Hirdetés
-
GAMEPOD
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traptor
aktív tag
válasz
MaCS_70 #96687 üzenetére
Öööö a falak miért számítanak, ha vezetékes megoldást keresek?
Írtam, hogy kb 20 kliens, ennek a fele WIFI a másik fele (akkor) UTP.
Felhasználás: átlagos otthoni. Nem tudom hogyan lehetne ezt pontosabban megfogalmazni, nem akarok szervereket üzemeltetni vagy 0-24-ben streamelni csak internetezni, időnként letöltögetni vagy játszani.Nekem csak egy eszköz kellene: a szolgáltató modeme és a belső hálózat közé egy router csak gondoltam, ahelyett, hogy beugrom egy boltba venni egy csilli-vili 20 antennás csodát, ami aztán naponta eldobja a netet, inkább megkérdezem, hogy melyik a megbízható típus. Sőt, ha van olyan, amiben nincs wifi - mert azt megoldom a DLINK triumvirátussal - akkor az még jobb lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Raspberry Pi
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- Lenovo Legion 5 (16IRX9) Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (3 év Prémium Lenovo Garancia)
- ÚJ HP Elite SFF 600 G9 Core i5 13500 /8GB DDR5 //512GB SSD /Windows 11 + gyári gari dobozos!
- Fujitsu Primergy RX300 S7 + 2xE5-2620 + 64Gb RAM + 6 HDD CADDY + LSI MegaRAID SAS 2208+BBU + RAILKIT
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest