-
GAMEPOD.hu
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bodor
veterán
Intel annyival jobb, hogy a normális helyeken 5 év garancia van rá, viszont jóval drágább is, annyit nem ér szerintem a plusz 2 év garancia.
Corsair-t kevesebb garanciával adják, de jóval olcsóbb. Teljesítményben nincs különbség rendszerhasználat szempontjából. Innentől a döntés a tiéd. Ha e kettő közül kellene választanom, én a Corsair Force GT-t venném...(#711) Viktoár: 32 GB-os SSD-t már nem érdemes venni, régebbi technológiával gyártották még őket, pár kifutó darab van már csak belőlük, de azok sem mind megbízhatóak. 32 Gb-ot meg hamar ki lehet nőni.
Mazsolázz inkább az egyes hozzászólásban ajánlottak közül, azok a típusok megbízhatóak, és sok pozitív tapasztalat van róluk, azért is ajánlottak. Ha jól tudom, például a 64 GB-os OCZ Agility 3 20K alatt már kapható.No meg az egyes hozzászólás is....
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Videoteszt Milyen SSD-t vegyek?
- Videoteszt Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- Új bontatlan Sandisk Ultra 3d SSD 4TB és Sandisk Extreme Pro Portable külső SSD 2TB
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest