Hirdetés
-
GAMEPOD
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
deja vu
addikt
Azt a pár dolgot amit leírtam azt látatlanban is el tudom dönteni. Nagyobb felbontású monitoron is látom a pixeleket, meg vagy 10 éve nem volt olyan monitorom aminek ilyen egyszerű állványa van. Nekem egyből be kéne ruháznom egy Ergotronba. Ennyiért kapni egész jó 27-es WQHD monitorokat komoly állvánnyal jó panellel. Egy ekkora monitorba már kéne nekem homogenításkiegyenlítő, polarizer, ezért nem is veszek ekkora monitort mert ami megfelelne és tudja ezeket az a 1,5 millió forintos Eizo CG318. De ez csak az én személyes preferenciám és nem tukmálom másokra feltétlenül, hogy fölös pénzeket öljön olyanba amit nem használ ki.
De igazad van mindenki nézze meg élőben, és döntse el, hogy jó neki. Anyámnak például jó lenne, mert neki felesleges a 4k, meg már nem olyan jó a szeme. Én mindenesetre azt javaslom, hogy nézze meg egymás mellet ezt és mondjuk az ASUS PB278QR-t és döntse el melyik tetszik neki jobban. Az Asus az egy komoly monitor már fellépésre is, és megnéztem a kalibrációs eredményeket és az LG a közelében sincs.
Szia!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 27" U2722D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI USB-C 1 év gari több db!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Újszerű Dell 34 -es hajlított kijelző - 3440x1440px / 100Hz / USB-C 65W töltéssel (S3423DWC)
- ASUS VZ27EHF-W 27coll full hd 100hz monitor 1ms
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest