- Milyen alaplapot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Fujifilm X
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lala75
csendes tag
Sziasztok,
Vettem egy Tp-Link TL-WDR4300 N750 450M routert (eddig maximálisan elégedett voltam a márkával).
Betettem egy családi ház (90 nm alsó szint) közepére, hogy majd onnan az egész házban tudom használni.
Beállítottam mindkét frekvenciát Wi-Fi-n és kipróbáltam.
Az egy dolog, hogy a 2,4-et időnként eldobja és csak 5-ön tudom használni, de ha kb 3 téglafal van köztünk, már nincs jelerősség. Az emeleten (vasbeton födém) pedig egyáltalán nem használható. Nem akarok egy marék átjátszó (acces pointot, vagy egyéb eszközt) lepakolni a ház pontjain, hogy tudjak Wi-Fi-zni is néha.
Írtam az eladónak, azt írta küldjem vissza és visszaadják az árát. Ez korrekt így két hónap után, de én megoldást szeretnék!
Tapasztalat? Esetleg milyen más típussal érdemes próbálkoznom?Köszi
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest