-
GAMEPOD.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz zsepii #172880 üzenetére
Nem, tudom, én HP-val foglalkozok, ahogy a T. Kolléga már megírta előtte
HP-ból egy jó Zbook workstationt ajánlanék, ezek erre vannak fejlesztve.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
veterán
-
-
Tikakukac
titán
válasz zsepii #154424 üzenetére
Nem is állítottam, hogy szidtad a mutert. Azt írtam, hogy privátban megint írt valaki egy okosat, mert nem elégítette ki a piac az elképzeléseit és ezért elvben én vagyok a felelős és kezdem úgy érezni, itt is ez kezdődik.
A kolléga a listát amikből tudsz válogatni már leírta. Az ODD árát nem merem beleszámolni, körülbelül levélnehezék szinten mozog, én kicsi tokkal, sosem használt zacskós állapotában zsebeltem be egy ilyet már sok évvel ezelőtt is ajándékba, mert elvittek egy másik doboznyi régi kacatot. Apróról vadászhatsz neked megfelelő színűt-méretűt-szagút. Sajnos újban se nagyon van már kínálat minőségi meghajtóból.A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
válasz zsepii #154419 üzenetére
Nem olasz oldalra visz. A gép az olasz. Attól, mert amcsi/angol/német/magyar oldalból/nyelvre nyitod meg, a gép típuskódja nem változik. Amit linkeltél gépet, az olasz
Lassan egyébként azt látom, hogy nem igazán fogok kapni itt sajnos segítséget.
Azért köszönöm azoknak, akik megpróbálták!
Megyek a saját fejem után.
Most teljesen őszintén: bocsi előre is a hangnemért, meg úgy mindenért, de kezd tele lenni a koffer, privátban is írt az egyik értelem egy szép anyázósat, most meg ide is kezd átgyűrűzni, mintha tényleg mi tehetnénk arról, hogy irreálisak az elképzelések ügyfél oldalról...Ha egyszer b@sszátok meg nincs olyan gép, ami teljesíti a kívánságlistát, akkor mégis mi a kukit vártok?! Csodát? Teremtsünk akkor olyat a semmiből, ami megfelel az igényeknek? Ez nem így megy. Esetedben: az optikai meghajtó marha sok nagyon hasznos helyet vesz el az iszonyatosan szűkös térfogatból. Szinte már senki sem használja az ODD-t, ez az egyik, a másik, hogy 3cm vastag gépben nem nagyon lehet kiokoskodni egy ilyen nagy szerkezetnek a helyet, hogy hűtés is elférjen meg akku is, meg még esetleg HDD is M.2 slottal.
Nyugodtan mehetsz a saját fejed után, Pavilion meg Vostro... ezeket ennyiért megvenni a nettó pénzégetés biturbó. Ha megéri a durva felárat a fapad kasztni és ehhez tartozó körítés, plusz a gyengébb hardver, ahelyett, hogy egy ultraslim ODD-t bedobna a fater a noti táskába egy USB kábellel...
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
t.imi
addikt
válasz zsepii #154401 üzenetére
Nekem az i5/1050 volt, ebben passzolom mennyiben más a hűtés, de az nagyon forrófejű. Desktopon 50-72 között, ez talán még orvosolható.
Kijelző könnyedén hajlik vagy 5cm-t oldalirányba, zsanérok a házon is szépen görbülnek mikor felnyitod. Én nem mertem bevállalni a 3 év garancia ellenére sem. -
addikt
válasz zsepii #154313 üzenetére
USB optikát fillérekért lehet kapni.
Amiben van optikai azzal meg az lesz a baj, hogy gagyi, nehéz, régi...Biztos nem minden nap kell az optikai, segíts magadon egy vékonyabb, könnyebb géppel és egy USB meghajtóval.
Amúgy mire használnak 2019 vége felé optikai lemezt? Én évek óta egy darabot nem láttam.
[ Szerkesztve ]
-
Khelben
nagyúr
válasz zsepii #154301 üzenetére
Sikerült kiválasztani majdnem a legrosszabb gépeket... 400-ból üzleti erős gép neccesen lenne, így inkább valami konzumer izomgépet kellene venni. Dell G5, Acer Predator Helios 300, esetleg HP Omen. Videószerkesztésnél utána kell olvasni, melyik vga-ból lehet kipréselni valami támogatást.
-
Tikakukac
titán
válasz zsepii #147139 üzenetére
Na ezt biztosan ne.
Adná magát egy HP15 mondjuk, de annyira ott van 270k-ért a probook.... ah. Nagyon plafonon vagy?
lordworld: Ennyiért biztosan nem, tekintve, hogy máshol nem gyengén olcsóbb tud lenni. Hogy ezen felül jó-e, nos. Van Lenovo fanboy haverom, ő egyből rávágná, holott 2 laptopja volt egész életében. Én lehet várnék valami 1060-os használtra.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
válasz zsepii #13452 üzenetére
A lentebbi összeállítás remek, mysoft dettó jó bolt.
Lui76: 8GB ram hacsak nem fotóboltolsz akkor értelmetlen. DC megint nem sokat hoz a konyhára. Ram freki dettó. Ezeknek asztaliban esetleg lenne értelme, de notiban 5% max amit egy ilyennel elérsz.
-
darvak
senior tag
válasz zsepii #13449 üzenetére
+1
Pl. ha kihasználnád a kereted, akkor:
E6330-i5
V200 SSD-128GB
pl.+4Gb RAM
----------------------------------------------------------------
370 alatt leszel. -
Tikakukac
titán
válasz zsepii #13449 üzenetére
Azt remélem látod, hogy ez egy alacsony feszes proci alacsony órajelekkel, hiába i5, elég harmatos.
Gyári SSD-nek pedig akkora a felára, hogy ezerszer inkább utólag berakva, fél perc áldozással az idődből.
T420/s vagy T430/s verziókat nézném inkább Thinkpad vonalon. Azokból az i3 is elég, simán hozzák a belinkelt géped képességeit, de inkább többet. SSD meg mehet bele utólag, modem dettó nem nagy munka, de gyári opció szintén van.
Esetleg érdemes megnézni a Dell E6*** gépeit is, rengeteg modell van.[ Szerkesztve ]
-
_DiEGO_
őstag
Szia Barna110 !
Srácok a lényeg hogy ide egy 130 Ft körüli lehetőleg legjobb lapos kéne ... annyit kell tudni , hogy game másodlagos neki , mint ahogy írja első a munka , netezés, HD filmek , Office !
Én is kérlek benneteket , hogy segítsetek neki a lehető legelfogadhatóbbat eltalálni ebben az árkategóriában ! De ha tudtok jobbat mint amiket kiválasztott , akkor azt is legyetek szívesek jelezni neki !
-
Borote
addikt
Ha nem használod játékra, akkor számodra teljességgel fölösleges. Ettől eltekintve a leggyengébb Kepler, de a mostani mezőnyben jó helyen áll, erős, középkategóriás GPU, kis fogyasztással!
Ha ennyi pénzt szánsz rá, akkor egy üzleti subnotebookot nézz, mint pl az X220/X230, illetve annak a tablet változata - arra is figyelj, hogy ha ilyet veszel, akkor IPS kijelzőset keress, azoknak gyönyörű a kijelzőjük.(#6267) Tikakukac: nagyon tudom ajánlani az AFFS kijelzőt
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest