Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
123sylaar
aktív tag
válasz
harusakura1 #48596 üzenetére
Ennyiért jó árban van, és erősebb a 750 ti-nél (nem egetverően persze), viszont többet fogyaszt.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
harusakura1 #48596 üzenetére
Mindenképp jobb nála!
-
harusakura1
tag
Ugye gtx 750 ti-t akartam venni, de most láttam pcx-en, hogy a sapphire hd 7850 is ugyanannyiba kerül. ezt érdemes a 750ti helyett megvenni?
-
bombibmw
veterán
válasz
BRIKLY #48594 üzenetére
Sziasztok!
Olvasom a topicot és azt látom,hogy sokan 290/780-at ajánlanak non k-s procihoz mondván,hogy kihajtja.
Nemrég csináltam egy tesztet egy fórumtársnak,ahol bizony kellett a 4,5 a procinak,hogy kihajtsa a 780-at mindenhol.
Alapon 57-85%-on ment a VGA Vsync offal,tehát korántsem volt kihajtva a kártya.
Emelve az órajelen már mindenol szépen ment 98-99%-on a kártya.
Lehet non k-s proci mellé csúcs VGA- tenni,csak semmi értelme sincs,mivel nincs kihasználva a kártya ereje.
És azt gondolom,hogy egy 770/280x-nél is kell a szorzózár mentesség.[ Szerkesztve ]
-
BRIKLY
veterán
válasz
MongolZ #48592 üzenetére
Ha tényleg 40 a keret,akkor 7870, ha van szerencséd találsz Tahiti LE-set garival,az játékokban pici tuninggal annyit tud,mint egy alap 7950. Sőt,nem is kell hozzá nagy szerencse,most is van fent.
Ha feljebb tolod a keretet akkor inkább R9 280,vagy 7950. Ezek "porig alázzák" az R9 270-et. 48k körül lehet találni aprón.
-
Bad Pritt
félisten
Végigbogarásztam több tesztet, szerintem megrendelem az i3 mellé azt az Asus R9 270-et, amit az i5 mellé szántam és majd év végén veszek amellé majd valamit (remélhetőleg a Tonga tényleg olyan keveset fog fogyasztani, ahogy jósolgatják).
-
MongolZ
addikt
Hali segítséget kérnék:
6870-emet szeretném lecserélni, mert a teljesítménye még megfelelne, de az 1 Gb memória már kevés... i5 4440 mellé menne
Max 40e, legalább 2Gb memória, AMD vagy nVidia mindegy.
-
JohnK
aktív tag
válasz
harusakura1 #48587 üzenetére
Itt több érvet találsz egyik vagy másik modell mellett: [link]
-
harusakura1
tag
Dehogy akarok bányászni
. Alapbol egy r7 260xrol indultam aztan rábeszéltek a 750tire. Már nem akarom feljebb tolni a lécet, igy is drága diakmelos fizuhoz képest
. Egyébként akkor az olcsobbik asus jobb?
[ Szerkesztve ]
-
Williams
aktív tag
Sziasztok!
Az adatlapomon lévő gépbe szeretnék videókártyát. Vagy egy 280x/7970-es, vagy R9 290-es kártyán gondolkodom, csak nem tudom, hogy teljesítményre, időállóságra megéri a plusz kiadást a 290-es kártya. Full HD-ra kellene, főképp FPS pufogtatásra, szingli játékra. Nem szeretném nagyon, hogy a játékokban nagyon herélni kelljen a graf. beállításokat. Viszonyításképpen eddig egy 7870-es kártyám volt.
Köszönöm!
-
Grave_444
nagyúr
válasz
harusakura1 #48581 üzenetére
-
Speed®
titán
válasz
haypro #48577 üzenetére
Nem kell teszteket keresnem, személyes tapasztalat van, milyen egy űber kari gagyi procival. i3-2120@3.5G rommá lagolta magát 7950el..ugyanitt 7870 i5-2300al vajsimán futott minden. A 2 proci közt akkoriban ~10k volt..manapság is meg lehet oldani ennyiből az i3 vs. i5 témát kb. Aki játszik, az ne i3mal tegye, ha komolyabb címekhez nyúlna..kocajátékra persze jók, hisz hozzák a régi 4magosok (York/PhII) tempóját.
-
haypro
senior tag
válasz
Superhun #48571 üzenetére
Az összes ph teszt, pl: [link]
Idézem:
,,A Radeon HD 7970 GHz Editionnel párosítva, egyjátékos (single player) módban játszott címek alatt most sem láttunk különösebb meglepetést. Az eredmények alapján arra jutottunk, hogy egy egyetlen GPU-val szerelt felsőkategóriás VGA-hoz még egy Core i3 is elég lehet."De Ti biztos jobban tudjátok...
Grave444: Multin kívül melyik játékhoz nem elég a rohadt erős 2mag+ HyperThreading?
[ Szerkesztve ]
-
trickyy
senior tag
Sziasztok!
Metro Last Light 25-30 FPS FHD-n minden maxon az normális?
Wolfenstein is néha 30 körül van minimum FPS-el.
i5 4590, 8 GB RAM, 280X
Catalyst 14.4
-
Szerintetek érdemes videókártyát külföldről venni, ha ott olcsóbb?
Ugye garancia az nincsen, szóval ha elromlik, akkor megy a kukába, vagy lehet olyan, hogy megjavítják valamennyi pénzért? -
fmx
aktív tag
Sziasztok,lehet hülyeség,amit most kérdezek de van rá befolyással ha a procid is AMD és a videokártyád is?Valami kompatibilitás létezik vagy ez csak egy "tévhit"?
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Grave_444 #48560 üzenetére
Én i5-öt veszek pár héten belül, de szerintem megvárom VGA-ból megvárom Tongát év végén, a kövi Batmanig úgyis kijön.
Viszont ez az i3 már megvan, csak kihalt mellőle a régi HD 6770, ezért kéne valami hozzá illő.
(#48562) haypro: azért ezek elég durcák, 760/270X környékén nézelődtem tegnap.
[ Szerkesztve ]
-
ron8
senior tag
Erről esetleg egy gyors véleméynt kérhetnék? Úgy értve hogy van-e valamilyen simert kis bakija..?
-
Bad Pritt
félisten
Haswell i3 mellé mit ajánlanátok single játékokhoz elsősorban? Néztem teszteket, mindenhol kiemelik, hogy mokány kis jószág lett ez a 4. generációs i3...
[ Szerkesztve ]
-
ron8
senior tag
Köszönöm a gyors válaszokat
!
-
minek?:S
őstag
válasz
Speed® #48551 üzenetére
mivel K nélküli a proc, ezért B75 Pro lapot mondtam neki: ASRock B75 Pro, i5-3340, R9 280, 2x4 giga ram. Így gondoltam a konfigot.
Ha mondják, hogy pl 130kból hozzak ki valamit, akkor tudok mondani, csak abban nem vagyok biztos h mikor van h pl G3220 mellé mit.. olyankor gondolok egy 750Ti-re/660-ra, vagy pirosnál 260X-re.
-
minek?:S
őstag
Üdv, egy Q8200-as mellé érdemes HD7770nél erősebbet venni?
Megkértek, hogy segítsek, de ahol procihoz viszonyítva kell venni VGA-t ott elakadok :S
-
Speed®
titán
válasz
Bjørgersson #48541 üzenetére
Azért csak óvatosan a 260X ajánlással..1175/6500, nem életbiztosítás.
Nagyon nincsenek rendben ezek a gyárilag túlhúzott 7790ek sajnos :S -
tween
őstag
válasz
Bjørgersson #48536 üzenetére
Akkor már csak annyi kell, hogy MSI, vagy Sapphire?
-
tween
őstag
Egy MSI 9500 GT (1Gb)- hez képest mekkora előrelépés egy R7 260X (1 esetleg 2 Gb)?
[ Szerkesztve ]
-
Speed®
titán
válasz
frank04 #48529 üzenetére
1080pre ennyiért csak kompromisszumokkal használható megoldás kapsz. Nem űrtechnológia ez..egy PCIe vidkarit bepattintani a helyére, rádugni a tápot és feltelepíteni egy eszközillesztőt kb. ovis tananyag..egyszer el kell kezdeni ;p
Egyébként sok választás nincs, ha bolt..~30ért 260Xet kapsz vagy GTX750et..ebből a duóból meg előbbi a nyerő, csak 2GBos legyen. -
haypro
senior tag
válasz
Restless19 #48531 üzenetére
GTX 770/ R9 280X, de mehetne mellé 780 vagy R9 290 is.
-
Restless19
tag
üdv néktek nem rég vettem uj procit és lapot i5-3470 és asrock z77 extreme 4 cm elite 600w-táp 2x2gb kingmax ddr3 1600Mhz ( a ramot is lecserélném majd ) most egy hd 6850 oc 1gb -van használatban mi az a kártya maximum amit bőségesen kihajt a procim ? ár gyártó mind1 azért mind1 mert ez a jövő zenéje mert most nullán vagyok és irányadásként kérném a szaktudásotokat köszönöm
-
frank04
tag
Sziasztok!
25 ezerért tudnátok nekem ajánlani egy videokártyát, amivel a lehető legjobb grafika érhető el a játékoknál? Maximum 30-ig tudok felmenni.
Most van pc-x-en 30 ezerért Sapphire R7 260x 2GB, ennél van jobb ebben a kategóriában (vagy olcsóbban egy fokkal gyengébb)?
Mindegy, hogy AMD vagy nVidia.
Köszi szépen! -
afrojack1
senior tag
Hali
mi a véleményetek az asus gtx 690 4gb kariról? 150-et megér vagy már a játékok nagyon nem támogatják a 2 gpu-s kártyákat? -
ron8
senior tag
Nem vok jártas a témában,és ilyen nagy összegnél 110%-ra akarok menni.Sztem érthető h mindent tudni akarok ezzel kapcsolatban,jobban át szeretném látni,mert nem pár hónapra tervezek vele...
-
regener
veterán
Miért ne kezelné? Hol olvastál ilyet?
Ugye csak tetteted hogy ilyen értetlen vagy hozzászólások írásakor.
A Válasz gomb is hasznos, átlátható marad a fórum.Az MSI 280X Gaming pedig jó lesz amit kérdeztél.
[ Szerkesztve ]
-
ron8
senior tag
Ez nem jo hir.Nem rég vettem egy fsp hexa500w-os tápot,ha nem tudja jol kezelni a vga-t az szivás :/
-
Helmoras
őstag
válasz
BomiBoogie #48512 üzenetére
Semmi oc illetve a memorian nincs oc 1020 on jar es 6000en pedig a memoria, az afterburnerben a 3ora Bf utan ami 100 on pörgeti 71 fok volt a legnagyobb hőmérséklet, szal nem mondanám melegnek se... A280 as topicban megy most a téma hogy túl nagy 1.6 os feszen mennek a kártyán a ramok es ez lehet a gond... Én mondjuk nem értek hozza csak leirtam a tapasztalatom, nem állítom hogy mindegyik hibas lehet csak én fogtam ki egy gyengébb modellt :S
[ Szerkesztve ]
-
Helmoras
őstag
Nalam csak egy msi jart de ahogy az asusokon, ezen sem jo a vram hűtés legalabbis nalam... Eleg gyakran artifactol, barvelegge véletlenszerű a dolog volt hogy 3ora alatt nem jött elő ugyan azon a napon bf4 ben aztán 3perc alatt jatszhatatlanra bugolt. Én a Sapphire vaporx et vennem a helyedben, ha gariztatok tuti arra fogom cserélni. Ott mar jo a vram hűtés.
[ Szerkesztve ]
-
KAMELOT
titán
válasz
BomiBoogie #48508 üzenetére
Ha halkan tud hűteni akkor megveheti!
-
ron8
senior tag
MSI R9 280X GAMING 3 GB-rol mi a véleményetek?Mennyit ér maximum?
-
Headers
tag
Ha már Sapphire akkor plusz 2000 Ft-ért megéri a 4 GB-os?
https://www.pcx.hu/termek/sapphire-r9-270x-4gb-ddr5-oc-boost-11217-04-20g-videokartya-88011
Szerintem a jövőben kijövő játékokhoz nem felesleges ez a plusz.
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- Politika
- Béta iOS-t használók topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- Milyen processzort vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Renault, Dacia topik
- Csak aprópénzre büntetné az Apple-t és a Metát az EU
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- MSI RTX 4090 SUPRIM - 2.5 ÉV Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GAMING RTX 4090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Founders RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Videokártyát, videokártyákat keresek, vennék!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest