Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
subidu
tag
válasz premete #28592 üzenetére
Hát igen, nem rossz. Vagy ilyet ,vagy X230-ast fogok venni az éven. Cégre fogom venni, így csak számlás beszerzés jöhet szóba, nálam. Furcsa, hogy a bolti ár 2/3-árt van ilyen gép eladó. Ilyenkor mindig gyanú támad az emberben, hiába megbízható és 100%-os az eladó. Mondjuk lehet, hogy én a 6230-asnál fogok maradni, külső DVD íróval.
ThinkPad X230, Dell XPS M1530, NIKON D90, Nikon D750, Nikon 18-105/F3.5-5.6 AF-S DX ED VR, Nikon 35mm/1.8G AF-S DX, Nikon 50mm/1.4G AF-S, Nikon 24-70mm f/2.8E ED VR, Nikon 70-200mm f/4G ED VR
-
talent
csendes tag
Sziasztok! Abban kérném a segítségeteket, hogy keresnék egy jó, de olcsó laptopot.(Igen, a kettő üti egymást blabla ) Egy jó barátom szeretne venni, max, de nagyon max 140 ezerből egyet, WoW-al és társaival szokott általában játszani. Én ezt néztem ki,mik a vélemények a gépről?
http://www.laptopszalon.hu/webshop/notebook/Lenovo_IdeaPad_G580AH_Intel_Pentium_Dual_Core_B960_4GB_500GB_NVIDIA_DOS_Sotetbarna_59-355625_7307.htm
Esetleg valami más gép? (A prociról néztem benchmarkot,úgyhogy egy i3tól annyira nincs elmaradva, de kövezzetek meg, ha nem így van. A WoW pedig egy HD6310-n is elfut szépen, úgyhogy ezzel a karival szerintem nem lesz gond.)Előre is köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz premete #28595 üzenetére
én tisztába vagyok vele
az ASUS fekete ördöge úgy látom kísért engem
sosem lesz egy szinten a Dell-el
ennek az elődjét használtam több mint fél évig hibátlanul tette a dolgát imádtam
[ Szerkesztve ]
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
premete
veterán
válasz LaptopSystem #28593 üzenetére
Ezzel biztos jobban járnál, mint azzal az asussal, amelyiken az iso fájl létrehozása 15 perc volt.
Könnyű, erős, 3 év NBD,......ennyiért kintről egy refurbished sincs meg, és azokban magyar bill. sincs.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
őstag
-
őstag
válasz premete #28592 üzenetére
lehet megtartóm magamnak
bagóért nem fogom odaadni senkinek gondolkoztam rajta,hogy lejjebb viszem, már az amúgy is nevetségesen alacsony árat de nem fogom inkább megtartóm
nyáron szerintem hasznos társam lesz úgy gondolom adok neki még egy hetet
ha nem megy el akkor marad
nem kell majd attól félnem,hogy amikor a legnagyobb szükségem lenne rá beadja a kulcsot
én még Dell-ben nem csalódtam
nekem jobban bejön mint az X230
3G Modemem is van hozzá
[ Szerkesztve ]
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
premete
veterán
válasz Dhampir #28591 üzenetére
Hát igen, az anyagiakon sok múlik; bár ahol az igények ilyen magasak, akkor vélhetően a pénztárca arányosan vastagabb is.
Én ezt venném meg, 13.3-as házban, 14"-os.[ Szerkesztve ]
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
DarkDeer
senior tag
Üdv!
Segítséget kérnék notebook választásban.
Beépített vagy utólag könnyen és olcsón beépíthető 3g modemmel felszerelt kisebb méretű 13,3"-es (1366x768) kijelzőjű gép kellene. Vagy új, vagy garanciás használt gép kell. Gyári magyar billentyűzet, webkamera, USB 3.0-ás és HDMI csatlakozó kell. Intel proci, matt kijelző és bővíthetőség (HDD, mSata, RAM) előny. Mindezt a lehető legolcsóbban, de ne netbook procis legyen, hanem legalább B-s Pentium 9xx-as sorozatú proci legyen benne. VGA mindegy, nem játékra kell, csak netezésre, filmnézésre (TV-re kötve), skype-olásra meg külső íróval cd/dvd írásra lesz használva. HDD és RAM mérete mindegy ha könnyen cserélhető.
Előre is köszönöm a segítséget![ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz Grampy #28587 üzenetére
8600-os karik DV6000 meg DV9000-ben voltak talán. Haltak/halnak bőven, azt használtan ne nagyon.
Sajnos a jobb dedikált karis gépek nem ennyiben vannak, vagy nem is nagyon vannak. Ajánlanám az újabbakat, DV5 néven, de használtan nem tudni milyen előélettel megint huzatos.
A titkos tippem valami HD3000-es integráltas gép, 80k-ba lassan leesik egy-egy bomba 8440p.
17"-es gép hááát, nagyon ritka lenne.
Juheeej, LvL UP!
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Grampy
aktív tag
Sziasztok!
Egyenlőre csak megfordult a fejemben, hogy lecserélném az asztali gépemet notebookra. 70-80k körül(ez a max) használtan mik jöhetnének szóba? Leginkább netezem, videózok, studiózok is, ezt kevesebbet(2 mag, min. 2gb ram nem árt) játszani nem játszom sokat, egyedül a WoW-al néha-néha, tudom ebben az árkategóriában nincsenek játékos gépek, bár láttam már 1-2 HP-t GF 8600GS-el szerelve, nem tudom ez mire elegendő. Köszönöm!
Szerk.: Ja és 17"-os gép kellene, de ha van 15-16" között is, mondjátok nyugodtan.
[ Szerkesztve ]
-
Dyde
aktív tag
OFF: újraraktam a notim mert minden bekapcsolás után más időt mutatott, és még win újratelpítés után is. Az mi?
-
Tikakukac
titán
válasz subidu #28574 üzenetére
A csomag ha sérült akkor van reklamáció stb. az, hogy mi van benne az nem az ő dolguk. Ha te 500k-t fizettél egy tégláért akkor annyit, ők csak szállítanak. Ameddig meg nem fizetted ki/vetted át, és így bontod szanaszét, akkor mondhatod, hogy hohó, sérült és akkor procedúra. Van futár ismi, ő mesélt már durvákat, helyszínen földhöz vágott dolgokat stb. Nem jó...
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Pocok256
veterán
válasz Akcept #28573 üzenetére
Nekem ahányszor jött futár anyniszor kellett vagy 4-5 ször megkérnem, elmondanom hogy nem bontom ki nyugodjon meg nem kell félni stb annyira ragaszkodott hozzá, hogy ott helyben nézzem meg, mert hogy utána ugye nincs reklamáció
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz subidu #28574 üzenetére
Erre csak egy olyan példával tudok jönni, hogy pár hete volt egy eset az egyik fotóssal, aki rendelt egy Canon EOS 5D Mark III-mat (ez egy erős középkategóriás fényképezőgép, az ára forintosítva egy milla).
A csomagban aztán nem volt semmi, csak furnér lapok. Szerencsére készített "unboxing" felvételeket.
Aztán jött a kicsit sem kellemes meglepetés, hogy a 4200 dolláros gép sehol.
Sajnos ez a futárosdi nincs rendesen szabályozva. Hiszen ha aláírod, hogy átvetted, akkor a csomag jogilag kikerül a csomagküldő szolgálat felügyeletéből, így már nem is küldheted vissza vele (hiszen ennek a díja téged terhel, de egyébként is előtte meg kell rendelned az elszállítást, ő ott helyben nem veheti fel a csomagot). De ha meg nem írod alá, akkor nem is bonthatod még fel.
Faramuci helyzet. Csak akkor élhetsz jogorvoslattal, ha a csomag láthatóan sérült/bontott, ekkor a futár jegyzőkönyvet vesz fel, majd jöhet a kárrendezés.
Egyébként meg hivatalosan 8 (sok helyen önszorgalomból 14) napod van indoklás nélkül elállni a rendeléstől, viszont ha nem kapsz mást, csak egy csomag fadarabot, akkor nehéz lesz bizonyítani, hogy nem te akarsz csalni. Szerintem nem gáz unboxing videót készíteni saját használatra. Ha minden oké, akkor legfeljebb törlöd.
[ Szerkesztve ]
-
subidu
tag
válasz Akcept #28573 üzenetére
Hát, nekem már többször volt olyan, hogy a futár nem volt hajlandó megvárni ameddig megnézem a csomagot, sőt még oda sem adta, ameddig ki nem fizettem. Inkább visszavitte, volt már ilyen is.
Azért egy 400.000-es rendelésnél elég gáz, ha nem nézheted meg, hogy mi van a csomagban. 5 éve amikor az xps-emet vettem, akkor megnézhettem. Nem tudom , ha most rendelnék akkor mi lenne. Semmi kedvem, aláírássommal hitelesíteni, pár fadarab átvételét.
ThinkPad X230, Dell XPS M1530, NIKON D90, Nikon D750, Nikon 18-105/F3.5-5.6 AF-S DX ED VR, Nikon 35mm/1.8G AF-S DX, Nikon 50mm/1.4G AF-S, Nikon 24-70mm f/2.8E ED VR, Nikon 70-200mm f/4G ED VR
-
Akcept
tag
Sziasztok!
Többször vásároltam az interneten.
Ha futár hozta, megvárta míg kibontottam a csomagot, ellenben a Pick Pack Pontban erre nem nyitottak. Mégis van a pontokban való átvételnek számos előnye.
Hova érdemes kérni? Tapasztalatok?
Szerk: Pixelhiba-garanciát érdemes kérni?
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz Satan_Claus #28566 üzenetére
Mysoft szokása képeket csinálni a gépekről rendesen. Hatalmas piros pont érte nekik. Plusz van rendes keresőjük is. A többiek átveszik a sima képeket netről és cső.
Tyúklétra360: Barátságos trollnak tűnsz, de szerintem a modkerbe valaki jelenteni fog téged és akkor kiraknak. Sorry
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz Satan_Claus #28564 üzenetére
Gyanús lenne, szvsz az lesz. Meg kell nézni/nézetni és kiderül. Ha nem susmusolt a gép akkor tuti magyar.
-
Tikakukac
titán
válasz Satan_Claus #28561 üzenetére
Yep.
-
brumi1024
veterán
válasz Satan_Claus #28561 üzenetére
Igen, és nincsenek fényes felületei sem.
-
_adaml21_
őstag
válasz Satan_Claus #28558 üzenetére
Ezek közül egyértelműen az utóbbi, a HP a legjobb.
Esetleg a Dell 7520-as szériáját is megnézhetnéd. -
kovadika
őstag
Lenovoéknál hogy megy a garanciáztatás? Kell garanciapapír és számla? Vagy elég csak a garanciapapír? Vagy sorozatszám alapján is megy?
-
Tikakukac
titán
válasz Whysperer #28552 üzenetére
Utóbbi elviekben nagyobb teljesítményt tud. Ha szeretsz mókolni a driverekkel stb. akkor érdemes lehet olyat venni. Minden más esetben az első 7670M és i5 kombó. Kérdés, hogy mi a teteje a pénztárcádnak.
-
Whysperer
addikt
Akkor játékra melyiket ajánlanátok?
i5 + 7670m vagy 635M
vagy
A10-4600M + 7670m Cross-ba?
ÉÉs melyik márka fajta. konkrét link is jöhet. Tudom linkeltetek dell-t stb ,de addig nem néztem és nem tudom milyen játékba ez a a10 + 7670m együtt!
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Tikakukac
titán
válasz masholnap #28549 üzenetére
Noticsekken jókat írtak róla, nagyon régi workstationokkal tudtam csak kontaktusba kerülni sajnos. Mosqu!to nem tudott valamit tutit mondani Precision témában?
X200s a másik 100%-ban saját gépem. Meg mikor mit hoznak a haverok/emberek. Meg az otthoni nyájat is én terelgetem időnként
Tyúklétra360: Hmm, jól hangzik.
[ Szerkesztve ]
-
masholnap
senior tag
válasz Tikakukac #28545 üzenetére
a héten volt nálam (vettem) egy G75VX, és alapból morgott. az is lehet, hogy selejt, az is lehet, hogy feature. egyelőre ezt nem sikerült kideríteni.
precision-ök frankó gépek, de itthon nincs
thinkpad-ekben nincs erős videokártya. mondjuk lenovótól eleve tartózkodom
ha a hp valamennyivel olcsóbb lenne, megkockáztatnám, de nincs sok infó az üzleti gépeikről, és a szervizük is botrányosan gyenge (egyébként jelenleg is egy hp-ről írok, és amiket ez a gép kibírt, az nem semmi csak hát már 8 éves, túl sokat homokórázik)HP mellet milyen géped van?
-
-
Tikakukac
titán
válasz masholnap #28543 üzenetére
Workstationok nem szoktak panaszkodni, de akkor ugye a ceruza is rohadt vastagon fog fogni. Dell HP meg Thinkpadok várják szeretettel pénztárcádat
Mondjuk G-s Asusokról azt hallottam, hogy kegyetlenül hűvösek, igaz, van bennük 2 kiló réz. Meg azt is, hogy ettől függetlenül szeretnek meghalni
Morogni nálam a 7200-as vinyó szokott, a gép kussban van. Még a HP is, a másik meg főleg, mert ideje nagy részében álló ventivel van. Előfordul kiszopósodott ventis gép, de gyárilag a morgásra alapjáraton nem sokan panaszkodnak.
[ Szerkesztve ]
-
masholnap
senior tag
válasz Tikakukac #28542 üzenetére
a lényeg, hogy ne legyen Alienware-esen túlárazva. egy millát nem adnék egy új gépért, de nyitott vagyok drágább megoldásokra is, ha indokolt az ár, azaz van teljesítmény és minőség is az ár mögött
egyébként meg olyan nagy kérés az, ha beépítenek egy i7-et egy note-ba, akkor azt tudja is lehűteni a készülék? sajnos úgy látom eléggé az.
vagy pl. hogy minőségi hűtőventit rakjanak bele, és ne kelljen egész nap (vagy éjjel) a gép morgását hallgatni egyszerű netezés közben?
hovatovább: pasztázzák már be jól azokat a szerencsétlen procikat, mert otthon nem mindenki meri/tudja megcsinálni, vagy csak egyszerűen garivesztéssel jár. -
Whysperer
addikt
vagy 7730m nem ismerem őket ezért kérdezem!
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Whysperer
addikt
vagy ez? nem tudom melyik erősebb vga 7670 vagy ami ebben van [link]
-
Whysperer
addikt
Sziasztok.!
Játékra szeretnék egy laptopot nem nagy atom gépet erre gondoltam ez milyen lehet? ez a 2 vga crossba működik ebbe a gépbe?
-
masholnap
senior tag
-
masholnap
senior tag
válasz Szepi1979 #28529 üzenetére
7720-at valószínűleg alapból újra kéne pasztázni, hogy terhelhető legyen az i7, de elképzelhetően akkor sem bírná konstans a nyúzást. Ha pár tízessel olcsóbb lenne, ideiglenes gépnek megvenném.
17-es Precisiont itthon nem láttam se elfogadható áron, se "elfogadható" kereskedőtől. (nekem fontos, hogy boltban vegyem, az elállási jog miatt)
-
Fantasymaker
csendes tag
Hali,
Régi elhasznált asztali PC-m helyett szeretnék újítani egy laptopot, az asztali maradni, de mobilitás, és erősség miatt, azért jó lenne egy laptop, amin azért futnak bizonyos programok is.
Dell Inspiron 3521 - 149803
A "kérdőívre" a válaszok:1, keretösszeg olyan 180.000 Ft
2, 15'6 HD a kijelző
3, súly: 2.35kg
4, leginkább munkára kellene (ArchiCAD, és ehhez hasonló programok futására), de azért filmezni is szeretnék, meg néha kikapcsolódni valami fasza kis játékkal, de a prioritás a munka
5, megbízhatóság vagy teljesítmény? mindkettő elég fontos, ár-érték arányban a legjobb
6, legjobb FreeDOS-s lenne, de tudtommal ha Linux van rajta, akkor azt is lehet törölni... a lényeg hogy tuti biztos ne legyen rajta Windows
7, tárhely mennyisége lényegtelen, ahol a legolcsóbban tudom megszerezni az 500Gb, de külsővel bármikor növelhetem, és 6Gb ram lenne benne (amit én kinéztem), de minél több annál jobb
8, egyéb kívánság annyira nincs, csak annyi max. hogy ne integrált videokártyás legyen (meg persze intel i5)
9. http://www.pcland.hu/shop+Dell-Inspiron-3521-149803-Fekete-3521-149803_150234_150212
--> itt néztem a cuccost
10, jövőhéten mér tervezném hogy megveszem, de 2 héten belül az biztosÖsszességében nekem ezt Dell laptopot ajánlották, pont az ár-érték arányban, hogy egész korrekt, alapjáraton 1.7ghz, de ha fut, azért 2.4-t kisajtol magából. Intel i5 + AMD Radeon, 3mb Cache stb..stb..
Persze mindenkinek vannak rossz tapasztalatai a Dell-el kapcsolatban, meg vannak jók is... azért írtam ide, hogy ha egyszer költök valami, az tartson is ki. -
Pocok256
veterán
válasz _adaml21_ #28524 üzenetére
mint írtam nem tudom mit ért alkalmi játék alatt. alkalmi játék lehet az is, hogy napi 1-2 órát crysis 3 zok és az is hogy mariozok 1 órát. Ha pontosít akkor kiderül melyik az ajánlott, de igen mariohoz elég a dell is
masholnap
Árat nem írtál
De leírások alapján ezt mondanám neked megfelelőnek.[ Szerkesztve ]
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
adfug
csendes tag
Sziasztok!
Notebookot keresek az alábbi paraméterekkel:
1. Maximum 200 e. Ft.
2. 15-17 es kijelző között, jobb esetben HD, Matt.
3. a súly nem számít.
4. Felhasználásra, főleg, programozás, nagyobb cput- használó programok, na meg persze játék
5. Megbízhatóság és teljesítmény egyaránt fontos.
6. Oprendszer nélkül, de végső esetben ha másképp nem lehet beszerezni win 7 / 8 al.
7. tárhely legalább 500 giga esetleg hibrid 750 es merevlemez ssd nem kell, 4-8 giga rammal.
8. Usb 3, HDMI csatlakozás legyen benneA vásárlás márciusban lenne esedékes Márka mindegy, de jó anyaghasználat plusz pont.
Előre is köszönöm a válaszokat
-
masholnap
senior tag
a számozott lista helyett:
- magyar kereskedelemben kapható!!!
- normálisan hűteni tudja az i7 procit, szóval terhelhető, nem esik vissza a turbo boost
- 17-es kijelző, legalább fhd (1920x1080) felbontás
- jó lenne legalább GeForce GTX 650M vagy ennek megfelelő erejű vidkártya
- alapjáraton nem zúg/búg/rezeg, max. susog
- terhelés alatt nem lesz megfoghatatlanul forró
- két teljes méretű hdd/ssd hely (nem msata)
- bővíthető otthon, nem kell szervizbe szaladgálni vele -
Happyf4ce
csendes tag
(1) Maximális keretösszeg Ft-ban?
Kb 250000 Ft
(2) Kijelző mérete, felbontása, fényes, matt?
15,6 ha lehet FHD
(3) Notebook súlya?
nem lényeg
(4) Felhasználási kör (játék, munka stb…)?
munka(programozas, virtuális gép használata), néha játék
(5) Mi a fontosabb számodra, a megbízhatóság vagy a teljesítmény?
mindkettő
(6) Operációs rendszerrel, ha igen milyennel vagy FreeDOS-al kéred?
tökéletes opr nélkül van windowsom
(7) Tárhely (HDD) és memória (RAM) mennyisége?
hdd mindegy
memóriából 8GB kellene
(8) Egyéb kívánság (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
HDMI
(9) Eddig kinézett notebookok, linkeld be a boltot (Ez azért fontos, mert ha jót választottál akkor csak egy olcsóbb boltot kell keresni)(10) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
ebben a hónapbanKöszi előre is!
[ Szerkesztve ]
-
Happyf4ce
csendes tag
Laptop vásárlás elott vok kb 250000 szándékozók rászánni. Tudtok ebbe segíteni hogy ebben a kategóriában mit érdemes venni
-
premete
veterán
válasz Tikakukac #28512 üzenetére
Ez se rossz. Illetve még jobb, és azonnal elérhető.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
Tikakukac
titán
válasz Jackal2 #28511 üzenetére
Latitude E6430 3 év helyszíni garival. Tökéletes lesz.
A forint mondjuk elmászott, szóval lehet ennyiből már nem lesz, de 220k-ba bele kéne férni. Minőségben ettől fentebb meg már nem nagyon van gép.
[ Szerkesztve ]
-
Jackal2
senior tag
Sziasztok, az alábbi paraméterekkel keresek notebookot:
Max brt. 220.000 Ft-ért:
- legalább 2év gari (3 jobb lenne)
- intel processzor, valamilyen Core I, lehetőleg ivy bridges
- sok USB
- gyors vinyó
- dedikált videokártya nem kell bele
- 4-8GB memória
- 14-15.6" kijelzőméret
- lehetőleg matt kijelzőValami jóféle business notebookot ajánlhatnátok, normális anyagból, nem hordpadós billentyűzettel
Előre is köszönöm
J
Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
Tikakukac
titán
válasz Andyka0908 #28509 üzenetére
Kíváncsi vagyok az első (nem csillagszemű juhász szintű látásmóddal rendelkező) tulaj véleményére, mert mondjuk ennyiért tök jó lenne (Acerrel nincs bajom, otthon van egy), de azért nyugtával dicsérem az estét.
-
Andyka0908
tag
válasz Tikakukac #28508 üzenetére
Hát jah ebben tuti van igazság...szakmai részéhez nem értek.
Egy kis elgondolkozásnak, töprengésnek jó volt...rossz vételt tuti nem csináltam.
Főleg rögös út vezetett ehhez a géphez: 1. Minix (N550 proci ), 2. Asus eeePC (E450) ezzel el voltam, csak az igényeimet nem szolgálta ki, túl sok volt egy ilyen kicsi géphez 3. FujitsuAsus TransformerBook T100, Lenovo IdeaPad A10, PocketBook Mini 515
-
Tikakukac
titán
válasz Andyka0908 #28507 üzenetére
A kérdés az, hogy mi a trükk az egészben, mert a mérleget egyenesbe kell hozni, tehát ha mindent beleraknak és elsőre tutijónak tűnik, akkor ott valami máson lett spórolva, amit nem látunk. Az meg a létező legrosszabb variáció.
-
Andyka0908
tag
válasz Tikakukac #28506 üzenetére
Jó, nem ezt a sima Pentiumos konfigot néztem...hanem az i3as GT630-asat.
Itt pl az szerepel 150 000 huf-ért:
AcerIgaz fent a GT630-at írja, lejebb már sima integráltat vagy lehet direkt az úgy van feltüntetve, mindkettő van a kicsikébe és nem csak a sima integrált.
Asus TransformerBook T100, Lenovo IdeaPad A10, PocketBook Mini 515
-
Tikakukac
titán
válasz Andyka0908 #28505 üzenetére
Najó, de a Fujinak azért jóval erősebb a bele (vidkariban mindenképpen és jóval). Tehát hiába lett volna ez is piacon, nem lennék benne biztos, hogy az igényidet lefedte volna, sőt, szinte biztos, hogy nem. Emiatt ne főjön a fejed
[ Szerkesztve ]
-
Andyka0908
tag
válasz Tikakukac #28503 üzenetére
Hát én kicsit fájdítom a szívem...mert azért hardverileg erősebb, mint a Fujitsu...mert 3. generációs i3as-ra pályáztam dedikált VGA-val, meg 14"-os legyen max...csak ugye ezek így nem olcsók, és most jött az Acer ami még megfizethető árba.
Nah mindegy így késő már...jó igaz a Fuji is jó minőségileg meg nagyon szeressem, nem volt rossz vétel (de hát mindig lesznek jobbak )Asus TransformerBook T100, Lenovo IdeaPad A10, PocketBook Mini 515
-
Tikakukac
titán
válasz petyus_ #28501 üzenetére
Inkább 60k-t mondanék startra, és ha nem megy el 2-3 hét alatt akkor vágni 5k-val szépen folyamatosan. Ez közelebb van a reálishoz, az árazósok szvsz mindig fölé lőnek a dolgoknak.
Andyka0908: Hát kemény paraméterek hangoztak el, az biztos. A kérdés, hogy mennyit mutat magából egy E430 mellett, mert ez közvetlenül annak az ellenfele, a többiek vagy méretben vagy konfigban erősebbek/nagyobbak.
[ Szerkesztve ]
-
Andyka0908
tag
Huhu....ha most vettem volna a Fujitsu LH532 akkor lehet el gondolkoztam volna az Acer-en.
Nekem nagyon bejövős.Asus TransformerBook T100, Lenovo IdeaPad A10, PocketBook Mini 515
-
petyus_
senior tag
válasz Tikakukac #28500 üzenetére
Igen, 15,4 volt, Nem is nagyon jönnek be ezek a 16:9es gépek (monitorból is direkt Dell U2412M-t vettem), de hát ez van . Egyébként el is adnám a régi gépemet, Lenovo N500 (T5800, 2GB RAM, 250GB, jó állapotban), a beárazós topicban 70-75K-t írtak rá, nem sok az egy kicsit? Persze nem zavar, ha elmegy annyiért, csak nem akarom, hogy fél évig kinn legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HUN BIll I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1185G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 10300H - 16GB - 1,5TB SSD - Win11 - GTX 1650 Ti
- HP Probook 850 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest