Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
boogie84
veterán
Röviden megosztom tapasztalatomat Samsung SL-M2070W-vel kapcsolatban.
Direkt wifi, NFC. Tökéletes!!
Multifunciós készülék,gyorsan szkennel, gyorsan nyomtat. Akinek elég a fekete lézer, annak ajánlom!Nekem tetszik! A színes verziója 2× ennyibe került volna, többek közt ezért nem azt választottam, másrészt a korább i színes tintasugarasban beszáradt a színes patron.
[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
boogie84
veterán
válasz sanyika007 #8230 üzenetére
Szia!
Köszönöm a részletes beszámolót!
Az egy lap nyomtatás ára nem nagyon érdekel, nem nyomtatok túl sokat. Inkább a wifi miatt nézek másikat a HP F4180 helyett. A HP színes, de egyszerűbb a lézer, még ha nem is színes. Nem tudom megmondani h mennyi színes oldalt nyomtattam vele.
A legutóbb megszívtam mikor elpasszoltam a vga-mat, nem tudtam nyomtatni... nagyon hasznos lett volna egy wifis nyomtató, mert telón megvolt a papír, de egy régi rossz, vacak laptopra 1,5 óra alatt sikerült feltelepítenem azt a k. drivert a nyomtatóhoz. Nagyon ideges voltam.Így inkább a váltok wifis lézerre, amit szintúgy nem gyakran fogok használni. Ha évente vagy 2 évente kell tonert vásárolnom az belefér.
Köszönöm a segítségeteket!
-
boogie84
veterán
Sziasztok!
Ezt a Samsung Xpress SL-M2070W multifunkciós wifi-s mono lézernyomtatót néztem ki magamnak:
Úgy láttam, hogy nem nagyon volt vele még tapasztalat, legalábbis a típusára keresve nem találtam túl sok infót.
Igazából azért néztem ki ezt, mert ez a legolcsóbb wifis multi szkenner 2 év garanciával.Mi a véleményetek róla?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest