Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aby_2014
aktív tag
válasz Roland861010 #138051 üzenetére
Ok, Te nyertél
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
Aby_2014
aktív tag
-
Aby_2014
aktív tag
OLED monitor esetén mekkora az esély halott pixelek keletkezésének?
Van itt valakinek tapasztalata a témában, mondjuk legalább 2 éves OLED monitor használat?Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
Aby_2014
aktív tag
válasz Viktor77 #124576 üzenetére
Egyelőre a 142Hz-es idle állapotnak örülök , majd kísérletezgetem vele. (ööö ugye max elmegy power save módba, nem fog elszállni miatta a monitor ha mégsem bírná ?)
[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
Aby_2014
aktív tag
Visszakanyarodva kicsit a panel típusokhoz... Megnéztem és az én Acer xv272up monitoromban AUO panel van, ha jól látom akkor akár 165Hz-re is képes?
Vajon ki tudom ezt próbálni valahogy..? pl: egyedi felbontás beállításával vagy ilyesmi...
-
Aby_2014
aktív tag
válasz KAMELOT #124563 üzenetére
Próbáltam a netes beállításokat (egyedi felbontás, cvt reduced blanking...) , de vagy nem adott képet a monitor (acer vx272up) vagy maradt a memória freki 1742-Mhz-en.. (5700xt),
így inkább maradtam 120Hz-en ott szépen visszaáll az idle mód.Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
-
Aby_2014
aktív tag
-
Aby_2014
aktív tag
válasz rErEaT #124279 üzenetére
Helló!
A többször is javasolt ACER XV272 szerintem megfelelő számodra is, minden igényed kielégíti amiket felsoroltál
Én is használom játékra és most alulról közelíti az ára a limit összeged, max kérsz hozzá pixel garit és pont bent lesz a limitben
[link][ Szerkesztve ]
-
Aby_2014
aktív tag
Nem teljesen a topik témája, de talán arra is kaphatok választ...
Létezik megoldás arra"automatizált"tehát nem manuális, hogy win alatt "csak" pl 120 Hz legyen és a játék alatt pedig a 144Hz?
Problémám, hogy a 144Hz esetén a videókártya memóriája max frekin pörög és melegszik is, főleg ebben a kellemes időben. 72° vs 50° a különbség..
Esetleges válaszokat előre is köszönöm
-
Aby_2014
aktív tag
válasz Selynelar #123735 üzenetére
Bogyó bá' és Selynelar köszönöm válaszotok megvettem a DP kábelt.
A szobát átpakoltam és végül elég lett egy 2m-es, most már 144Hz pipa, freesync prémium pipa
Durva előrelépés a régi 22" monitorról, a 144Hz meg valami fenomenális
-
Aby_2014
aktív tag
Ma vettem és üzemeltem be egy Acer Nitro XV272UPbmiiprzx monitort, akinek ez a típus van szeretnék egy - két dolgot kérdezni tőle a beállításokkal kapcsolatban..
Pl:
Időközönként elmegy a kép egy - egy pillanatra (elsötétedik), vajon mitől? Az előző LG nem csinálta, ugyanazzal a 6m-es HDMI 2.0 kábellel kötöttem össze. Freesync pl nem aktív a videókártya (AMD 5700xt) beállításoknál azt írja nem aktív, hiába engedélyezem a beállításoknál.
A VBR -t vagy a freesync üzemmódot használjam inkább?Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
Aby_2014
aktív tag
Freesync használatakor a teljes képernyős youtube videók esetén keletkező lag megszüntetésére milyen lehetőség van? (A freesyn kikapcsolásán kívül...)
-
Aby_2014
aktív tag
válasz laszlofme #80102 üzenetére
Saját tapasztalat kazúár gémerként, hogy az LG 23MP68VQ-P bevált. Szerintem ajánlott -feltéve, hogy AMD kártyád van-, mivel freesyncet is támogat, vékonykávás jóképű szépség
-
Aby_2014
aktív tag
Szép Estét!
Ma üzemeltem be az új LG23MP68VQ monitorom, sikeresen beállítottam a freesyncet is.
Viszont egy kérdésem van, hogy freesync ON esetén szükséges -e a vsync használata is?
Mondjuk annyiból jónak találom, hogy vsync-el nem melegszik annyira a videókártya,
mivel elég a 60 fps és ehhez nem minden játéknál kell 100% -os kártyahasználat,...Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
Aby_2014
aktív tag
Sziasztok!
Részben tartozik a fórum témájához a kérdésem, ezért előre is elnézést
Monitor vásárlás előtt vagyok, a kiszemelt áldozat már megvan egy LG 23MP68VQ-P tárgyában.
A kérdésem, hogy meghajtásához milyen HDMI kábelt javasoltok elég a legolcsóbb valueline minőségű is vagy ajánlott egy jobb kábel hozzá?
Mivel 10 méter kábelt kell, hogy vegyek ezért nem mindegy a minőség és az ár..
-
Aby_2014
aktív tag
Sziasztok!
Elolvastam az összefoglalót, mely alapján - és természetesen pénztárca figyelembevételével - az alábbi két monitor közt vacillálok:
Asus VX229H vs. LG 22MP58VQ-P
Aki a két masina közül használja valamelyiket, és megosztaná tapasztalatát azt megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest