Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
válasz
kpityu2 #99592 üzenetére
Megnéztem a programot, sajnos nem dobott fel ilyen lehetőséget, marad a szigszalag bár a tv mögött van amúgy is, nem zavar, láttam okosságokat még hogy van valamilyen okos optus firmware, de az már egy elég erősen hardwerbele nyúló dolog, azt nem merem megtenni, pedig írják hogy ott már a weboldalon is állíthatom a ledeket, annyit meg nem ér. 24 óránként van ipcím váltás, de teljes a térerő így így marad, kár hogy nem vezették be ezt az új csomagot amúgy. Gondolkodtam még egy mikrotikes lte routeren de annak az ára 1 havi teljes fizu. viszont azon alig van led és kültéri meg lankábeles.
78ezer forintot kiadni egy mikrotik ltere?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- BestBuy topik
- Formula-1
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 1 / 2
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 455 G5 - AMD A10 I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook X360 830 G7 - i5-G10 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest