-
GAMEPOD.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Paxker315 #128481 üzenetére
Kb.
Asus Strix R9 380 4 GB VGA-t (amúgy kiválóan meg van ennek is csinálva a hűtése, 4 éve vettem újonnan, még nem kellett hozzányúlni semmihez) pl. sehogy se bírtam bevarázsolni a magasan kilógó hőcsővei miatt az Aerocool X Predator mATX házba, Sapphire RX 480 8 GB Nitro meg befért egy minimális ügyességgel. Mondjuk a Strix-el mindenképpen megszívtam volna, mert a segédtáp 8 pines csatija nem hátrafelé néz mint a Sapphire-n, hanem felfelé, hiába is tuszkoltam volna be, a segédtápot csak úgy tudtam volna csatlakoztatni, ha eltávolítom/moddolom az ODD tálcáját - de ez számomra egyik sem opció.
Úgyhogy az R9 Strix ment a HEDT gépbe, ott nincsen helyprobléma (TT Core X31 Riing ház).(#128484) chris-v:
Jobb, nem nyúlsz vele mellé. Én a csákányos RX 480 8 GB Sapphire Nitro-val is abszolút elégedett vagyok.[ Szerkesztve ]
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Trollok komolyan
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Melyik tápegységet vegyem?
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Milyen okostelefont vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest