Új hozzászólás Aktív témák

  • Bikkrom

    senior tag

    válasz Chosen #62988 üzenetére

    Az eco mellett még átrakhatod Cinema módba. Az is sokat csökkent a fényerőn és általában színben is "helyesebb" a többi módnál.

    A vászon is javítana valamennyit, egy jó ALR vászon például ami a környezeti fény egy részét szűri ki, akár 3-4*-es kontrasztot hoz. Nekem is világos helyiségeimben vannak a projektorok ALR vászonnal.

    Vagy lehet optimalizálni a szobán. Minél több sötét felületekkel. De ezek együtt hoznak nagyobb javulást. Tehát ALR vászon plusz javítani a szobán, hogy ne legyen ennyi fehér.

    Egy biztos az a gép elég gyenge mozira. Ha cserélnél akkor avx-en vagy hardveraprón találsz a fentebb említett LCD-kből. Fényévekkel jobb képpel megúszhatod azonos árban. Új még a gép vagy használtan vetted? Mikori vásárlás?

    Fent volt még egy kérdésed, hogy hogy lehetséges ekkora kontraszt eltérés. Sok tényezős, teljesen más a gép felépítése egy mozira szánt Epson TW9XXX gépnek meg annak az FH06-nak. Furcsa is, hogy nem 16:10-es képarányú az FH06, mert teljesen olyan, mint prezentációs testvérei. Nagy fényerő, gyenge kotraszt. Az inkább prezentációra való gép.

    Sic vis pacem, para bellum! - Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

Új hozzászólás Aktív témák