Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kezdő vagyok, szeretnék projektort vásárolni, tudnátok segíteni?
Természetesen! Mindenképp olvasd végig ezt az összefoglalót és ha úgy érzed, hogy nem kapod meg a válaszod, akkor tedd fel a kérdésed nyugodtan!
Ami mindenképp fontos lesz tudnunk ahhoz, hogy segítsünk:
- mire szeretnéd használni a projektort (pl.: házimozi, iskolai célok, prezentációk, csak videó, főleg állóképek (bemutatók)),
- mire szeretnél vetíteni,
- mekkora méretű képet szeretnél vetíteni, illetve milyen távolságból néznéd azt,
- mekkora a szoba,
- van-e korlátozás arra, hogy hol helyeznéd el a projektort (plafonról, vagy asztalról esetleg a szoba másik végéből szeretnél egy polcról vetíteni),
- mennyit szeretnél rá költeni (cég esetén ha kell számla, akkor nettó vagy bruttó árról beszélünk-e?),
- mennyire világos/sötét a szoba/terem/iroda.
A topik általánosságban foglalkozik mindenféle vetítővel és ahhoz kapcsolódó kiegészítőkkel és megoldásokkal (üzleti, low budget projektorok, falra vetítés stb.).
Kínai olcsó projektorok kapcsán: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyorsan?
csendes tag
válasz #95590400 #29634 üzenetére
Nagyon sokat segítettél, köszönöm. És köszönöm mindenkinek a kedves és jószándékú hozzáállást.
számszakilag úgy nézne ki a dolog, hogy kb 3,2 méterről vetítenék, nagyjából ahogy néztem a 90 coll képátló az jól kijönne. A nézési távolság szintén olyan 3,2-3.5 méter lenne.
Egyébként ma bent voltam az acernél, azt mondták, hogy minden projektorhoz adnak most ingyen váasznat.
Amúgy a vászon elengedhetetlen, mert színesek a falaim.Annyit pontosítanék, hogy pont azt írtam, hogy NEM csak tök sötétben fogom nézni, így kell majd a fényerő is.
Egy kérdésem lenne még. Lesz olyan szituáció amikor kb 7 méterről kellene elvinnem a jelet hdmi kábellel. Gondolom ebben a távolságban nagyon nem mindegy a kábel minősége. Tudnátok ajánlani olyan márkát vagy típust, ami ezt a távolságot is jól kiszolgálja?
-
gyorsan?
csendes tag
-
gyorsan?
csendes tag
válasz DuDieHUN #29623 üzenetére
köszönöm szépen a válaszod. Max 130.000 forintból tudsz jobb alternatívát? Használt dolgok nem érdekelnek, köszönöm. Egyébként megköszönném ha azt is leírnád, hogy mi a baj a két említett géppel, mert az, hogy nem ért hozzá aki ajánlotta, számomra kevéssé értelmezhető.
Ahogy mondtam, messze nem egy profi házimozit akarok, csak egyszerűen egy megbízható, normális konfigot, max ebben az árban. Projektorral, vászonnal, kábellel, hdmi elosztóval, stb max 200.000 amit hajlandó vagyok rászánni, de nyilván nem szomorodnék el, ha a vége csak 170 lenne.
Egyébként egy nappaliban fogom használni, 3-4 méterről tudok vetíteni. Bájdövéj ezen az oldalon ellenőriztem a lehetőségeimet, és a projektor ezen paraméterei tökéletesen beleillenek az elképzeléseimbe:
http://www.epson.com/alf_upload/landing/distance-calculator/Amúgy csak tök sötétben fogom használni a gépet, így fontos, hogy legyen rendben a fényereje is. Ttv-s meccseket és természetesen filmeket fogok elsősorban nézni rajta.
Hangsúlyozom, hogy nem profi, vagy félprofi cucc kell, de nem is elégszem meg a noname kínai cuccal, valamit középről keresek.
-
gyorsan?
csendes tag
Sziasztok.
Szeretném a segítségetek kérni.
Szeretnék egy egyszerű, de élvezhető képet és hangot nyújtó házimozit összerakni otthoni felhasználásra.
Két projektort is ajánlottak nekem, nagyon hasonló paraméterekkel és árral is.
A leírás alapján azt hiszem mindkettő megfelelne az igényeimnek, de szívesen venném ha adnátok némi tanácsot,hogy mégis melyiket válasszam és miért. Esetleg ha van harmadik opció, azt is szívesen meghallgatom.1. BenQ 3D TW529
2. Epson EB-W31
előre is köszönöma segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest