Hirdetés
-
GAMEPOD
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hajospeti
tag
válasz
cs.zs. #178929 üzenetére
No hát meglett a Lenovo ideapad pro 5
Kezdeti szívás 2 napon keresztül mert drivert kellett keresgetni a wifihez, ugyanis se win10 se win11 nem ismerte. A kijelző nagysága király, ezt a 120Hz-et nem nagyon veszem észre, de lehet csak azért mert driver nem jó...a fényereje nem túl nagy, szinte mindig maxon van, nappal hamar kevésnek bizonyul, de legalább kristálytiszta a képe.A zsanér elég stabilnak tűnik, remélem így is marad. boot, arcfelismerés, videóvágás, másolás gyors. A billentyűzete szuper, a géptest éles széle nagyon bejön. Nem értem egy ethernet miért nem fért rá, de hát efelé haladunk.
A videóvágásnál a proci a legkisebb keresztmetszet, szóval nagyon jó, hogy nem a gyengébb asus lett...Vágás közben nagy melegedést nem tapasztaltam, pedig izzasztottam.
Köszi szépen a tanácsot/segítséget! Szuper gép, ha OLED lenne akkor lenne tökéletes
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Lenovo Legion 5 (16IRX9) Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (3 év Prémium Lenovo Garancia)
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Hp Elitebook 840 G5 I7-8550U 16GB 512GB NVME SSD FHD
- 5 db HP EliteBook 840 G2 Notebook, i5-5300U processzorral
- Kedvező ár! Dell E5530 laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD)
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Xiaomi Redmi 9 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest