Hirdetés
- Elite: Dangerous
- Marathon (2025)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elden Ring
- EA Sports WRC '23
- Bestbuy játékok
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
-
GAMEPOD
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutis
őstag
válasz
Magnat #22461 üzenetére
Azért a nagyon vastagon kicsit túlzás..4 évig szenvedtem az invitel 4/1-es csomagjával, kb 30 panaszlevélt írtam..Böngészésre jó ez a net, de más egyébre nemigen.. pingen nekem is 30 közelében volt, így csak néha tudtam xlinkai-n hálóba játszani (30-as ping a limit), letölteni csak kisebb dolgokat érdemes vagy ha nagy dologba belekezdesz, sokáig járatod a gépet, youtube hd videó szaggatás-mentesen csak jobb napokon futott, a sávszélesség állandóan ingadozott, és még sorolhatnám.. Persze nem mindenkinek kell a gyors net, de amikor 3-4 ezer ft-ért az egyik szolgáltató képes 40megás csomagot adni, akkor kicsit bicskanyitogató hogy a másik a tizedét szolgáltatja ugyannyi pénzért.. Persze vannak technikai határai is a netnek, erről külön tudnék mesélni, én 4 év könyörgés és panaszlevél árán sem tudtam a 4 megás netemet 6 megásra emeltetni az invitelnél, állítólag nem bírta el az infrastruktúra ami ki volt építve..4 év után szerencsére megváltozott a környékemen a monopol helyzetük, egyből váltottam, és láss csodát, ma 60mbit-es netem van..Persze lehet hogy nem mindenhol ilyen rossz a helyzet, de a mai világban egy 6 megás csomag már nagyon low-end kategória, mind felhasználói, mind szolgáltatói téren..Mondjuk néhol még mindig nincs internet és ott örülnek a 6 megás csomag érkezésének is, de eléggé elmaradt egy ország vagyunk ilyen téren is...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest