-
GAMEPOD.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
Wow jó tudni Mi is agyaltunk még egy slimebb 7800-ban.
Azt tudom, hogy fentebb van. Használt 7800-ra gondoltam, azért 1440-re lehet az a 6700XT hamar kevés lesz kolopele, lásd MH Wilds.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz kolopele #185809 üzenetére
7800-ból XFX-ből van dual slot azt hiszem, meg talán az ASUS Dual. Vagy ezek is inkább 2,5-esek?
Pityu. Most, arról jöttem fentebb. Ha most akarunk valamire váltani és 1440 a cél nem feltétlen ajánlanám már. Inkább egy 6800.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz RootOfOrigin #185805 üzenetére
6700/6700XT/6750XT esetleg rulett az 580-al. Ha rádobsz esetleg 7700 használtan.
De hosszabb távon szerintem kompromisszumosan lesznek ezek 1440-es kártyák (low - med), oda inkább valami 7700/7800-at néznék. 580 meg kérdőjeles még szerintem mindig...edit.: és a két slottal is durván szűkítesz.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Dagaddt #185803 üzenetére
Átfüggő / amit éppen találsz.
Én valahogy így okoskodnék:
4060 > 6700 > 7600/6650
A 6700 szerintem jó irány lehet, csak kérdés az ára, hajlamosak nagyon a 6700XT-k nyakára árazni HA-n. (... nem tudom egy ideje mi van az eladók fejében )Ancient-nek volt egy tök jó videója a 6700-ról amúgy: [link] így talán jobban eltudod helyezni az összes kártyát a skálán.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz Vigneau #185796 üzenetére
Ha A 6700 nála a 10GB-s kiadást jelenti, az egy teljesítmény/fogyasztás bajnok darab... én biztos azt venném. Volt Pulse és Swift is, halk, baromi hűvös és meglepően közel van az XT-hez teljesítményben játékok alatt.
edit.: páromnál lévő Pulse-t haver pár hete vitte el ~65-be konkrétan imádja 1080-on (Indit lazán medium - highon tolta végig), ha talál ~70-80-ért aprón az egy nagyon jó vétel lehet.
Dagaddt Mert 8GB-os (konkrétan túl kicsi volt már az ETH-hoz a végén, hogy értelmes / optimális legyen a dolog) és gyenge is arányaiban.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz KAMELOT #185748 üzenetére
Hol? Meg is nézed mit ajánlasz?
Talán, talán talál HA-ról neppertől ~260-280 közt..., de akkor sem lesz olyan értékű a garija mint a bolti, hogy számtalan AIB esetén tud direktben gariztatni... ne dobálozzunk már árakkal meg azzal, hogy spóroljon még. Ha ennyiz szán rá akkor ennyit szán rá, és ebből kell neki valamit kihozni.
-
Micsurin
nagyúr
válasz kolopele #185665 üzenetére
Xess szerű okosságra apellálok, FSR4 és megfelelő ML magok estén fallback szoftveres 3.1-re. (ha nem fogy eléggé az RDNA4 akkor UDNA-ig úgyis kell villantsanak szoftveresen, hogy megtartsák az embereket a márkánál --> RDN3 -> UDNA már értelmes ugrás lesz. talán rasterben is. )
Kíváncsi leszek. Jaja , Quality mellett 1080-on is elvoltam vele. UWQHD-n meg végképp nem látom, hogy olyan szörnyű lenne... 1-2 flickeringet láttam az Avatar végig ajátszás alatt. De semmi komolyat...
-
Micsurin
nagyúr
válasz kolopele #185663 üzenetére
Ja csak épp az FSR4 csak akkor lesz elérhető ha van 3.1 implementáció az adott játékban.
És még az sem kizárt, hogy valamilyen módon visszafelé kompatibilissé váljon. Nem először játsszák ezt a pirosak. ~22-24.-e után okosabbak leszünk.
-
Micsurin
nagyúr
válasz 4264adam #185647 üzenetére
Úgy... kell haszon itt még a nagykernek, a kiskernek de mivel kevés van belőle picit drágább lesz, erre rájön a világverő valutánk is... én azt mondom nem esszük forrón. Ha 7xxx-re kapunk egy 10-15%-os esést akkor lehet örülni és akinek kell valami, lehet majd kezdeni nézelődni ahogy eddig is.
Ilyen alapon várjuk az 5070-et, ~6 hónap múlva meg indulhat a fáma már nem vennék 5070-et mert mi van ha egy félév éven belül bejelentik a Super-t. A cégek marhára építenek a FOMO-ra és a beígért növekedésekre.... csak gyakran a polcokra kikerülő termék árazása már más képet fog mutatni.
-
Micsurin
nagyúr
Kitudná tekerni ezen a felbontáson
---
Nagy a copium itt a 9070-eket illetően, de azt elfelejtitek nem lesznek ám azok azonnal polcon... ha március áprilisra polcra kerülnek akkor jók vagyunk. Valamint szinte borítékolható, hogy nem lesz valami masszív készlet és azonnal indulni fog a scalping mind a boltok mint a nepperek részéről. Az elején szinte garantáltan nem MSRP áron fognak futni.... valamint van aki nem akar ~3-3,5 hónapokat várni GPU cserével.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz CriticalHit #185639 üzenetére
~230-240 közt vannak már 3 ventisek 7800-ból, én arra mennék.
GRE meg nem igen van megint ~280-290 alattDe szerintem erre a felbontásra kéne toldani a kereten, és elmenni egy 7900XT-ig legalább használtan.
-
Micsurin
nagyúr
válasz ollie #185631 üzenetére
Egy dolgot vegyél hozzá. Mikor is lesz polcon 5070... ha az amerikai vámok valósak és tényleg behozza a félörült őket, akkor az AIB partnerek megfogják próbálni feltölteni az USA piacot maximálisan a legrövidebb idő alatt. A gyártási kapacitás meg adott...
Szóval tényleg bárhol lehetünk a kettő közt, de illúziók ne legyenek.
edit.: TPU cikk a témában: [link] Sajnos nagyon nem fekete fehér mi várható a következő félévben... AMD fronton még ennyire se, nekem félgenerációs érzésem van ott eleve. Minimális raszteres erősödés cserébe rahedli új feature -> UDNA meg rendbe teszi a piacot és összefésül később mindent. Láttunk már tőlük hasonló húszárost.
[ Szerkesztve ]
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz M5Norbi #185592 üzenetére
Az euró miatt? Mehetnek. A jövő évet már nem hiszem, hogy ennyire optimistán fogják számolni a forintnak.
Valamint december eleje óta egyébként is emelkedésben vagyunk.
[ Szerkesztve ]
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz Micsurin #185584 üzenetére
Csak, hogy érezd:
200k akkor lesz HA 350-400 dolláron nyit a kártya, 1:1 usd:eur, erre tegyél még áfát és némi kisker hasznot. Ott vagy, hogy 220k körül állunk.Ha 350-400 dollárral nyit a 9070, amit nagyon erősen kétlek…
nem fognak 100-150 dollárral az 5070 alá menni.
Meg lehet várni, talán érdemes talán nem. De nem szabad csodát várni. Prociknál sem igen jött be a nagy ár rendezés….Részemről az offot befejeztem. A 14 napos ötletet január 24.-ig tartom a 7800-al.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz Tomasz94 #185583 üzenetére
HellHound a leghűvösebb TPU alapján.
Firstshop-ban best buy kb, szintén marha stabil régi motorosok a szakmában. Csak a TUF tud valamelyest halkabban és hűvösebben futni, amúgy HellHound kb mindent visz. (Ha nem szempont a Nitro+ esetén a masszívabb borda. Picit elengeded a tempet és konkrétan nincs hangja.)9070 200 körül? 1:1 váltás + épp egy kis ÁFA? Felejtős
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz bgombos79 #185576 üzenetére
Zotac Twin 276k… egy ideje stagnálunk sajnos.
Én inkább tippelek raktár söprésre és scalperekre. De neked legyen igazad.[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz Jim74 #185571 üzenetére
Ha nagyon min maxolni akarsz akkor esetleg a 24.-ét várd ki. Lerendelsz most egy Merc vagy HellHoundot és úgy időzíted az átvételt, hogy belecsússz a 14 nappal a 24.-ébe. Egyik topikban röppent föl, hogy az egyik AIB akkor fogja a részleteket közzé tenni az AMD oldaláról. (XFX talán?) Ha tetszik amit látsz visszaviszed akár bontatlanul, ha drágállod amit kapnál pluszban akkor meg megtartod.
Szerintem ez a legjobb ötlet részedről most. De, hogy 9070-et nem fogsz 230-ért kapni a következő félévben, HellHound vagy Merc szintű bordával, arra fogadni mernék.
edit.: Nitro-m van és úgy mondom, hogy vedd meg azt a HellHoundot ennyiért. Tudod miben tud többet a Nitro? Fancy ha ránézel... pont ennyivel tud többet cserébe feláras.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz 4264adam #185566 üzenetére
Már akkor többen írtuk neki vegyen egy 7800 HellHoundot 230-ért amíg van, mert attól nem lesz arányaiban sokkal jobb deal. De látod...
-
Micsurin
nagyúr
válasz ollie #185546 üzenetére
Kérdés hova árazzák a régió legerősebb legstabilabb valutáját, és a szabadságharcos szakmai krém qurmány mennyire tudja még lentebb rontani. Ne szaladj még ennyire előre…
-
Micsurin
nagyúr
válasz ollie #185528 üzenetére
80k körül van a 7600, számold rá a B650 és a DDR5 lap árdifijét egy AM4 platformhoz képest. Aki ennyit elkölt hamarabb fog venni egy 7700-at már...
Pont azoknak nem szól ez a VGA, akiknek értelme lett volna ~130-ért.
-
Micsurin
nagyúr
válasz CriticalHit #185521 üzenetére
Ryzen 7 5700X3D, 7600 és feletti CPU-al
Azért remélem érezzük aki innen választ az már nem erre az 580-ra fog ugrani... ezért temettük páran.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Gebriel #185506 üzenetére
GRE a keretén felül van, és a legolcsóbb is talán az ASUS Dual. Zöldmanónál még van 7800 MERC, talán az egyetlen 3 ventis XT ~250 alatt.
HellHound elfogyott kb a polcokról, Nitro dettó.(ahol van ott csillagász árakért várják a madarat) Ha nem akar ~295-ig a TUF GRE-ig elmenni árban én erre lőnék.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
XT-re gondoltam, egy egy NV címet leszámítva 3-6%-on van belül az is, kb egy UV+OC behozza… és cserébe 1440-en nem lesz olyan hamar nagy pofon az a 12 talán már 2 éven belül…
edit.: én tartom, vagy 4070TiS vagy azalatt 7800XT/GRE. A TiS alatt nem jön ki a matek a zöldek oldalára.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz CriticalHit #185487 üzenetére
Azt a sokkal erősebb 4070S-st sem látom a tesztben… ha csak az 5% nem durván sok, amennyit egy jobb UV+OC hoz is rögtön.
-
Micsurin
nagyúr
válasz kovsol #185441 üzenetére
Dobok egy PÜ-t később, egyszerűbb! De röviden FSR mellett marha jól, többnyire anélkül is kifejezettem jól.
Avatar FSR + FG High 80-88fps, Indi Ultra 54-63fps, Helldivers2 Ultra ~70fps, CP2077 High preset + custom RT FSR + FG 88-92fps.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz privacy99 #185438 üzenetére
Úgyan ez, stabil páros 1440 UW-n. Azért ha lesz fölös akkor párom 5600x-e helyett megy az én 5700x-em én meg 7700x vagy 5700x3d. Jobban örülnék egy olyan platformnak amiben van tarcsi 3-4 év múlva is.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
válasz kolopele #184972 üzenetére
+1
Én csak azt mondom nagyon azt látom, hogy bite the bullet. Veszel gyakrabban NV-t és játszod magasabb preseten + valamivel jobb a DLLS. (Mivel hamarabb fog a texture buffer kifutni amilyen irányba haladunk.) Vagy veszel Radeont ami az átlagban +4GB miatt picit tovább bírja, cserébe valamivel hamarabb kezded letekergetni a beállításokat + ha észleled akkor gyengébb a scaling.
Nekem utóbbi jobban kiadja, sem az RTX sem a DLLS nem annyira látványos szerintem mint a texture buffer….Elmúltak azok az idők, hogy a 1070 és a 1080Ti kiszolgált egy kisebb végtelenséget kompromisszum mentesen.
FSR2 szerintem bőven vállalható volt már. Apropó meglepett de a driveres frame gen egészen jó az AMD-nél, Indi alatt kifejezetten szépen dolgozott csak épp a HUD-ot ugye nem “ismeri” azért ghostingolt… ha ezt valaha megtudnák ugrani az hihetetlen game changer lehetne.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz parandroid #184952 üzenetére
Hogy ennek mi gyíkja lehet az nagyon érdekelne...pluto1969 That's what she said?
KAMELOT Csak nyomni lehet valóban, de attól még medium fölött nagyon nehezen veszem észre jellemzően a nűasznyi változást a beállítások közt jellemzően. Már pedig értelmesen használva a 7800XT igen jó ötlet ~230-240 körül ha nem akar lottózni és várni valaki mi jön jövőre.
Euró-Forint korrigált árak biztosan, ~450-es Forinttal számolva...The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
Nem kell aggódni, nagyon korrekt kártya ennyi pénzért. FSR nélkül is teljesen jól helytáll ha meg rákapcsolod és nem zavar* akkor megvégképp nevetve játszol bármivel. //szintén WQHD-n vagyok.
*Sose értettem ezt az FSR hisztit, ha csak nem nagyítasz bele a képbe és nem állsz meg szinte esélyed sincs kiszúrni, hogy az FSR2 / FSR3 hol gyengébb mint a DLSS...
-
Micsurin
nagyúr
válasz parandroid #184820 üzenetére
Köszi! Azt tudom, hogy a Merc a teteje a HellHound felett meg már csak a Devil van de úgy értem van köztük bármi érdemi difi hűtésben pl? Ha nincs más akkor marad a Hound, de első körben lehet az Ipon tud szerezni Nitrot, az emelt TDP nekem annyit megérne
-
Micsurin
nagyúr
válasz 4264adam #184818 üzenetére
Akkor on kérdés is.
HellHound vehető a 7800-ból vagy akkor már inkább XFX Merc? OC alapnak tényleg annyival gyengébb mint a Nitro? (Nitronak eleve magasabb a TDP-je ugye...)
Hívtam az Alzat, még a nagyker sem tudja merre jár a Nitro+-om... ha péntekig nincs róla se kép se hang lehet elmegyek a First-be a HellHoundért. Néztem a GRE-ek árait, addig nem mennék most el... nem hoz annyit a konyhára mint az a ~60-70k felár.B verzió nézek egy Nitrot HA-ról...
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Gyenge voltam, Nitro lett. Nem hinném, hogy bármi gond lenne a hűtésükkel. Imádom a mostani külsejét, marhára tetszik a 7xxx-ből is, a gép meg úgyis asztalon van, üvegkalitkás házakban. Ennyi kényeztetést megérdemel az ember irracionálisan...
-
Micsurin
nagyúr
válasz 4264adam #184672 üzenetére
Szerintem elbeszélünk
Én a MWE Gold 750W-en agyalok, hogy nem lesz-e feleslegesen nagy, lehet elég lenne a mostani is undervolt mellett. Mostani a B5 550W, ezt még anno 10400+6600-hoz vettem és azóta is szépen szolgál pedig változott már mellette a konfig az elmúlt 2-2,5 évben. Egyébként tud passzívot csak hülyén van megírva az adatlapja, kártyát még nagyon rágom elnézve a használt 68xx árakat. Mert égetni nem éget a talaj de az Indy azért mutatott egy nagyot most 1440-ben. Nem rossz de nem hiszem, hogy még 2 évet lehúzna.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz 4264adam #184670 üzenetére
És ez hol jön be kiszolgálható teljesítmény tekintetében?
Bronze - romlik a hatásfok, megesik, zero rpm és szabványok nem látom hol jönne be. Amíg a keletkezett hő elvezethető nem gondolom, hogy lenne a fogyasztáson túl érdemi probléma ha a belső értelmesen van összerakva. Ezt a kört anno a táposban is lefutottuk... uv+oc-t be se hoztuk akkor még, 6700xt nálam is a gyári pontszám fölött hoz és a gyári adat alatt eszik.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz kolopele #184667 üzenetére
Hmm, lehet feleslegesen vettem én is még tápot? Anno direkt táposban ajánlották a B5-öt...
-
Micsurin
nagyúr
Köszi
Akkor szerintem vagy most vagy januárban az lesz.parandroid Néztem pár tesztet de elvileg pont még elbírja 1440p ultrawide-ban.
edit.: egyébként had izzadjon, picit van rajta húzva és még így is lent tudja tartani az LFII 360. Nem egy forrófejű darab, tesztekben meg tényleg jó párosnak tűnt még. Most elbizonytalanodjak? Nem terveztem volna most upgrade-et alapvetően, csak GPU csere aztán azzal megy amíg megy.4264adam Az az XFX mennyire hajlamos a CW-re?
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz parandroid #184658 üzenetére
Nem tervezek upgradelni semmi mást* ha nem szükséges. Pont ezért a kérdés, az lenne a cél, hogy teszek egy nagyobb kártyát az 5700x mellé aztán bízom benne azok együtt már kihúzzák a következő 3-4 évet. Utána meg full konfig csere.
*A tápot és a GPU-t cserélném csak, minden mással bőven megvagyok.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
Na most akkor mitévő legyek, 1-1.
-
Micsurin
nagyúr
1. Pontos konfigurációd leírása (processzor, táp stb.) - /vagy hivatkozz az adatlapodra/
Adatlapon. (röviden: B550 TomaHawk, 5700X, 32GB Ram, táp nem releváns már megvan az utód.)
2. Milyen felbontás mellett szeretnéd használni?
1440p (ha számít: AOC CU34G2XP )
3. Milyen célra szeretnéd használni a kártyát? (játék, filmnézés, munka?)
Film, munka, singleplayer címek (nem játszom eSport címekkel, multiplayer esetén is inkább survival címek pörögnek: Conan, Soulmask, Enhsrouded stb)
4. Mennyi pénzt szánsz rá?
~200-240?
5. Új vagy használt kártyában gondolkodsz?
Mindkettő játszik de alapvetően preferálom az újat ha ~2-3 évig "elvisz a hátán".Tavasszal tervezek egy upgradet a 6700XT Nitroról, alapvetően vagy használt 6800XT-n agyaltam vagy egy új 7800XT-n ha picit lentebb menne. Melyik irányba lenne értelme tovább lépnem? Vagy inkább várjak ki esetleg a következő genre?
Tápnak már megvan az utódja (MWE Gold 750W 80 PLUS), az mindenképp cserés lesz ezért húztam be akcióban az utódott. 5700X bízom benne még elbír valami nagyobbat 1440p-n maga mellé, most is azt látom sokkal hamarabb elfogy a GPU mint, hogy a proci ténylegesen leterhelődne. (CP2077 és Indy alatt is ezt láttam most a napokban.)[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz Headshot #175341 üzenetére
A 6700-amban is hagyott a 10400F, érezhető javulást hozott az 5700x. Ez a teszt picit mókás.
Amint tényleges terhelést kapott a 10400 azonnal esett a GPU kihasználtság gyakran 80-85%-ra akár. (Elite Dangerous, No Mans Sky, Horizon 5)
-
Micsurin
nagyúr
válasz TomPack #175317 üzenetére
6600 alá ne, ha mindenképp zöld akkor 1660S újonnan vagy használt 20xx vagy felette.
Ha jól tippelem a 70-80k-t a kérdésből mint plafon.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Dantee_Mikoo #174561 üzenetére
6700 meg se reccent az elmúlt hónapokban pedig kapott UV+OC-t is rendesen. Szerintem 6xxx-3xxx driveres baki szintjén pont ugyanott tart.
edit.: egyszer szívatott meg a 3 monitor de azt egy ddu kör megoldotta.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz marinea2 #174457 üzenetére
FHD-n sokkal jobban ki jön az i3 gyengesége mint felette.
Használt 6600-ot tennék oda, vagy 5700XT-t és később egy 10400F.
-
Micsurin
nagyúr
válasz tresh #174302 üzenetére
Kicsit tegyél rá és 6600 újonnan ~98 körül nagyon megérős lenne ezekhez mérten szerintem.
edit.: vagy akkor már egy használt 6600 / XT de ez alá én nem mennék már 1080p-n sem. 70-80 körül már azért meg megfogható.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz Angelotti #174156 üzenetére
Coil Whine teljesen random lehet van akinek azonos táp és vga esetén sem és van akinek igen.
-
Micsurin
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
válasz bobalazs #174128 üzenetére
köszi akkor felpattintom HA-ra aztán ha bejön akkor jön egy 6800 ha nem akkor marad és a 1080p is aztán majd nyáron valami.
CPU-t is, akkor lehet meglátjuk mi lesz az AIO-t május közepére ígérték ha addig elmegy akkor lehet inkább egy 6800XT akár apróról vagy egy új 6800 és az AIO-t későbbre tolom.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Ha 1440p-n agyalok akkor 6700-ről 6800 lenne a célszerű ugye? Viszont ha marad a 1080P lenne értelme at XT-re átugrani a 10 vs 12GB miatt éd a cirka 20% difi miatt?
-
Micsurin
nagyúr
válasz hahakocka #174012 üzenetére
Attól nagyobb öngólt nem lőhetnek... egy 7x60/12 + 7x70/16-al és minimális aláárazással vihetnék a gent a többség szemében...
-
Micsurin
nagyúr
válasz CJ4567 #173900 üzenetére
Táposban nem pont ez a felállás, még az aprón gyártott hosszabbítóra is megy az ámen mert jó minőségű. Ha nincs láthatóan keresztezve a kábel akkor mi mehetne félre?
-
Micsurin
nagyúr
válasz Pécsi gyerek #173687 üzenetére
Hogy elférjen a Spoti és a 30millió lapos chrome háttérben.
edit.: nem vicc nekem is számtalanszor mikor szakdoga közben fogy a cérna és chrome + VisualStudio + 1-2 Wordre még rányílik az RDR2/CP2077/Doom.[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz AxBattler #173636 üzenetére
Kellemes meglepetés volt azt hittem jobban el fog maradni az XT-től de tisztes OC után kb ott van a stock XT-k közt 3DMark alapján, az a -2GB Vram meg szerintem mire fájna az XT-hez képest bőven mindkét kártyát cserélnem kéne. (2-3 évre volt vele tervezve azt szerintem nevetve kell tudja 1080P-n teljesíteni)
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz kolopele #173630 üzenetére
Rápróbáltam a virágboltira is őszintén teljesen jó volt, 50-60-al az is kocogott pedig a 4x8+10400f+6700 nem eget rengető
AxBattler Sose építek ITX-re pont emiatt, valami midi torony +mATX.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
Játszani akarunk vagy villanyórát mérni?
Pulse gyári venti profillal 175W körül eszik TimeSpy alatt és 67 fok + hotspot 92-94. A gyári profillal már fejhallgatóban se hallani, kézi profillal 62-63 + hs 89-90 és amint van valami “zaj” a fejesben elnémul a gép, teljesen korrekt. (De már egy alacsony hangerőn is teljesen elnyomja a játék a ventit a két Edifierre kötve)És semmivel sem hűvösebb 1200 mV + gyári TDP-n, de ha UV + OC sem nyerem meg csak azt, hogy 60 fokra beesik. Nincs értelme szerintem wattokat számolgatni
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz kolopele #173620 üzenetére
Hogwarts patchelve lett rég, 6700-on 1080P Ultra 60-70-el kocog. [link] ha fine tuneolod a kártyát és nem dobálja az órajelez még jobb is lesz picit az átlag. (Tapasztalat, 1040mV 2640-2650-et tartja most TimeSpy alatt.)
-
Micsurin
nagyúr
válasz palfitom #173496 üzenetére
RX6xxx-ben épp a héten volt a kérésemre újra kivesézve a téma elolvassa és meg is lesz.
-
Micsurin
nagyúr
válasz diegho #173154 üzenetére
Érdekes bejártunk barátnőmmel 6500xt és 6700 közt kb minden fokozatot 1,5 év alatt úgy, hogy ha van időnk 5-7 óra pörög hétvégén ha nincs akkor csak napi 1-2 plusz nem egyszer saját gépen melózok ha nem céges projekten dolgozok direktben csak ahhoz próbálok valami external API-t etc és soha semmi hasfájása nem volt az RX-eknek… rossz lehet ennyire balszerencsésnek lenni.
-
Micsurin
nagyúr
válasz lo_jo #172881 üzenetére
Azt tudom alapvetően nem káros csak nem lehet-e a táp túl terhelése miatt??
Ha más nem akkor a saját kényelmem miatt lehet próbálok egy táp cserét szintén valami modular de gold-ra és picit nagyobbra.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest