Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
btudos
nagyúr
válasz anonym1s #32695 üzenetére
Az említett Lifebook ugyanazt tudja mint a kinézett Lenovo, de tartósabb, masszívabb gép. Szóval nem tudom miért vennéd inkabb a lakkos G580-at ahelyett... De a Te döntésed, ha az A512 nem jön be, akkor inkább a Samsung, ha hibátlan állapotban van.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
anonym1s
őstag
válasz Prowler #32691 üzenetére
Ezt elhiszem, de nalam a minoseget hatterbe szoritja a tudas. Nekem egy i3-2350 medion gepem van, tavaly nyaron vettem kb. 95ezer ft-ert, es a lakkfekete muanyag hazat nem zartam a szivembe, de hibatlanul mukodik mar tiz honapja. A szuleim gepevel is ugy vagyok, hogy ugyanazert a penzert, inkabb legyen combos belseje es kevesbe szep kulseje, mint szep de docogos belsovel. Sajnos a samsungot nem tudom megnezni, azt netem vennem. A masik kettot itt lattam a tescoban, es a lenovo lakkfekete kulseje es csillogos kijelzoje abszolut nem tetszik, de inkabb azt vennem mint a gyengecske amd gepet.
Akkor az uj b960 lenovora szavaznal 100ert, op rendszer nelkul, vagy az elobb emlitett hasznalt (de ujszeru allapotban) i3 samsungra 110ert win8-al?[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz stratova #32687 üzenetére
Na és Intelnél? Mert kicsit nevetséges, hogy a 4 éves integrált köpi a HD-t, a nagy géppel pedig 4 év viaskodás után sem sikerült még minden videót reccs nélkül tolni...
Ez van, ami sz@r az sz@r.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
stratova
veterán
válasz Tikakukac #32683 üzenetére
Brazosnál (E2-1800 stb.) csak megfelelő verziószámú flashplayer és esetleg chromenál beállítások módosítása szükséges, nem a legújabb és akkor szépen viszi egy E350 is. Máskülönben csak CPU-t terhel, ami Brazosnál soványka, emiatt kívánja a GPU gyorsítást.
[ Szerkesztve ]
-
Prowler
senior tag
válasz anonym1s #32685 üzenetére
E2-1800 ellenében a B960 jobb. Viszont itt ne a processzort nézd, hanem a gépet ami körülötte van. Ezért ajánlunk típusokat, nem hardvert. Az i3-3110 semmivel nem lesz gyorsabb, arról nem beszélve, hogy nagy eséllyel rosszabb anyagminőségű házban van.
Sajnos ezek nem olyanok mint az asztali gépek, itt figyelni kell a jó hűtésre, jó zsanérokra, nem hullámzó billentyűzetre, stb. Ez pedig gyártónként és típusonként igen eltérő![ Szerkesztve ]
Veremivadék Undorkutya
-
anonym1s
őstag
Akkor ha jol veszem ki a szavaitokbol, inkab a b960-at ajanljatok mint az e2-1800, ugye? Az i3-3110 van velemeny? 10ezerrel lenne dragabb alig hasznaltan es azon van legalis win8, a masik ketto op rendszer nelkuli, de ujak.
-
Tikakukac
titán
válasz anonym1s #32678 üzenetére
Ott nem a vidkari izzadt, mert tesóm azzal simán tolja a sims 2-3 kaliberű játékokat. Ott a proci volt fos. Dedikált karival tudod miként fogsz szívni? 6* erősebb karim van FHD youtube szaggat. Flashplayer gáz. Ennyi.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Prowler
senior tag
válasz anonym1s #32680 üzenetére
Asusból az X széria elég gyengére sikerült, a K sem túl acélos. G580 nem rossz, de erre a felhasználásra nem a legmegfelelőbb. A Fujitsu [link] is van B960 processzorral, bele is fér az általad írt keretbe.
Értem, hogy időtálló gépet szeretnél, de egyrészt ennyi pénzért csodák nincsenek, másrészt ha már kevés lesz a gép ereje az a CPU miatt lesz. VGA teljesen felesleges, csak plusz fűtésnek jó. Ha a Fujitsura vesztek +1 év garanciát, akkor lesz egy minimum 3 évig problémamentes gépetek.Veremivadék Undorkutya
-
kerekfej
addikt
-
anonym1s
őstag
válasz Prowler #32679 üzenetére
Igen, a lenovo g580 es fenyes kijelzos, ami nem a legjobb szerintem, de inkabb fenyes kijelzo es jobb proceszor mint forditva. Az asus tipusa x55 ha jol emlekszem, de mindjart megnezem.
Asus X55U, es ez kulturaltabban is nez ki. Szoval a b960 lenovo vagy e2-1800 asus?[ Szerkesztve ]
-
Prowler
senior tag
válasz anonym1s #32678 üzenetére
Flash, youtube és skype miatt pont hogy nem kell dedikált VGA, egy sima HD2000 is lejátssza már ezeket a tartalmakat. A B960 nem tudom melyik Lenovoban van, gondolom G580-B580. Annál az A512, A532 jobb minőség, plusz matt kijelző. De amúgy van A512 is B960 procival 99 ezerért.
Veremivadék Undorkutya
-
anonym1s
őstag
válasz Nixon18 #32674 üzenetére
Hali.
Flash-ek, youtube, skype miatt kell vga, plusz azert mert nem akarok 2-3 ev mulva ujat venni nekik. Tudom hogy altalanos felfogas szerint egyszeru gep is eleg netezesre, de en nem ezt tapasztaltam. Volt egy amd e450 gepem, es egyszeru tobb lapos bongeszes igencsak megizzasztotta. A pentium B960 es amd e2-1800 kozul melyik a jobb? Ja, elfelejtettem a tipust. Az e2-1800 egy asus gep, a B960 meg lenovo.[ Szerkesztve ]
-
Prowler
senior tag
-
anonym1s
őstag
Sziasztok.
Szuleimnek keresek laptopot internetezesre max. 100ezer forintert. Ami engem erdekel az a processzor es videokartya. Most neztem ket gepet. Az egyik AMD E2-1800, ati 7340 video, 4gb ram, 500 gb hdd, 95zer ft. A masik Pentium B960, nvidia 630 video, 4gb ram, 500gb hdd, 100ezer ft.
Tudnek szerezni hasznaltan (2 hetes) Intel i3-3110, intel hd4000 video, 6gb ram, 500gb hdd. Melyiket ajanlanatok es miert? Esetleg tudnatok ajanlani mast? -
Devil84
csendes tag
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni laptop vásárlás kapcsán, már nézegettem i3-as belépő szintet, de nem tudom...
(1) Maximális keretösszeg Ft-ban?
110eFt (i3 esetén 140eFt)
(2) Kijelző mérete, felbontása, fényes, matt?
15,6" a többi mindegy
(3) Notebook súlya?
<3kg
(4) Felhasználási kör (játék, munka stb…)?
excel/word otthoni felhasználás; skype (videóhívás); internet; film; néha 1-2 fps vagy stratégiai játék
(5) Mi a fontosabb számodra, a megbízhatóság vagy a teljesítmény?
megbízhatóság
(6) Operációs rendszerrel, ha igen milyennel vagy FreeDOS-al kéred?
nem
(7) Tárhely (HDD) és memória (RAM) mennyisége?
min 500GB HDD és 4GB RAM
(8) Egyéb kívánság (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
webkamera; HDMI
(9) Eddig kinézett notebookok, linkeld be a boltot (Ez azért fontos, mert ha jót választottál akkor csak egy olcsóbb boltot kell keresni)
nincs konkrétum
(10) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
azonnal
(11) Használt gép is szóba jöhet, vagy kizárólag csak új?
új, részletre szeretném venniElőre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Neuroanatómiai károsodás zavarja a retikuláris aktiválási rendszeremet :)
-
Prowler
senior tag
-
Kowax
tag
Üdv Mindenkinek!
Én is segítséget szeretnék kérni.
Mondjuk olyan 200 ezer körül.(2) Kijelző mérete, felbontása, fényes, matt?
Minimum 15-ös, de inkább nagyobb.(3) Notebook súlya?
Nem szempont.(4) Felhasználási kör (játék, munka stb…)?
Főképpen 3D CAD tervezés.(5) Mi a fontosabb számodra, a megbízhatóság vagy a teljesítmény?
Nehéz kérdés...alternatívát kérnék erre is és arra is, ha ilyet lehet.(6) Operációs rendszerrel, ha igen milyennel vagy FreeDOS-al kéred?
FreeDOS tökéletes.(7) Tárhely (HDD) és memória (RAM) mennyisége?
HDD legalább 500 GB, RAM minimum 4 GB, de inkább több.(8) Egyéb kívánság (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
Hmm...DVD lehetne benne, de külső íróval is elleszek, ha nincs.(9) Eddig kinézett notebookok, linkeld be a boltot (Ez azért fontos, mert ha jót választottál akkor csak egy olcsóbb boltot kell keresni)
Még semmi kőbe vésett dolog, mindent meghallgatok.(10) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Hamarosan.(11) Használt gép is szóba jöhet, vagy kizárólag csak új?
Az egyik sarkalatos pont itt jött el: lehetne használt is, azonban részletfizetésre szeretném venni. Így gondolom csak újról beszélhetünk.Tud valaki segíteni?
Előre is köszönöm, ha valaki rám szánja a drága idejét.Böff!:))
-
félisten
-
Watto1991
senior tag
Most olvasom, hogy a MacBook Air-ekben is TN panel van. Ez is az a trágya minőségű TN panel, mint a mai olcsóbb gépekben van ?
-
B-L-A-C-K
titán
Kicsit off, de hasznos lehet...
Gyakran feljön ez a téma itt hogy ugye 8 nap van internetes vásárlás esetén hogy a terméktől elálljunk (természetesen van ahol több de ennyi a minimum). Na pont most erről van a tv-ben szó. Ami plusz információ lehet ezzel kapcsolatban, hogy úgy van a 8 nap hogy nem 8 napon belül kell visszajuttatni a terméket az eladónak, azaz nem kell kapkodni vele hogy az időbe beleférjünk, hanem mindössze közülin kell 8 napon belül az üzlettel hogy elállnál a vásárlástól, azaz ha 8. napon írsz egy emailt ezzel kapcsolatban még az is érvényes.
-
TheCujo
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek van esetleg tapasztalata ezzel a laptoppal: [link]
Főképpen netezésre,irodai munkára,illetve ha belefér játékra(esetleg gta4?) lenne használva.
Minden vélemény érdekelne,esetleg Toshibán belül más széria is.Mivel laptopban egyáltalán nem vagyok jártas,megköszönnék minden véleményt. -
Pocok256
veterán
válasz Tenken #32656 üzenetére
Energy managment -nél nekem csak a szokásos energiatakarékos, teljesitménycentrikus és kiegyensúlyozott van csak
Boostos P state gondolom ez a Performance level p0 lenne az inspectorban ?
Vérszemet kaptam most már végig olvasom a topicotHODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
Tenken
őstag
válasz Pocok256 #32653 üzenetére
Boost-os P-statet kell fixre állítani és felhúzni. Ahhoz meg Lenovo féle energy menedgementet, ha jól emlékszem dinamikusra kell állítani. Különben nem használja az a State-t. Ez gyártónként változó. Y580-nál így sikerült a tulajoknak. Gondolom neked is valami hasonló lesz Lenovo lévén. Én inkább kísérleteznék, meg átnézném elejétől végéig azokat a linkelt fórumokat, mert kicsi az esély, hogy bármi is változzon szimplán egy új drivernek köszönhetően..
"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
-
-
konyi79
addikt
Hali!
Ebben esetleg valaki tud segíteni? A gép elsősorban irodai munkára, olykor rajzolásra külső megjelenítőn kétmonitoros üzemben kellene. Meg néha családi videók összevágása.
Köszi. -
Tenken
őstag
válasz Pocok256 #32647 üzenetére
Ezt meg ezt érdemes olvasgatni.
Amúgy igazad lehet, mert az első hsz. rögtön ezzel fogad: "Some members are experiencing problem with Nvidia series beyond 310.90. Stick to older driver sets and Win7 at the moment."Vissza rakhatsz egy korábbi drivert, vagy vársz a füstöléssel, amíg nv is úgy gondolja.
-
spyduck
nagyúr
válasz SzlobiG #32637 üzenetére
És melyik mennyibe kerül? Mennyi notebookot adnak el 1 évben? A különbözet több milli eladott notebook esetén szted mekkora? Amúgy pedig nincs akkora darabszám sem, nem csak az árral van baj.
Amúgy pedig a disztri és a kisker árak sokkal nagyobb eltérést mutatnak az 5400-as és 7200-as HDD-k esetén. Mind1, nem akarom én bizonygatni az igazamat, én tudom, h emiatt van ha nem hiszed el az a te bajod[ Szerkesztve ]
-
Rolli
aktív tag
válasz runner 125 #32640 üzenetére
200körűl azért lehet kapni jobbat,akár egy y580-at gt660m-el.
-
-
SzlobiG
félisten
válasz Tikakukac #32634 üzenetére
Valóban, de volt már dolgom csomó 5400-es és 7200-es hdd-val szerelt notival na meg asztali géppel is és ismerem a teljesítményüket. Pont egyik nap volt itt egy asztali gép 5400-es wd green hdd-vel hát azt hittem sose végzek vele olyan lassú volt.
Ha magamnak lenne akkor nem lenne kérdés az SSD, de céghez lesz a noti remélem találok még 7200-est.
(#32635) spyduck Megértem ezt, de mondom bemegyek egy boltba és simán adnak 7200-es noti hdd-t vagy csak benézek az apróra.
-
foxi69
tag
Üdv!
Egy kis segítséget kérnék, amit előre is köszönök!
300eFt
(2) Kijelző mérete, felbontása, fényes, matt?
14.x-15.x
(3) Notebook súlya?
max. 2,5 kg
(4) Felhasználási kör (játék, munka stb…)?
munka, néha egy kevés játék (starcraft 2 jól fusson), alapvetően egyetemre kellene (mechatronika)
(5) Mi a fontosabb számodra, a megbízhatóság vagy a teljesítmény?
megbízhatóság
(6) Operációs rendszerrel, ha igen milyennel vagy FreeDOS-al kéred?
elég a DOS
(7) Tárhely (HDD) és memória (RAM) mennyisége?
min. 500 GB és min. 4 GB
(8) Egyéb kívánság (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
HDMI, webkamera
(9) Eddig kinézett notebookok, linkeld be a boltot (Ez azért fontos, mert ha jót választottál akkor csak egy olcsóbb boltot kell keresni)
nincs kinézve konkrét, megbízható támogatású gép és üzlet érdekel (edigital kizárva)
(10) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
most
(11) Használt gép is szóba jöhet, vagy kizárólag csak új?
csak új[ Szerkesztve ]
-
spyduck
nagyúr
-
-
SzlobiG
félisten
válasz runner 125 #32632 üzenetére
Igen ismerem ezeket a kombókat ha jól rémlik a Lenovonak gyárilag olyan az optikai meghajtója, hogy belelehet rakni a HDD-t.
Amúgy nekem is a 3. opció a szimpi, de nézelődök még hátha találok 7200-es vinyóval szereltet mer jelenesetbe az lenne a nyerő.
(#32631) spyduck Olvastam ezt nem mostani hír, na meg nem csak a WD van a piacon. Pl akármikor tudok venni boltba 7200-es HDD-t, szal kétlem, hogy e-miatt van belőlük kevés. Múltkor volt hír arról, hogy a notikba megszűnik a 7200-es HDD-k forgalmazása de minek...
-
runner 125
nagyúr
válasz SzlobiG #32630 üzenetére
Gyárilag SSD-vel szerelt gépet anyagilag nem éri meg megvásárolni, mert jóval drágábbra jön ki, mintha utólag te rakod bele.
Alapvetően 3 megoldás van.
Ha, olyan gépet vásárolsz, amiben van mSata SSD bővítésre lehetőség (üzleti modell-ek nagy része..., Series 7, Y500, Y580, 5720 pl..), akkor minden marad a maga helyén, csak belepattintod az mSata SSD-t.
Ha, nincs ilyen bővítési lehetőség, marad a 2,5"-os SSD. Amit be rakhatsz (gyártó válogatja, h ki engedi meg a HDD cserét, de nagy részüknél nem jár garvesztéssel) a HDD helyére, így az kikerül, s mondjuk beleteszed egy külső USB3.0-s külső rack-be.
Harmadik variáció, h a HDD helyére, bekerül az SSD, majd az ODD helyére egy beépítőkeretbe a HDD (nyilván a burkolat ezen része rá van pattintva a keretre, így kívülről semmiféle változást nem lát az ember).
Talán ez a legnépszerűbb megoldás, mivel így nem kell hatalmas kapacitású SSD-t venni, illetve a torrentezés, adattárolás mehet a HDD-re.
(Létezik olyan kombó is, amelyben együtt meg lehet vásárolni az SSD beépítőkeretet, illetve a DVD író külső rack-jét, így nem vész el az ODD sem. Slim házakból kifolyólag notebook táskában ugyanúgy hordozható.)[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
SzlobiG
félisten
válasz runner 125 #32629 üzenetére
Igen SSD-re gondoltam én is csak azzal az a baj, hogy olyat szintén alig találni amibe gyárilag SDD-t szerelnek és 200K-alatt kapni.
Ha meg én kicserélem SSD-re akkor azzal ugrasztom a gart, nem? Na meg a tárhely se mind1, hogy pl 128giga v 500giga.
-
runner 125
nagyúr
válasz SzlobiG #32628 üzenetére
7200-as HDD általában az üzleti modellekben van jelen, pl. enyémben is olyan van.
De, az SSD-k korában szerintem ez már tök mindegy."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
SzlobiG
félisten
7200RPM-es HDD-val miért nem szerelik már a notikat? Alig találok olyat és 150-200k között kéne egy jó gyors gép. 5400-es kizárva a lassúsága miatt.
I5 akármelyik proci.
2. vga nem fontos nem játékra kell.
17colosba jó lenne.
500giga tár elég is lenne csak 7200-es.Ha valaki tud ilyet akkor megköszönném.
-
Tenken
őstag
válasz AMD Power #32625 üzenetére
Nem sokkal alatta részleteztem, hogy miért felesleges. Esetleg azért érheti meg várni rá, mert ha megjelenik akkor lejjebb nyomja az Y500 árát...
De neked az a linkelt Samu lenne a legideálisabb. Jó az szerintem. Samu még új fiú notebook ágon, ilyenkor még igyekeznek bizonyítani, hogy komolyan kell venni őket minden modellnél.
-
zaugheek
tag
Tisztelt Öreg motorosok!
Kinéztem magamnak egy Dell Inspiron 3521-est. A végső kérdés az, hogy melyik boltban lenne érdemes megvenni, mert én tallózgattam, és bár vannak specifikáció beli eltérések, de alapvetően ez a felállás:
#1: legolcsóbb,
#2: olcsóbb,
#3: drága,
#4: drágaMit javasoltok, melyik ajánlatba lenne érdemes beleugrani? Alapvetően a második lehetőséget favorizálom, ami 139 990 ft-ba kerül, mondjuk az edigtal ajánlata is érdekes, mert hétvégén voltam bent náluk, és a weboldaluk állításával ellentétesen volt kint 3521-es 139 990-ért. Szóval?
-
btudos
nagyúr
Ott az Y500 GT650m SLI-vel, arra érdemes cserélni, bár kicsit még hozzá kéne tenni.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
zenwalk
senior tag
-
Rolli
aktív tag
válasz runner 125 #32618 üzenetére
a Gt630m elég gyenge játékra szerintem..
Ennél valami komolyabb érdekelne. -
runner 125
nagyúr
-
Rolli
aktív tag
válasz runner 125 #32616 üzenetére
210.000 környékén keresek laptopot.Tudnátok ajánlani valamit játékra?
Elvárások.
minimum 15"
4gb memória
erős videokártya.elképzelésem nincs,szívesen veszem a tanácsokat..
Köszönöm.
-
Rolli
aktív tag
sziasztok.
210.000-ből melyik laptop lenne a legjobb választás játékra?
Köszönöm.
-
Tenken
őstag
válasz stratova #32606 üzenetére
Ez csak a Haswell-ben tér el. 750m ugyanaz a kepler, mint 660m, ami a gddr5-ös 640m-től ugyanazt tudja, csak más gyári órajelekkel. Szvsz megfelelő hűtés mellett nincs különbség közöttük (ezeket a chipeket névtől függetlenül 1200 MHz-ig lehet húzni egységesen).
Aki ilyen gépbe gondolkodik nyugodtan megveheti az Y500-at, mert semmivel nem lesz jobb az 510.
-
Silvestris
tag
-
Silvestris
tag
válasz AxBattler #32598 üzenetére
Abszolút érthető, nekem itt más a helyzetem Ománban expatként: itt úgy vagyok vele, hogy ha már viszik, vigyék inkábbb Németországba mint Indiába. Pár ismerősömnek itt akik idegenkedtek az alienware-től, van a 17 collos változat itt,, de még nem volt szükségük a garancia kipróbálására
-
eris94
tag
Üdv!
Haverom jövőre megy egyetemre és emiatt laptopvásárlás előtt áll, de nincs ide regje, szóval én kérdeznék
Tudnátok ajánlani nagyon max 100ezer forintért valami jó ár/érték arányú gépet?
Gondolom nem kell egy gamer noti neki, de azért ne essen össze egy böngésző+word+zenelejátszó kombótól.Köszi előre is
-
drzozo
senior tag
válasz AMD Power #32604 üzenetére
Nem tudom ki linkelte már és mi volt a neve, de mintha valaki írta volna, hogy hamarosan érkezik az új "gamer" lenovo, ami az Y500 utódja lesz. Linkelje már be legyen szíves melyikről van szó, mert az istenért sem találom...
ps.: újat akartam, nem neked ment, csak megszokásból ment válasz üzinek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 10300H - 16GB - 1,5TB SSD - Win11 - GTX 1650 Ti
- ÚJ Asus Vivobook 15 M1502YA - 15.6"FHD - Ryzen 7 7730U - 16GB - 1TB - Win11 PRO - 2 év garancia
- Apple MacBook Pro - M1, 2020, Silver - 13", 8GB RAM, 512GB SSD, Tocuh Bar, Magyar Bill. - Eladó!
- ÚJ Asus Zenbook 15 UM3504 - 15.6"FHD IPS - Ryzen 5 7535U - 16Gb - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- Dell Vostro 15-3568 / i5-7200U / 8GB RAM / 240 GB SSD / jó akksi
- AKCIÓ! HP Omen GTX 1650/ i5 9300H/ 8Gb DDR4/ 128 Gb M.2 + 1 Tb HDD
- Hibátlan Asus ROG Zephyrus G14 RTX 3050Ti/ Ryzen 7 5800H/ 16Gb DDR4/ 500Gb M.2 SSD
- AKCIÓ! Asus FX550D GTX 1660 Ti 6Gb/ R7 3750H/ 16Gb DDR4/ 250Gb SSD
- MSI GF65 Thin RTX 3060 6 Gb/ i7 10750H/ 8Gb DDR4/ 500Gb M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest