Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kezdő vagyok, szeretnék projektort vásárolni, tudnátok segíteni?
Természetesen! Mindenképp olvasd végig ezt az összefoglalót és ha úgy érzed, hogy nem kapod meg a válaszod, akkor tedd fel a kérdésed nyugodtan!
Ami mindenképp fontos lesz tudnunk ahhoz, hogy segítsünk:
- mire szeretnéd használni a projektort (pl.: házimozi, iskolai célok, prezentációk, csak videó, főleg állóképek (bemutatók)),
- mire szeretnél vetíteni,
- mekkora méretű képet szeretnél vetíteni, illetve milyen távolságból néznéd azt,
- mekkora a szoba,
- van-e korlátozás arra, hogy hol helyeznéd el a projektort (plafonról, vagy asztalról esetleg a szoba másik végéből szeretnél egy polcról vetíteni),
- mennyit szeretnél rá költeni (cég esetén ha kell számla, akkor nettó vagy bruttó árról beszélünk-e?),
- mennyire világos/sötét a szoba/terem/iroda.
A topik általánosságban foglalkozik mindenféle vetítővel és ahhoz kapcsolódó kiegészítőkkel és megoldásokkal (üzleti, low budget projektorok, falra vetítés stb.).
Kínai olcsó projektorok kapcsán: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
vito555
tag
-
vito555
tag
válasz cinemazealot #56128 üzenetére
Kisebb ütögetésre is változik és elmászik a kép.Volt már szétszedve,de hogy mennyire sikerült kitisztítani azt nem tudom...az előző tulajnál történt.A gyereknek szeretném mesenézős vetítőnek.
𝄢
-
vito555
tag
Sziasztok.
Nincs véletlenül valakinek elfekvőben ilyen vagy hasonló vászon anyag? Salange Projector Screen [link]
Előre is köszönöm.
üdv:vito555𝄢
-
vito555
tag
válasz cinemazealot #45356 üzenetére
Ha nem is naponta...de mivel két ajtó között lesz és mindenképp belelóg az egyikbe menet közben kéne rájönni hogy hol lenne a legjobb.A projektor is fel van már fúrva a plafonra tartóval nem szívesen furkálnám újra.
Persze ha ilyen konzol megoldás nem létezik kénytelen leszek.𝄢
-
vito555
tag
Sziasztok.
Rolós vászon plafonra rögzítéséhez nem tud valaki ajánlani olyan gyári konzolt,de jobb lenne valami saját kezűleg elkészíthető megoldás amivel előre hátra és ami lényeg jobbra balra 5-10-15cm tudnám tologatni az egész tokot?Előre is köszönöm.
üdv:vito555
𝄢
-
vito555
tag
válasz Beni2360 #40232 üzenetére
Ez a [Ligra CINEROLL] használhatóbb,mint a hasonló méretű olcsóbb kínai vásznak? Epson EH-TW5350-el használnám.
Mindenképp roló és ez a lélektani határ amit ideiglenesen /költözés miatt/rászánnék.Ez ha jól látom Olasz...𝄢
-
vito555
tag
válasz cinemazealot #39192 üzenetére
Köszönöm szépen a profi választ...ezek szerint jó oldalra vetítek.
Azért én is kipróbáltam mást...pár hete rendeltem egy olcsó A+250 vásznat.Akkor 16.900.-ért.
Nekem ezzel méretproblémám volt és visszaküldtem,de előtte kipróbáltam.Nem láttam különbséget az olcsó vetítővászon és az Ikeás fehér sötétítő között./ Epson EH-TW5350/
Ideiglenes helyen vetítek ide tökéletes nekem a tupplur már csak az lenne jobb ha lenne belőle nagyobb mondjuk 240 széles.[ Szerkesztve ]
𝄢
-
vito555
tag
Valaki nem használ véletlenül Gonbes G15BT 3D szemüveget Epson EH-TW5350 projektorhoz?
Működhet vele rendesen?
Előre is köszönöm.𝄢
-
vito555
tag
Sziasztok!
Vettem egy használt EPSON EH-TW5350 projektort.
Nem tud valaki egy jó beszerzési forrást,típust 3D szemüveghez?𝄢
-
vito555
tag
Sziasztok!
Visszaolvastam és találtam nagyon sok jó tanácsot.Sajnos élőben még nem sok házimozi projektort láttam,így csak tapogatódzom. Full Hd 3D volna a legjobb,de elnézve a használt árakat nem hiszem hogy találok ennyiért.Mivel nem láttam nem tudom ilyen méretben milyen nagy a különbség HD és FullHd között.
Először én is kínai csodára gondoltam,de ahogy olvasom kerülendő.
Ha volna konkrét típus vagy esetleg ajánlat ami ebben az árfekvésben jó vétel,szívesen fogadnám.- mire szeretnéd használni a projektort: házimozi
- mire szeretnél vetíteni: próbaképp a falra,később max kihúzható vászon.
- mekkora méretű képet szeretnél vetíteni: 2-2,5m
- illetve milyen távolságból néznéd azt: 2,5-3m
- mekkora a szoba: 5,30 x 3,40
- van-e korlátozás arra, hogy hol helyeznéd el a projektort :semmikép nem plafonról,asztalról,polcról.
- mennyit szeretnél rá költeni:60-80e
- mennyire világos/sötét a szoba:1 nagy ablak reluxával.Előre is köszönöm.
üdv:vito555[ Szerkesztve ]
𝄢
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest