Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
válasz
MaCS_70 #19283 üzenetére
ez mondjuk igaz, de aki nem teszi meg, annak a véleményét bárkinek jogában áll figyelmen kívül hagyni. mindenkinek van véleménye, azt fejti, vagy nem fejti ki, aki meg olvassa az eldönti, hogy figyelembe veszi, ignorálja, rákérdez az indokokra. viszont kötözködni ezzel kapcsolatban szerintem felesleges.
de ennyi legyen elég is a témáról, mielőtt elkezdem nyomogatni a törlés gombot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- LEGO klub
- Hálózati / IP kamera
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- Projektor topic
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- hp compaq 8200 elite ultra slim desktop
- Modolt Keychron K2 HE PBT MAGYAR keycapekkel
- Bányássz hatékonyan én megépítem a tökéletes riget neked! + Meglévő rig karbantartás/beüzemelés!
- Latitude 7430 2-in-1 14" FHD IPS érintők i5-1245U 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- ACER NITRO XV340CKPBMIIPPHZX 34'' Sík UWQHD 144 Hz 21:9 FreeSync IPS LED Gamer Monitor
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 500GB SSD RX 580 4GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360M i7 8700K 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB Zalman S2 TG Be quiet! 500W
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest