Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
sad_Vamp
őstag
válasz
Gubek-Einste #68401 üzenetére
köszönöm, megfogadom.
-
sad_Vamp
őstag
Megvettem a TPLink archer vr600b-t tud valaki segíteni a QoS-al? Overwatch-ra szeretném beállítani. Próbáltam a blizzard féle portokkal, de úgy látszik kevés sikerrel, a Win update simán leszedálta a pinget 70ms-ről szépen 200-300ms-ra.... Szóval bármi ajánlás vagy 5let?
Kicsit morcos vagyok...110€ router és nem tudja azt az 1etlen dolgot amit szeretnék hogy tudjon (és papíron tudnia is kéne).
-
sad_Vamp
őstag
válasz
Gubek-Einste #68258 üzenetére
TP-linkből 2 archer is van
Vr400 és Vr600 is Archer...
és a különbség a QoS-ok között? milyen az Asusféle milyen a TP-Link féle?
-
sad_Vamp
őstag
xDSL modem+wifi router kéne. A legfontosabb a QoS (abból is csak annyi, hogy ha játszom az adott játéknak előnye legyen). (se az usb media, se a GHz-ek nem érdekelnek)
TP-link-ek
VR600b
TD-W9980B
TP link Archer VR400Asus-ok
Asus DSL-AC51
Asus DSL-AC55Uezek közül melyiket ajánlanátok?
Van valakinek konkrét tapasztalata valamelyik cuccal? (Amazonon pl kígyót békát olvasok mind2 drágább modellre - pl hogy össze-vissza mennek a wifi-k.... nem új problémát akarok, hanem a mostanit oldani: magas ping, folyton restartolni kell a routert) -
sad_Vamp
őstag
válasz
Core2duo6600 #61960 üzenetére
OK, annyit term. nem ér.... viszont akkor milyen modemot szokás venni? és ahhoz milyen routert?
Itt arról van szó, hogy a mostani cucc, hajlamos túlmelegedni, és akkor érezhetően visszaesik a performance.
bár a setup sem a legegyszerűbb, mert a modem-router, jelenleg egy switchre van kötve, az 1 másikra és az még 1 következő wifirouterre. De mivel a játszós gép kábelon van, (igaz a 2ik. wifi routerbe dugva) gondolom nem köztes darabok lassítanak. -
sad_Vamp
őstag
válasz
Gubek-Einste #61948 üzenetére
értem a tanácsot és köszönöm, de ezen lépjünk túl
Nekem modem wifi routerrel kell EGYBEN. Erre nincs semmi ötlet? -
sad_Vamp
őstag
Sziasztok, ping problémát (játék) szeretnék áthidalni 50 és 200ms között hajlamos mozogni, néha indokolatlanul a mostani cucc. Milyen ADSL modem+wifi routert ajánlanátok erre a gondra (a helyszín szlovákia, nem m.o. ha netán ez számít) ?
-
sad_Vamp
őstag
válasz
Gubek-Einste #30298 üzenetére
és ha 1 darabban szeretném az egészet?
-
sad_Vamp
őstag
Erre senki semmit?!
-
sad_Vamp
őstag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni router ügyben. Amit szeretnék:
-ADSL modem (nálunk ANNEX B kell nem tudom m.o.-n is e)
-wifi lehetőleg minél gyorsabb
-USB (nem jönne rosszul a nyomdához, esetleg HDDhez (bár ez utóbb létszükséglet)
-legyen "erős" a cucc (2-3 cucc kapcsolódna hozzá wifin, aztán kábelen egy switch, a switch meg szintén 2-3 másik router)Jelenleg egy hasonló zyxel wifis router teljesíti a feladatát nálam, de néha valamelyik al-router "átveszi a hatalmat" és a switchre kötött gépek, nem a modemos routert veszik alapértelmezettnek (mint anno az előző routernél, ami egy wifi nélküli vigor volt) hanem valamelyik al routert. A zyxelben meg normális IP tábla sincs. Szóval erre kéne nekem valami épkézláb megodás.... vennék én vigort de a 170€-t "kicsit" sokallom biztos létezik épkézláb megoldás jóáron.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Roborock S8 White, 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest