-
GAMEPOD.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
travis84
csendes tag
Sziasztok!
Monitorvásárlás előtt vagyok. A legfőbb kérdés egyelőre az, hogy egy 20"-os 1600x900-as, vagy 21.5"-os full hd monitort vegyek. A full hd esetében azt hallottam, hogy a 21.5"-os méretben nagyon aprók a betűk. Az egyik kiszemelt egy asus 209n IPS (itt 14ms a válaszidő...) a másik meg LG IPS2224V. Attól félek hogy túl kicsik lesznek a betűk, és fárasztó lesz a szemnek ha dolgozok rajta. Videószerkesztésre, programozásra, netezésre lenne a monitor.
ASUS
LG
Segítségeteket előre is köszönöm -
travis84
csendes tag
Sziasztok!
Egy 20"-os monitort szeretnék vásárolni. Első kiszemeltem egy Asus VS208n-es példány volt, ára 30körül mozog. Ezután megjelentek az új Asus IPS monitorai, melyek közül a VS209n szimpatikusnak tűnt, igaz ezért +5000-et kellene fizetni. A válaszideje viszont jóval nagyobb ennek, 14ms. Igazából netezésre, tévézésre, filmnézésre lenne haszálva. Az első kiszemeltnek nagyon jók a fogyasztási adatai, a másodiknak sem magas (27w), csak kicsit drágább. Ti melyiket javasolnátok? Vagy esetleg hasonló árban lenne-e más tippetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Black Myth: Wukong
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Nintendo Switch
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egérpad topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Láncfűrész topik
- További aktív témák...