Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Casanova*
veterán
válasz panpeter92 #58570 üzenetére
nézzél msi gt-t is!
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
btudos
nagyúr
válasz panpeter92 #58563 üzenetére
Mondjuk emeld fel a kereted úgy a duplájára minimum, de inkább a triplájára, vegyél egyből 3 gépet, és akkor majd nem lesz gondod a szervizzel, 3-ból 1 99,9 % hogy mindig menni fog. Álmokat kergetsz alapvetően, de nem teljesen reménytelen az ügy:
Dell Inspiron 5537-ből van i7-4500U+HD8850m konfig, esetleg Lenovo Ideapad Y510p van 250-ért (i5-4200M+GT750/755m) FHD kijelzős játékgép, amik úgy kb. normális gépek. Ha van keret, inkább az utóbbit vedd, az azért egy fokkal komolyabb szerkezet.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
3RROR
aktív tag
válasz panpeter92 #58563 üzenetére
Új vagy használt is lehet?Ha használt is akkor én Asus Rog-ot néznék.
-
runner 125
nagyúr
válasz panpeter92 #33861 üzenetére
Nem fűződik érdekem hozzájuk, de szerintem ez enyhe túlzás, h "rengeteg negatív tapasztalat van".
Egy részből ha jól nézem, a 7 üzletből a debreceni az egyik. Ha, valóban volt ilyen tapasztalat, le lehet írni, a kompetens személyekhez biztosan eljut, de azt továbbra is túlzónak érzem, h akár 1-1 ilyen - ha tényleg valós - szituáció miatt, az egész szalonra rá kellene húzni a vizes lepedőt.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
btudos
nagyúr
válasz panpeter92 #33868 üzenetére
Azért ez egy elég erős általánosítás és gyanúsítgatás, amit be lehetne már fejezni. Mindenkinek van egy-egy bolttal rossz tapasztalata, mindenhol vannak bunkó vagy rossz napot kifogó ügyintézők, de tény hogy van hogy nem kezelnek megfelelően egy ügyet, ilyenkor jogos a bírálat. Tökmindegy hogy a laptopszalon, a notebookstore vagy az usanotebook a szóban forgó bolt, néhány eset miatt nem lesz egy bolt lehúzva, ha van mellette többszáz-többezer elégedett vevő. Az meg hogy mi melyik boltot ajánljuk a megbízhatóbbak közül többnyire azon múlik hogy melyiknél a legolcsóbb az adott gép, a laptopszalon általában jó ilyen téren, ezért többet szerepel mint más boltok.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz panpeter92 #33866 üzenetére
Ide is megoszthatod, attól hogy a laptopszalonról van szó nem azt jelenti hogy nem lehet róla negatívumot írni. Mindenhol vannak negatív tapasztalatok legyen egy bolt akármennyire is korrekt, de nagyon nem mind1 milyen arányban. Szóval titkolózni nem kellene ezzel kapcsolatban szerintem...
-
Pocok256
veterán
válasz panpeter92 #33866 üzenetére
Hát én aztán most így hirtelen ránézve nem találtam semmit De lehet hogy én vagyok a vak
Azon kívül, hogy 3 ember beírja, hogy nem ajánlja, de hogy miért nem azt egyik sem írja le pontosan.[ Szerkesztve ]
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
Pocok256
veterán
Negative tapasztalatokat belinkelnéd. Érdekelne
[ Szerkesztve ]
-
ad4m1337
aktív tag
Azt nem is írtam, hogy 100% -ra mondták, hogy lehozzák a gépet Pécsről, nagy magabiztosan, stb. erre 3 napot csúszott a szállítás és azért nem mindenki olyan rugalmas, hogy csak úgy bármikor tud időt szakítani a vásárlásra. Bezzeg más helyen szinte könyörögtek, hogy náluk vegyük a gépet...
-
Gedeon31
addikt
válasz panpeter92 #30027 üzenetére
-
olomhuszar
csendes tag
válasz panpeter92 #26961 üzenetére
Szombaton ezt a gépet néztem ki magamnak, ugyanis 162e Ft-ért volt egy áruházban, pedig más kategóriát képvisel, mint a többi ilyen árért.
Utánna pár órán belül felugrott 260-ra.220-230 körül szerintem mindenképpen megéri, persze nagy hátránya a mondjuk 2,5 órás filmnézős akkuidő.
-
Szepi1979
senior tag
A bolt a megbízhatóbbak közé tartozik, a gép jó. Hajrá!
“ nem kell mindig nyerni “
-
runner 125
nagyúr
Rendben van a bolt.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
G-lader
tag
válasz panpeter92 #26538 üzenetére
-
G-lader
tag
válasz panpeter92 #26496 üzenetére
Típus és gép szerint változik, ha elárulnád legalább hogy milyen modell, akkor az segítene tisztázni.
Írni a lenovo supportnak az jó kihívás lesz, mert a lenovo supportnak égen földön nem lehet megtalálni az e-mail címét
Amúgy meg itt érdemes olvasgatni.
[ Szerkesztve ]
-
urdug
aktív tag
Amennyiben van rá nemzetközi garancia és van hazai forgalmazója.
Egy napban 24 óra, egy ládában 24 sör van. Ez nem lehet véletlen!!!
-
Pocok256
veterán
Ez engem is érdekelne napokban írok majd a lenovo supportnak aztán kiderül.
-
Tikakukac
titán
válasz panpeter92 #26483 üzenetére
Az árának a 80%-a hardverbe ment bele. És az a 20% elég kevéske rendes házépítéshez, így a szokásos MSI betegségek közül párat magadnak tudhatsz majd, ez szinte biztos.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
válasz panpeter92 #26480 üzenetére
Strapabíró? Hááát, szerintem messze ez lenne a legutolsó cucc amit arra vennék, hogy strapabíró gépem legyen.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Borote
addikt
válasz panpeter92 #26362 üzenetére
"Azt tudom hogy nem lesz soha olyan jó, mint egy dedikált vga" - de hogy honnan...
A belépő dedikáltakat már simán lehagyja a HD4000, hát még a Trinity A8 és A10 IGP-je.Mennyit szánnál rá? Vagy mindegy, csak a legolcsóbb legyen, és totál nem zavar, ha gyenge minőségű?
Illetve Ultrabook kell, vagy csak szimplán vékony és könnyű gép?[ Szerkesztve ]
-
btudos
nagyúr
válasz panpeter92 #26360 üzenetére
Ultrabook legyen vagy laptop? Mert az igényeidet a legolcsóbb laptop is kielégíti amin van HDMI kijárat, az ultrabookok sorát a nemrég linkelt Fujitsu Lifebook UH552 vagy a Samsung NP530U nyitja.
-
félisten
válasz panpeter92 #26270 üzenetére
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
piRate_nEx
aktív tag
-
premete
veterán
válasz panpeter92 #26270 üzenetére
Itt van pár darab, igaz, kicsit drágábbak: [link]
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
SzalaiG
addikt
válasz panpeter92 #26253 üzenetére
A szomszéd aki könyvborítókat és fantasy grafikákat csinál Dell 7720at használ e célra.
17,3" i5 GT650 8Gb FullHD. Londonból hozta. -
Tikakukac
titán
válasz panpeter92 #26253 üzenetére
Akkor itt a gépek garmadája. Az első 13 gépből valamelyiket.
[ Szerkesztve ]
-
Pocok256
veterán
válasz panpeter92 #26250 üzenetére
szóval akkor 17 és full hd
-
Pocok256
veterán
válasz panpeter92 #26246 üzenetére
Árküszöböt feltétlen írj kérlek mert így 150k tól 500k ig tudunk ajánlani.
-
btudos
nagyúr
válasz panpeter92 #26246 üzenetére
Inkább mondd meg Te mennyit szánnál rá, és milyen méretben gondolkodsz.
-
Tikakukac
titán
válasz panpeter92 #24582 üzenetére
Valóban jó ennyiért. Csak ugye 200k körül kezdtünk
-
félisten
Épphogy egy kicsit lóg ki...
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Watto1991
senior tag
Ide lehet, hogy elkéne már az i7 az SLI miatt ..
-
félisten
válasz panpeter92 #24579 üzenetére
-
runner 125
nagyúr
válasz panpeter92 #24486 üzenetére
Amcsi rendelésekkel az a gáz, h manapság egyre több mindent megfognak vámon. S, ha már rápakolják a vámot, áfát, semmivel nem jössz ki jobban, mintha itthon vásároltad volna meg.
-
félisten
válasz panpeter92 #24486 üzenetére
Mit szólnál mondjuk egy Dell Inspiron 7720-hoz?
-
Tim82
félisten
válasz panpeter92 #23820 üzenetére
Fáradj át ide (csak számolj azzal, hogy kb. 1-2 napos átfutási idővel kapsz választ, mert az árazást végző ármester el van havazva általában): Notebook beárazós topik.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
DNReNTi
őstag
válasz panpeter92 #23817 üzenetére
Pontos konfiguráció és a kis hiba kérdése.
but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray
-
Tikakukac
titán
válasz panpeter92 #23773 üzenetére
Az, hogy a mostaniakból egy darabot sem látsz majd jó eséllyel.
-
Tikakukac
titán
válasz panpeter92 #23755 üzenetére
Várd meg a nyarat. Addigra minden mostani gép kifut.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- MacBook Air M1 8GB/256ssd/Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3949
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1185G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- ÚJ Asus Vivobook 15 M1502YA - 15.6"FHD - Ryzen 7 7730U - 16GB - 1TB - Win11 PRO - 2 év garancia
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eredeti Dell Laptop Töltők 130-180 Watt !
- Lenovo T14 G1 i5-10310u 16Gb ram, 256Gb NVme, 1 év garancia, számla
- Dell 5320 i5-1135G7 16 Gb Ram 256 Gb NVMe, érintő kijelző 12 hó garancia, MINT AZ ÚJ !!!
- HP X2 1013 G3 Core i5 8250U 16Gb Ram Win11 Tablet 120HZ kijelző Garanciával
- Toshiba i5-4200 8Gb ram, 256Gb tárhellyel, számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest