Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zoli bácsi

őstag

Köszönöm a minapi segítséget.....Tegnap hirtelen felindulásból elmentem Győrbe, végül nem az lett, amit kinéztem. De ezt a gépet is szoktátok ajánlani. :)
    Szóval elmentem a notebook hu győri boltjába.
    Megnéztem egymás mellett egy Oled /Zenbook/ meg egy 144hz-es IPS kijelzőt. Eladóval beszélgetve, elmondva az igényeket.....Asszony rábólintott a keret felemelésére, és ez lett: [link] 4050-es geforce dedikált GPU-val. Az eladó szerint többet érek a dedikált GPU-val, mint a jobb kijelzővel.
    Szó nincs róla, szebb volt az oled kijelző, de ez a 144hz-es kijelző is príma. Nincs vele semmi gond, nem szabad mellé oled kijelzőt tenni, ennyi. :D
    Meg féltem a beégéstől is.
    Igen olcsóbban megvehettem volna, ha rendelem netről, tudom. De asszony is azt mondta, látva mennyit agyaltam, vedd meg a fracba, tetszik, megnézhettem, bár oprendszer nélkül a biosig jutottam.
    Tetszik, semmi drivert nem kellett keresnem, megtalálta a w11, sőt automatikusan biost frissített újraindulásnál.
    Mielőtt kérditek, azt hiszem lesz használva a dedikált gpu, ősszel neki akar ugrani ortopéd sebész a lábamnak, mondta hogy pár hónap pihi, fekvés.
    Szerintem gond nélkül fut rajt a Far Cry 5, és 6. rész. :K
    Egyenlőre öröm, hogy nem fárad el a szemem a kijelzőtől, szemüveg nélkül írok, pedig 55 évesen azért már kell.
    Akkor kösz a türelmet, ez a kis Asus meg tök jó kis gép, pláne mióta fix zöldre tudtam állítani az addig színváltó billentyűzetet :K

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés