Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
localhost
Közösségépítő
-
somasz
addikt
Üdv!
Egyik notimról szeretném backup + recoveryvel átvinni a rendszert frissen telepített, driverezett rendszert a vele megszólalásik hasonlító notebookra.
Eddig a paragon backup and recovery-t használtam, de most egy 320-as vinyóról kéne egy 250-esre átrakni a rendszert. Ez fordítva sima liba lenne, de így megfeküdte a gyomrát.Mit javasoltok, mit tegyek?
(úgy szoktam, hogy az asztali gépemre kötöm egyiket, lementem, restart után feldugom a másikat és rátolom a recoveryt)
Azzal próbálkoztam, hogy lezsugorítottam a lemezt, és külön partíciót hoztam létre, amit kihagytam a mentésből, de amikor recoveryre került sor, nagyon sokáig szüttyögött és inkább kinyomtam.
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
Leawo Blu-ray Ripper Win & Mac Halloween promó
Ezz kitudod szedni 1-enként a dalokat.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
senior tag
válasz somasz #28655 üzenetére
Itt van bemutatva két progi is, én a Macrium Reflect Free-t használom.
essexboy
-
válasz somasz #28655 üzenetére
A gyári megoldás miért nem jó? Készítesz egy lemezképet, egy visszaállító lemezt, és kész.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
tonyrulez
őstag
Biztonsági megfigyelésre használnék XP-n webkamerát. Mivel a kiválasztott gép nagyon lassú, ezért kis erőforrásigényű kellene. Azt sem akarom hogy folyamatosan fusson, távolról tudjam elindítani a streamet.
4 8 15 16 23 42
-
w.miki
veterán
OGG file-kat mivel tudnék összefűzni, esetleg szerkeszteni, úgy, hogy OGG formátumban megmaradjanak?
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
LonGleY
veterán
válasz w.miki #28660 üzenetére
Újratömörítés nélkül szerintem nem tudod. Azt esetleg mp3-al tudod megcsinálni (mp3DirectCut), de akkor sem az összeolvasztást, csak az alapvető nyiszatolást és hangerőállítást. Újratömörítéssel viszont azt csinálsz, amit akarsz (Audacity), de a lossy-ból lossy enkódolása mindenképp mindőségromlással jár. És akkor meg már mindegy, hogy ogg-e vagy sem.
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
válasz w.miki #28662 üzenetére
Honnan jött ez az 1.3b? Ilyen verziószám nem is volt (csak olyan, hogy 1.3.0, egészen 1.3.14-ig), ráadásul a "b" itt bétát jelöl, és alsóhangon 2 éves release-t jelent. Természetesen a legújabb, a 2.0.5. Kellően egyszerű.. Az oldalon van portable (zip) formában is.
Fogod a hangsávokat, és behúzod őket a fleületre. Mindegy, hogy milyen sorrendben, vagy hogy egyszerre-e. Ezek két külön (pontosabban a sztereó miatt 4) hangsávban jelennek majd meg egymás alatt. Szimpla kijelöléssel kiválaszthatod a nemkívánatos részeket és törölheted őket, vagy akár be is illeszheted a másik sávok kijelöl pontjára. Annyit kell tudni, hogy az exportnál minden hangsávot figyelembe vesz a timeline-on. Tehát, ha zenéket passzintanál össze, egymás alatt ne legyen semmi (csak mikor átmosnád az egyiket a másikba).
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
válasz w.miki #28664 üzenetére
Akkor fogod és az egyik hangsávból a másik végére másolod a kijelölt részt (ugyanúgy ctrl + x, c és v). Végül törlöd a nemkívánatos hangsávot és jöhet a file menü / export.. Lehet, hogy van erre kifinomultabb eljárás is, de innentől fogva te is ki tudod tapasztalni a programot, főleg, hogy 5 perce még én sem ismertem a dolgot, most néztem meg élőben, hogy hogyan megoldható a kérdés benne.
[ Szerkesztve ]
-
andorra
őstag
válasz LonGleY #28667 üzenetére
Flac esetében mondom, értelemszerűen arra igaz egy lépésben, de lehet, hogy OGG-ra is:
Az összevonandó fájlokat behúzod a lejátszóablakba, majd mind kijelölöd. Jobb klikk, converzio. Itt a destination alatt bpipálod a "Merge all tracks into one output file" rádiógombot. A különböző beállítások különböző néven elmenthetők, majd billenyűkombinácók is rendelhetők hozzá. -
w.miki
veterán
válasz LonGleY #28665 üzenetére
Hát nem lettek túl jók.
Ha bemásolom egyiket a másik elé, akkor hagy egy kis szünetet a kettő között, amit sehogy nem tudtam törölni. Kijelölésnél nagyobbat ugrik, mint maga a szünet, amit betett.Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
LonGleY
veterán
válasz w.miki #28669 üzenetére
Akkor nagyíts rá! Ctrl + scroll gomb. A nézet menüben is ott vagy a nagyítás/kicsinyítés, és a toolbarra is rápakolták ezeket. Akár hangrezgésenként vagdoshatsz, olyan pontos.
andorra: Erről a "merge" dologról elfelejtkeztem. A convertert használom pedig rendszeresen a profiljaimmal.
[ Szerkesztve ]
-
w.miki
veterán
oggencet feltettem, és...
majdnem jó4 out of 6 tracks converted with major problems.
Source: "C:\TEMP\sp_stream_3_r1_midpitch.ogg"
An error occurred while writing to file (Unexpected audio format change) : "C:\birds2.ogg"
Additional information:
Encoder stream format: 22050Hz / 1ch / 32bps
Command line: "C:\MMedia\codec\oggenc2.exe" -s 511946569 --ignorelength -Q -q5,000000 - -o "birds2.ogg"
Working folder: C:\
Conversion failed: Unexpected audio format change
Source: "C:\TEMP\sp_stream_2_r1_midpitch.ogg"
An error occurred while writing to file (Unexpected audio format change) : "C:\birds2.ogg"
Additional information:
Command line: "C:\MMedia\codec\oggenc2.exe" -s 511946569 --ignorelength -Q -q5,000000 - -o "birds2.ogg"
Source: "C:\TEMP\sp_stream_3_r1_midpitch.ogg"
Additional information:
Source: "C:\TEMP\sp_stream_2_r1_midpitch.ogg"
Additional information:
Conversion failed: Unexpected audio format change20. században ilyen hibaüzenetek, gyerekek hát ki érti ezt??
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
-
w.miki
veterán
-
LonGleY
veterán
válasz #54715584 #28677 üzenetére
Nekem a HTC One hangjai tetszenek. Androidos gépre dobva a mappákat (közvetlenül az SD-re) szépen felismeri a készülék.
-
w.miki
veterán
válasz w.miki #28679 üzenetére
Proccessing > Convert mono to stereo. Így végre sikerült
[ Szerkesztve ]
-
mikoljan
tag
Sziasztok,
Létezik android-ra olyan program amit úgy be lehet konfigurálni, hogy 2 óráról visszafelé számol és minden egyes 2. percben figyelmeztetést ad?
Köszi előre is!
Szerk.:
Fordítva is megfelel, mármint 0 perctől számol, de 2 percenként riaszt.[ Szerkesztve ]
- - - We Enter Into The Future - - -
-
LonGleY
veterán
válasz mikoljan #28681 üzenetére
Egyébként: Android alkalmazások topik
-
RaPiDsHaRe
aktív tag
Sziasztok!
Lakberendezéshez tudnátok programot ajánlani ?
-
Cheesy
őstag
válasz RaPiDsHaRe #28685 üzenetére
Artlantis, Cinema4D, Sweethome3d? Előbbi egyszerűbb és sok az előre elkészített objekt.
nekem is lenne kérdésem a többiekhez
Árajánlatadó programot (excel táblám van de...) keresek. Nem baj, ha nem magyar, főleg ha ingyenes is
[ Szerkesztve ]
www.vakbelmutet.hu
-
maathe
senior tag
Egy elég érdekes kérdésem lenne. Létezik olyan generátor, ami egy megadott szövegben egyetlen karaktert, pl. egy *-ot mozgat, de a szövegen nem változtat?
Erre gondolok:
*teszt
t*eszt
t*e*szt
t*e*s*zt
t*e*s*z*tstb.
Remélem érthetően magyaráztam
[ Szerkesztve ]
-
zone
őstag
válasz Cheesy #28686 üzenetére
Sweet Home 3D-t ajánlom, java alapú és nagyon könnyű használni. Hátránya, hogy a tetőtér ferde oldalfalát nem lehet hozzáadni, csak derékszögűeket, viszont csökkenő magasságú falat lehet. Bár lehet mióta használtam már fejlesztettek rajta.
Árajánlatot én már több cégtől kértem és mind Wordben szerkesztett fejléces listás vagy táblázatos doksit küldtek.
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Van egy Braun NovoScan I dia és negatív szkenner adtak vellegy borzadály programot.Nincsen valamilyen könyen használható esetleg magyar nyelvű program?Mert a picasát és XnView probáltam de az egyik sem látta a dia szkenner. -
qwertly
addikt
-
bolyhos bari
tag
válasz qwertly #28689 üzenetére
Próbáld ki ezt, ingyenes és tud magyarul: Ashampoo Photo Commander 9 Az oldalon meg kell adnod a kupnkódot: ASH-444LW1 Másik 4 programot is kínál ingyen. Jók, próbáltam.
Másik lehetőség, szintén ingyenes, de angol: MAGIX Photo Manager 12 Segítség a telepítéshez (angolul): [link]
Mind legális, semmi sunnyogás!
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Köszönöm szépen a segítséget és külön köszi a LonGleY a linket .Sajnos ma már nem tudom kipróbálni csak szerdán érek rá.
A felállás most,2db szkenner van a pc kötve egy síkágyas az egyszerű dokumentumok bemásolásához,egy dia szkenner a dia képek bemásolásához és archiválisához.És ami problémásabb a dia bemásolás mert pepecselős és kb 11000 db dia képről lenne szó.Ezért kerestem egy gyors és könnyen kezelhető programot a dia szenelésre.Kifogom próbálni az azokat a programokat amelyeket javasoltatok kivétel a paint programot.
További szép napot mindenkinek. -
yuri90
tag
Sziasztok.Egy olyan programot keresek amivel szobát lehet tervezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest