Hirdetés
-
GAMEPOD
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tenken
őstag
válasz
Evelin26 #22018 üzenetére
Amennyire én olvasgattam ez Fuji-s specialitás, mert úgy oldották meg, hogy csak terhelés alatt menjen a ventilátor. Így alap állapotban teljesen hangtalan, de egy picit melegebb a konkurenciánál. Ezek a notik hűvösebbek nyúzás közben, mintha nem csinálnak semmit
.
Rosszul egyikkel sem jársz. Szerintem annyi, hogy a csillogós felületek olcsóbb hatást kölcsönöznek a gépnek, de ez tényleg egyéni ízlés kérdése. -
Evelin26
csendes tag
válasz
Evelin26 #21887 üzenetére
Ma fogom megvenni a laptopot. Az előző hsz-omban írtak közül még mindig nem sikerült választani. Az AH-sra tennék valami matricát, ha nagyon csillogós, ujjlenyomat szedős. Az adataik alapján melyiket érdemesebb megvenni? Egy ismerősöm mondta, hogy nagyon felmelegszenek. Ezt tesztekben is olvastam. Az alja kb. 42 fokra melegszik. Ez sok?
-
Tenken
őstag
-
Evelin26
csendes tag
válasz
Evelin26 #21482 üzenetére
A B580-nak itt más a fedele, mint a többi oldalon láttam. Talán ezen nem látszik annyira az ujjlenyomat. Meg azt írja, hogy matt, de mint írtam a videókon ez nem látszott. Kérdés, hogy tényleg olyan van-e a képen amit küldenek. Amúgy megfelelne nekem. Csak volt egy videó ahol megnyomkodták a csukótámasznál, és simán benyomódik. Azt most nem találtam, helyette ezt.
-
Chaser
legenda
válasz
Evelin26 #21345 üzenetére
Sztem kevered a fuji-siemens-szel, amihez már köze nincs. Csak fuji. Ráadásul jobb szervizháttérrel ami a lenovonak van. Ha nem játékra kell én azt venném. 130-ért van i3-as A532, az első gép is annyiba kerül amit linkeltél.
Laptopszalon, mysoft most hirtelen ami eszembe jut.
Ha G580 kell mindenképp. pentium +GT635 - ami 630 - 130k a szalonnál.
133k mysoftnál i3-mal GT630 nélkül
De biztos van még más megbízható boltban is csak keresni kell.szerk: premete: A Mars család már régóta tolja és párszor bele is buktak, ami mondjuk nem titok. A többiről meg nem lehet beszélni, de már lassan minden a Marshoz tartozik, ami szintén nem titok csak kevesen tudják.
-
Chaser
legenda
válasz
Evelin26 #21225 üzenetére
Az A532 jobb összeszerelés. matt kijelző, itthoni szerviz. Vga-ról nem volt szó, ha játék akkor egyértelműen G580 pentium+GT630 130k-ért. A GT610 egy kalap kaksi, HD3000 majdnem ua. tudja. Az meg hogy mi lesz a gépeddel ha szervizbe kerül, sztem még maga a Teremtő sem tudja. De ilyen árkategóriában ne válogassunk, fuji szervizére nincs panasz egyébként.
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Nők, nőügyek (18+)
- Last Epoch
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/i5-G7/8GB/256SSD/Magyar)
- Kedvező ár! HP Zbook 15 Workstation laptop (15,6FHD/i7-G4MQ/16GB/128SSD/Nvidia2GB)
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 370 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/16GB/256SSD)
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 260 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- Kedvező ár! Lenovo L380 Touch laptop (14FHD/i5-G8/8GB/256SSD)
- Új Lenovo Yoga Slim7X 14.5" OLED 3K 90Hz Touch SD X Elite 12mag 32GB 1TB SSD AdrenoX1 WiFi7 Garancia
- Új Asus Zenbook Duo 2x14" WQHD OLED 120Hz Touch Ultra9 185H 16mag 32GB 1TB Intel Arc Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (1. generáció) eladó prémium, 360 -ban hajlítható üzleti ultrabook!
- Lenovo ThinkPad T490s laptop 16GB RAM, i5, Windows 11 gyári kiegészítőkkel!
- Eladó Lenovo ThinkPad T490s laptop 16GG, i5, gyári kiegészítőkkel!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS ROG Zephyrus G14 GA403UI-QS033W Notebook - Kamatmentes részletfizetés
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest