Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Unteroff
aktív tag
válasz
Unteroff #24313 üzenetére
Üdv!
Asszem' el is döntöttem, és minél előbb meg is rendelek egy i5-6500-asa procit, amihez majd DDR4 RAM lesz szükség.
De nem tudom milyen deszka legyen hozzá, mármint hány slotos kellene, illetve hogy 8 vagy 16 GB. Tudom, mai játékokhoz nem kell 8-nál több, de hosszútávon és néhány gépigényes játéknál (pl: Star Citizen) jól jöhet, no meg néha játék mellett szoktam nyitni pár böngészőt, keresgélni wikin, neten, ha valami eszembe jut vagy nem értek a játékból, stb. No meg RAM-ból sose elég, meg kicsit barátiak az árak.Most jön itt a kérdés, hogy melyik felállás jobb egy gépnek?
2 slot - 1x 8GB
4 slot - 1x 8GB
4 slot - 2x 4GB
És később megtoldom még 8-al, vagy ha egyből 16 GB akkor meg:2 slot - 2x 8GB
4 slot - 2x 8GB
4 slot - 4x 4GBEzeket sose értettem, melyik előnyösebb, jobb a gép számára. Most jelenleg Win 10 van a gépen, de lehet felrakok duálba biosba egy win 7-et, ha némelyik régebbi játék nem akarodzik elindulni Win 10-en. Illetve a mostani gépemben lévő DDR3-as ramok 3x4GB-os felállásban vannak, viszont a CPU hűtője nagyon széles, és ha akarnék se tudnék berakni még egy egy RAM-ot, így az 1. slot üres.
Illetve ezeket ajánlotték a "Milyen asztali gépet vegyek?" topicban: Kingston HyperX Fury, Crucial Ballistix Sport, Corsair Vengeance LPX, Patriot Viper 4.
Itt csak annyi a kérdés, melyik jön be jobban nekem? Vagy másra is ügyelni kell (időzítés, meg hasonlókhoz nem konyítok...), mint milyen feszültségű?Előre is köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Projektor topic
- Warhammer 40.000
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Interactive Brokers társalgó
- Mutatós dizájnnal várható a Realme első Ultrája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest