Hirdetés
-
GAMEPOD
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
phreakdaprof
újonc
Sziasztok az alábbi infókat szedtem össze Laptop vásárláshoz. Többnyire az ár kategóriában javasolt HP és ASUS gépek között böngészgettem eddig, de remélem tudtok segíteni egy pár konkrét ajánlattal a paraméterek alapján.
1. március
2. 180-220 e Ft
3. Irodai programok, zene szerkesztő programok, (ableton), video szerkesztés, full HD filmek
4. Minimális játékhasználat, tudjam kipróbálni az új játékokat, de konzolon játszom egyébként
6. 15" ban gondolkozom, full HD felbontás jó lenne. Aránylag keveset hordozom, ha még is viszem akkor nem használom útközben
7. Win 10 , de ha op rendszer nélkül jelentős ár kedvezmény érhető el akkor nem annyira fontos hogy legyen rajta bármi is.
8. minimum 250 SSD , esetleg ha pici HDD-vel van akciós gép akkor, maradjon pénz hogy tudjak bele venni egy SSD t külön. Memória: 8 GB lenne a elvárás.
9. Szokásos dolgok megfelelnek, annyi extra igény van hogy USB hub on keresztül rengeteg kütyü van használatban egyszerre, táp feszültség miatt fontos lehet.
10. Új gép jöhet szóba.
Előre is köszönöm a válaszokat.Eddig amit kiszemeltem az egy HP 15-ay108nh
http://www.mysoft.hu/details.aspx?pn=1AN84EA%23AKC&utm_source=arukereso.hu&utm_campaign=arukereso.hu_notebook&utm_medium=cpc&utm_term=1AN84EA%23AKCesetleg erről ha van valami vélemény... (bár azt olvastam hogy ez a radeon r7 m440 4Gb ami benne van elég ratyi
előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Lenovo Legion 5 (16IRX9) Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (3 év Prémium Lenovo Garancia)
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Hp Elitebook 840 G5 I7-8550U 16GB 512GB NVME SSD FHD
- 5 db HP EliteBook 840 G2 Notebook, i5-5300U processzorral
- Kedvező ár! Dell E5530 laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD)
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest