátum: 2009/12/08 14:19:20
Operációs rendszer: Windows 7 Ultimate Edition [6.1 Build 7600] (x64)Fent van Hitachi 7K500 T = x9, 2000MB teszt utolsó partíció HD.
-------------------------------------------------- -------------Szekvenciális olvasása: 103,502 MB / s
Szekvenciális írás: 102,948 MB / s
Véletlen Olvassa 512KB: 39,145 MB / s
Véletlen írása 512KB: 45,656 MB / s
Véletlen Olvassa 4KB (QD = 1): 0,499 MB / s [121,7 IOPS]
Véletlen Írj 4KB (QD = 1): 0,752 MB / s [183,6 IOPS]
Véletlen Olvassa 4KB (QD = 32): 0,969 MB / s [236,5 IOPS]
Véletlen Írj 4KB (QD = 32): 0,773 MB / s [188,8 IOPS]Teszt: 2000 MB [C: Használt 42,8% (42.8/100.0 GB)]
Dátum: 2009/12/08 14:52:01
Operációs rendszer: Windows 7 Ultimate Edition [6.1 Build 7600] (x64)Fent van Hitachi 7K500 T = x9, 2000MB teszt a C: (2.) partíció a HD
-------------------------------------------------- -------------Szekvenciális olvasása: 102,923 MB / s
Szekvenciális írás: 102,500 MB / s
Véletlen Olvassa 512KB: 38,526 MB / s
Véletlen írása 512KB: 45,812 MB / s
Véletlen Olvassa 4KB (QD = 1): 0,493 MB / s [120,5 IOPS]
Véletlen Írj 4KB (QD = 1): 0,761 MB / s [185,9 IOPS]
Véletlen Olvassa 4KB (QD = 32): 1,003 MB / s [244,9 IOPS]
Véletlen Írj 4KB (QD = 32): 0,811 MB / s [197,9 IOPS]Teszt: 1000 MB [C: Használt 42,8% (42.8/100.0 GB)]
Dátum: 2009/12/08 14:26:12
Operációs rendszer: Windows 7 Ultimate Edition [6.1 Build 7600] (x64)Fent van Hitachi 7K500 T = x5, 1000MB teszt a C: (2.) partíció a HD.
-
590227
aktív tag
Közben meghozták a 7K500-500 HITACHI 2.5" HDD SATA 500GB 7200rpm 16MB Cache HDD-t 14800 ft a Gépházban.21 db van még készleten.Szerintem jó az ár. HIT 0A72335 3 év gari.
-
Balagee85
csendes tag
Köszönöm szépen a segítséget! Most megnyugtattál...
Hell, It's about time! PSN ID: Balagee_HUN
-
Butcher-HUN
senior tag
válasz Balagee85 #23397 üzenetére
Üdv! Nekem egy WD Raptorom van. Ugyan ez a jelenség van ami nálad is. Itt a topicban megnyugtattak hogy semmi baja sincs. Én is megnéztem HDD Sentinel stb... Azért kerreg olyan hangosan mert vannak bizonyos alkalmazások amik a háttérben futnak és azoknak az írását/olvasását végzi. Mivel a te vinyód is gyors ezért ez normális! Az enyém 10.000rpm pörög mikor játszok vagy másolok és le veszem a fülest úgy kerreg mint ha fel akarna szállni mondjuk nekem le is van véve a ház oldala. Szóval nyugodj meg minden ok.
✔<<<My Gaming PC>>>: http://butcherproductions.webs.com/my-gaming-pc ✔ <<<My Gameplay Channel>>>: https://www.youtube.com/user/szakozs✔
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír Új 12 és 14 TB-os merevlemezek jönnek az év végére a Toshibától
- Hír 2020-tól gyorsan nőhet a Seagate HDD-k tárkapacitása
- Hír 14 és 15 TB-os merevlemezeket mutatott be a Western Digital
- Hír Nagy kapacitású héliumos Seagate merevlemezek érkeztek
- Hír Drasztikusan növeli az adatátvitel tempót konvencionális HDD-iben a Seagate
- Hír Alig van eltérés a HDD-k között a Backblaze megbízhatósági statisztikájában
- Hír Megérkeztek a Western Digital 10 és 12 TB-os Purple merevlemezei
- Hír Itt a Western Digital 14 TB-os PMR HDD-je
- Hír Hatékonyabb notebookokba szánt HDD-t mutatott be a Toshiba
- Hír Hagyományos irányt követő modellekkel frissíti vállalati HDD-it a HGST
- Hír Új technikával gyorsítaná a merevlemezek működését a Seagate
- Hír Seagate SkyHawk AI merevlemezek mesterséges intelligenciához
- Hír Egy év múlva érkezik a Seagate 20 TB-os HDD-je – HAMR technológiával
- Hír 40 TB-os HDD-ket ígér a Western Digital MAMR technológiája
- Hír Elsőként mutatott be 14 TB-os merevlemezt a HGST
- Hír 12 TB-os HDD-vel bővült WD Gold sorozat
- Hír Olcsó és gyors 8 TB-os merevlemezt hozott a Toshiba
- Hír Új HDD-családdal támadja az adatközpontokat a Western Digital